yerlere göklere sığdıramadığım adam gitti.

ne o senin herşeyin nede vazzgeçmek istediğin can senin heleki böle biri için ..

Sana sadakatli olmayan bir adamla işin de olmamalı. İyi bari, 2 yılda 2 kere(mi acaba?) aldattıysa o adamdan hayır gelmez. Sakın üsteleyip de öyle bir adama yalvarma, hele hele o herif için canına kıymak mı?

Boşversene, başka erkek mi yok?

Canım sakin ol öncelıkle canının ne kadar yandıgnı bılıorum . yutkunamıosun öluosun boguluosun tamam..

sana acı gercegı soyluorum sevgılın zaten senden ayrılmak ıstıormus ve vıcdan azabından dolayı sana bunları yaparak ve soyleyerk ondan ayrılmanı ıstemıs . aynı seyı bende yapmıstım ama benım çook haklı sebeplerım vardı ..

ALLAHa sıgın.. dualarım senınle

Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim hepiniz haklısınız iyi olcam. İyi olcam. İcim ağrıyo,sökülsün kalıyorum ama iyi olcam. Hepiniz haklisniz

Allah Rasulu ( a.s.m )nun ifadeleri aynen şöyledir: "Sizden hiç kimse maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin.

senın ıcın hayırlısı buymuss bence şükret.. hem aldatmıss senııı.. seven ınsan aldatmaz..kurtuldugun ıcın sukretmelısın

_ Seni aldattım,

_ Seni tekrar aldattım,

_ Ben seni mutsuz ediyorum,

_ Bunu sana yapamam vs. vs..

Sanki beni rahat bırak artık diyemiyorda, kendisini suçlu hissediyor gibi davranıyor.

Beni seviyor demişsiniz ya, inanın seven insan böyle davranmaz.

İnşaAllah en kısa sürede toparlanır ve dersiniz ki;

"EVET, BENİ MUTSUZ EDİYORSUN VE BEN SENDEN ÇOK DAHA İYİLERİNE LÂYIĞIM.

biz kadınlar. sevdiğimiz zaman neden hayatımızın merkezine koyuyoruz ki? yapmayın şöyle. erkekler kendilerini bişey sanıyor sonra. dik durun ayaklarınız yere bassın. takmayın. şöyle düsünün o sizin yanınızdayken sizi sadece mutlu edebilir. o olmazsa ölmezsiniz. şayet bu devirde kimse aşktan ölmez. 2 kere aldatmış daha neyin davasını yapıyorsunuz adammı yok ?:26:

Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim hepiniz haklısınız iyi olcam. İyi olcam. İcim ağrıyo,sökülsün kalıyorum ama iyi olcam. Hepiniz haklisniz

Uzun zaman önce senin yaşadıklarını ben de yaşadım,hikaye hemen hemen aynıydı,benim ilişkim 4 yıllıktı üstelik.
Sonuna doğru ben seni haketmiyorumlar,seni mutsuz ediyorumlar vs. vs. havada uçuşuyordu.
Ama ben neredeyse her kavgadan sonra başımı duvarlara vura vura ağlamaya devam ediyordum,niye?Çok seviyordum çünkü.Onun umurunda mıydı?Hayır.

Bir gün yine böyle bir kavga anında aynı cümleleri sarf etmeye başladı,ben de evet ben çok daha iyilerini hakediyorum,senden adam olmaz,beni bir daha sakın arama dedim,önce bir şok oldu,kekeleyerek tamam dedi.Son darbeyi ben vurdum yani.Sevgi ve sabır da bir yere kadar.

Sonrasında biz ayrılmadan 2 hafta önce tanıştığı kızla çıkmaya başladı,3 sene oldu hala beraberler.Üzüleceksin ama bu işin altında apaçık bir şekilde başka bir kız var.

O yüzden artık ne yapsan boş.Kendini harap etme diyeceğim ama zor biliyorum.
Kendini bastırmak yerine acını bitirene kadar yaşa.Ağla,zırla,vur,kır,dök ama asla intihar gibi saçma sapan bir şey düşünme.

Ben de öyle yaptım,acımı iyice yaşayıp,bitirip sindirdikten sonra ve kendimi hazır hissettiğimde hayatıma başka birini aldım,şu anda Allah'ım esirgesin çok mutluyuz,ekimde birinci yılımız dolacak ve kısmetse yakın zamanda ciddi bir şeyler olacak.
Ve zaman zaman eski sevgilim için yaptığım onca fedakarlığa,verdiğim sevgiye,güvene hiç değmemiş diyorum ve o ilişkimde yaptığım hataları şimdikinde yapmamaya gayret ediyorum ve her hangi bir sorunla da karşılaşmadım.Bazı şeyler acı tecrübelerle öğreniliyor maalesef.

