yerlere göklere sığdıramadığım adam gitti.

Gercekten hiç iyi değilim kimisi kiziyo bana haklılar ama çok kotuyum

bnmde 6 yıllık ilişkim bitti.
ama senin kadar büyük seyler yaşamadım.
aldatılmak , günlerce konşmamak küs kalmak falan hiç olmadı.
olmadı olmadıı daaaa bigün aniden bitiverdi.ama bnde bitti ondaki bir süre sonra ortaya cıktı ve yalvarışlar başladı.
bikere bitirmişssem geri dönüşü hiç olmadı bnde.zaten ben istedgimde yanmda olmamış o coktan yok olmayı seçmişken, ne olur ki geri dönse.
mükemmel bi insana dönmüş olsa yinede silinmezdi üzülmüşlüklerim..

neden mi yorum yapıyorum.
benim biten ilişkim 6 yıllık.senin kadar kötü seyler yaşamadım.ama yinede bitirmesini bildim.
üzülmemek için 5ay önce 6 yılımı 1 günde yok ettim ben.

şimdi çıkmış seni aldatan adam için burda intihardan bahsediosun.hemde 1 kere degil 2 kerede degildir eminm.
o sana seni aldattım dio.sen nasıl bi "aşık"san hem kör hem sagır olmuşsun.
eminimki 19 yaşında bile degilsin..cok pişman olcaksın bu döktügün göz yaşına geçirdigin boşa zamana cok yanacaksın..
umarım bigün sevilmek nedir yaşarsın ozaman anlarsın ...

hem bende onu yerlere göklere sığdıramıodum
meger sığmıo degilmş.aksine orda olmayı haketmeyecek kadar küçük oldugu için doldurmuyomuş daaa ben geç fark etmişim.

"Hayatımın merkezi, ölmek istiyorum, intihar etmek istiyorum, onsuz ben ne yaparım"...

Sadece sizin yazdıklarınızın bir kısmıyla bakalım bu şahıs "uğrunda ölünecek, yerlere göklere sığdırılamayan adam" olmayı hak edecek ne yapmış...

1- Sizinle hep tartışmış.

2- İlgisiz davrandığı için sorunlar çıkmış.

3- Konuşacak konu bulamayıp "ee" dermişsiniz.

4- Otelde para karşılığı tek kişilik ilişki yaşamış.

5- Tek gecelik ilişkisinin ihtiyaç olduğunu söylemiş. (Hey Allahım cinsel organ bir tek bunda var, bir bunun ihtiyacı var.)

6- 2 ay önce sizi yine aldatmış.

7- "Ben seni 2 ay önce yine aldattım, git arkadaşıma sor" demiş pişkin pişkin...

8- Çocukluk arkadaşı bile "Hayır gelmez ondan" demiş.

9- Artık nasıl sorunlu bir aile ve problemli çocuklarsa erkek kardeşinin kız arkadaşı bile intihar etmiş...

Şimdi siz de bu adam için intihar ederseniz arkanızdan ne geyiğini yaparlar ama, "Kızlar bize hasta oluyor hatta hasta olmayı bırak ölüyorlar" derler herhalde... Siz de bu tip adamları "uğrunda can verilecek adamlar" olarak tarihe geçirirsiniz...

Tarihte büyük liderler milletleri için, peygamberler uğruna gönderildikleri din için canlarını vermeye hazırlardı ama onlar bile mücadele vermeden körü körüne ölmediler... Günümüzde ise uğruna ölünecek hiç kimse yok inanın, evladınız bile canınızı vermeye değmez, baksanıza ciğeri beş para etmez adam için "hayatımın merkezi, onsuz yaşayamam" diyorlar...

Ailenizin hayalleri bu değildi, hayatınızın merkezinde mutluluk, sağlık olsun istediler... Birkaç dakikalık zevk için para karşılığı tatmin edilen adamlardan sizi uzak tutmak için ne çabalar harcadılar kimbilir...

Ailenizi de düşünmeyelim hadi... Deli gibi sevilen, evlenme teklifi kabul edilsin diye gözlerinin içine bakılan, hayatlarını onlarla birleştirmek için sıraya girilen kadınlar var... Sizin bu kadınlardan neyiniz eksik ki sizi terk edebilmek için ne kabahati varsa sıralayan buna rağmen peşinden ayrılamadığınız bir adamı, eli, beli, dili oynak bir serseriyi hayatınızın merkezine koydunuz? Hem de 2 senede... Şaka gibi...

Şimdi siz ayrılıktan evvel kendinize mi ailenize mi Allahın buyruğuna karşı gelme ihtimaline mi, hangisine yanacaksınız?

