Kızlar selam. Son 1 aydır ev işi konusunda aşırı saldım. Yemek yiyorum mesela sofrayı kaldırmak işkence. Kendimi sürükleye sürükleye kaldırıp hemen oturmak istiyorum hemen ama. Sanki hemen oturmam gerekiyor. Bulaşık kalıyor çoğu zaman
Birşey yapıyorum 2 saat oturuyorum. Hiç kalkasım yok canım sürekli kitap okumak yada telefonda sosyal medyada takılmak istiyor. Sabah geç kalkıyorum. Bazen öğlen yemek yiyip uyuyorum tekrar.
Şuda var 1 ay öncesine kadar böyle değildim sabah erken kalkar, kulaklığımı takar günlük yapardım işlerimi. Şuan haftada 1 veya 2 oluyor. Ancak 2 çocuğum var. Çok küçük değiller aslında ama
Biyeri temizliyorum 1 saat sonra aynı haline dönüyor. Temizlediğim yerleri mafederlerken sinir krizi geçirecek gibi oluyorum korkuyorum bu durumdan. Oğlum elinde ekmekle veya başka bir yiyecekle geziyor evin içinde. Birde buaralar ev aşırı batıyor. Bu yüzdende hevesim kalmadığını düşünüyorum.
Bana tavsiyeniz var mı. Yakında kızım okula başlayacak. Nasıl enerjik olabilirim. Böyle dönemlerden geçerken ne uyguluyorsunuz
Birşey yapıyorum 2 saat oturuyorum. Hiç kalkasım yok canım sürekli kitap okumak yada telefonda sosyal medyada takılmak istiyor. Sabah geç kalkıyorum. Bazen öğlen yemek yiyip uyuyorum tekrar.
Şuda var 1 ay öncesine kadar böyle değildim sabah erken kalkar, kulaklığımı takar günlük yapardım işlerimi. Şuan haftada 1 veya 2 oluyor. Ancak 2 çocuğum var. Çok küçük değiller aslında ama

Bana tavsiyeniz var mı. Yakında kızım okula başlayacak. Nasıl enerjik olabilirim. Böyle dönemlerden geçerken ne uyguluyorsunuz