canım benim iyi olucaksın tabiki insan ÖLÜME BİLE! alışıyor bunamı alışamıcaksın.? bakalım bundan sonra hayat sana neler getirecek ne süprizler yapacak ''herşeyin üstüstte gelipte seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde ASLA vazgeçme; çünkü orası kaderin değişeceği yerdir...!!
Böyle pislik biri için göz yaşı dökmeye değmez çiftleşmek peşinde koşan bir mahlukat çünkü insan değil ki insan olan sevilir. Ayrıca daha önce de söyledim yine söylüyorum evli olup gidecek yeri , arkasında ailesi , eğitimi ve işi gücü olmayan bir kadın hariç heleki sevgiliyken böyle pisliklerin affedilmesini ben hazmedemiyorum sırf seviyorum aşığı mdiye. Biz kadınlar hiç bir mecbutiyerimiz olmadığı halde bunları affettikçe de bu aldatma olayları filan iyice çığrından çıkıcak çıktı da zaten daha iğrençlikler görücez ve buna yine biz de sebebiyet veriyoruz.
Haklısınız ama üzülüp üzülmemEm elimde değil ki. 4 gun oldu ve hala acım dinmedi, dinmesini beklemekten başka yapacak bişeyim yok. Hepiniz çok Sagolun.
Haklısınız ama üzülüp üzülmemEm elimde değil ki. 4 gun oldu ve hala acım dinmedi, dinmesini beklemekten başka yapacak bişeyim yok. Hepiniz çok Sagolun.
4 günde hemen iyi olmayı bekleme. ilk güne göre kıyasla. daha iyisin öyle değil mi ? bazen iyidir aşk acısı çekmek. şimdi çek ki ilerde seni yıkamasın hiçbişey.. çünkü hayat her zaman toz pembe rengini sunmuyor.. hayatta hainler, alçaklar da var.. sen izin vermediğin sürece hiçbişey hiçkimse seni üzemez.. hayata sımsıkı tutun.. sen kendine sarıl.. kendinde ara sevgiyi.. kendini keşfet.. kendini herşeyden çoook sev.. kendini seven insanı herkes sever.. bi bakmışsın düğümler teker teker çözülüvermiş..