Sen kendine değer vermiyor intiharı layık görüyorsan başkası sana nasıl değer versin !

belki de hayırlı olan bu neden bir de böyle düşünmüyorsun kaybını anlıyorum ama onunla tanışman hayırlı da ayrılman hayırsız mı Allah bir şeyi yaşamanı istiyorsa onda bir hayır vardır

senin arkandan ailenin ne hale geleceğini düşün bence..sana değer vermemiş seni aldatmış bir adam için seni bugünlere kadar getirmiş ailene bunu yaşatmaya ne hakkın var?

"Herşeyinizi" kocaman bir "hiç"e indirgemek için neden bu kadar ısrar ettiğinizi anlayabilmiş değilim.
Bence siz kendinize acı çektirmekten hoşlanıyosunuz.
Bunun başka bi açıklaması olamaz.
Yoksa bi insan, bi kadın, kendisine bu kadar büyük zararlar veren, bu kadar ciddiyetsiz davranan, su kadar umarsız konuşan bi adamı zorla hayatının merkezi ilan etmeye çalışmaz.
Bu şekilde bi saplantıyı asla sevgi olarak değerlendiremiyorum.
Sevginiz karşılık bulamamış işte ötesi var mı?
Hislerinizin bi karşılığı yoksa, emekleriniz zayi olduysa, aldatıldıysanız, yarı yolsa bırakıldıysanız -ki bunları yaşayan ne ilk ne de son insansınız- yolunuzu ayırır, ayağa kalkar, arkanıza bakmadan yürümeye çalışırsınız.
Zaman geçer siz de unutursunuz.
Hayat devam eder, siz de onun bi parçası olursunuz.
Eğer böyle olmuyorsa, kişi bu saplantılı hisle yaşamaktan mutlu olduğu içindir.
Aşk için sürgit acı çekmek ne kadar da romantik gelir kişiye.
Yaşamaya devam etmektense kendine acımak daha kolaydır çünkü.
Aciz değilsiniz, akılsız hiç değil.
Kendinize, ailenize, geleceğinize bunu yapmayın.

Son düzenleme:
Seviyordu o da çok seviyordu.. Emindim sevgisinden ama bitti. Benide bitirdi.

Panik yapma sakin ol.
Bir kac gun aci cekmeyi kabul et. sonradan alisacaksin

çok seviyodu da ondanmı iki kere aldattı sen neden aldatmadın peki? gerçekten şu anda sorunlarına internetin başına oturup tanımadığın insanlardan gelen cevaplarla çözüm bulamazsın BENCE..ki aynı şeyleri söylemekte de ısrar edip duruyosun..git ve ailenle vakit geçir..

Son düzenleme:
Sizi aldatan adami mi yerelere goklere sigdiramiyorsunuz? Bir de tutturmussunuz beni seviyodu diye.. Sevgi canim cicimle olmaz davranista olur,ve ben su anlattiklarinizda sevgi degil tam tersine ayrilmak icin bahane arayan bir adam goruyorum.

Insanlar ne mucadeleler veriyor kanseri yeniyo siz de boyle adamlar icin intihari dusunuyorsunuz ya pes..

Şunu da hiç anlamıyorum; ihtiyaçmış. Sanki bizde yok ihtiyaç ha aldatan kadın var aldatmayan var ancak evlenene kadar bekleyen erkekler nasıl bekliyor?
Yargılamıyorum yanlış anlamayın ancak bence yaptıkları doğru değil ya tekrar yaparsa? Göz yumar mısınız ihtiyaçlarına?
Sen ayrılmak istemediğin halde ayrılmakta diretmiş. Biraz daha eğlenmek istiyor gibi geldi bana günahını almayayım tabi.

Laftan anlamıcaksanız insanların yorumlarına değer vermicekseniz niye konu açarsanız anlamam
Hala beni seviyodu yazmış ya şaka gibi

Ya sevdiği falan yok adamın! klasik erkek bahanelerii bunlar ve senden vazgeçmiş kabul et öncelikle..... kocamız aldattı ayrıldık ta bu kadar dağıtmadık bu ne ya???

Ya sevdiği falan yok adamın! klasik erkek bahanelerii bunlar ve senden vazgeçmiş kabul et öncelikle..... kocamız aldattı ayrıldık ta bu kadar dağıtmadık bu ne ya???

buna basit bi cvpla ergenlk hali diyebiliriz.
olgun olamama da denebilir.
öyle bişi işte. gerçekleri göremiyo.
zaten yorumlarıda okumuo kafasına estigi gibi yazıp gdio.
oldukça ilginç zatn..

Dunyevi ask icin intihar edecem diyenlere oyle sinir oluyorum ki. Benim ablam kanserden öldü ve yasamayi cok istiyordu Allah size oyle bir ders versin ki neleri dert edip neler icin ölmek istedginize milyonlarca kez pisman olun!

Son düzenleme:
Belli belli adam baya seviyormuş sizi.

Aldatma üstüne aldatma,hakaret üstüne hakaret.

Adam cenazenize bile gelmez,güler geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…