Sen de zamanla öğreneceksin ve emin ol çok daha mutlu olacaksın.

Sevgiyle kal.

Dediğiniz gibi olmasını istiyorum acı çekmek istemiyorum. Ya siz öyle diyosunuz ama daha iki gun oncesi o kadar iyiydik ki anlatamam. Belki konduramiyorum ama isin özü ben çok acı çekiyorum ve dayanamıyorum. Son raddeye geldim.

tamamen katılıyorum.... ne yazık ki durum böyle

inan üzüldüğüne değmez boşver kendi hayatına bak intihar etmeyi düşünme o acı çekmicek tekrar hayatına devam edicek sen aileni üzdüğünle ve günaha girdiğinle kalacaksın

Son düzenleme:
Anlamak istemiyorsun güzelim herhalde.. ?
bak onlarca arkadas senin iyi olman icin o adamın yaptıklarını bıkmadan usanmadan dile getirmiş.
hala ölüyorum,bitiyorum,dayanamıyorum,nefes alamıyorum..
sen o adamdan öncesi ve sonrası olarak hayatını 2ye bölmüşsün. ve sadece 2yıl nefes almış yaşamış mutlu olmussun yani.
ailen bu söylediklerini duysa ne kdar üzülür haberin var mı senin ?
canın arkadasın intihar ettide ne oldu ? bir gün uğruna öldüğü adam onun için gözyasımı döktü ? yada onu geri mi getirdi?
sen aynısını yaparsan ne olacak ? seni aldatan adam bir kez daha şahlanacak.. kardeşiyle birlikte. 'vay bee oğlum gördün mü kızlar uğrumuzda ölüyorlar ' diyip en kaba tabirle sokaklarda senin arkandan konuşacaklar. aklını başına al. yaşamak icin çabalayan milyonlarca insan varken senin kanı beş kuruş etmeyen insan icin kendini öldürmende neyin nesi ? önceki gün çok iyiymişsinizde ertesi gün ayrılmşsınız.. ay ne ilginc!! adamın kafasında 500 tane tilki dönmediğini nerden biliyosun! iki gün mutlu edip ardından ayrılmak cok mu zor sevmeyen biri için !! kandırma kendini o adam seni hiç sevmemiş. uçkurunu duşunup kendini tatmin etmiş baska kollarda. git abdestini al namazını kıl duanı et. Rabbim yardımcı olur sana bir tek!

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Onun kötü yönlerini söylediğiniz zaman ben iyi olmuyorum. Benim iyi olmaya ihtiyacım var bu durumu atlatmak icin. Ama o kadar zor geliyo ki atlatmak yıllar sürer gibi. Onla bı daha olmiycam. Çünkü aldatti ikinci defa yaptı bunu. İste onla olmadığımı düşündüğüm zaman kötü oluyorum. Bu düşünce beynimi kemiriyor. Yapamıyorum benim iyi olmaya ihtiyacım var.

canım git gez dolaş dağıt kafanı ozaman. evde tüm gün boyunca oturup bu adamı düşünüyorsun sen herhalde. baska uğrasların yok mu senin..

sen yine barışacaksın emin ol..ama hayatının hatası olacak..erkeklerin zaten aldatmaya klasik kılıflarıdır;ihtiyacım vardı..
her ihtiyacı olan aynı şeyi mi yapıyor.. birde sana bunu söylemiş utanmadan..
canım kendine gel..zaten acın taze seni üzmek istemem ama o adamdan kurtulman çok iyi olmuş..bırak ne hali varsa görsün..lütfen artık ölmek istiyorum ölüyorum deme..toparla kendini..ciğeri beş para etmeyen bi insandan kurtuldun sevin bence..ayrıca seven insan al-dat-maz...seviyordu diye kandırma kendini..

Aklımda bu durum varken hiç bişeyler uğraşmamıyorum. Çalışıyorum su an ama aklım basımda değil. Ama iyi olucam. Hepinizin önünde kendime soz veriyorum iyi olcam.

Barismayacagimdan eminim ne o gelir ne ben giderim benim kötü oldugum nokta çektiğim acı.

bu acının geçmesi için hiç bişeyi içine atma. ağla ve içindekileri anlat. anlatacak kimsen yoksa burda yaz. yada bi günlük tut.
bu süre içerisinde de onu hatılatacak hiçbişey yapma ve sende ona ait bişey varsa hepsinden kurtul.
eğer gerçekten kararlıysan bunları yapmak zorundasın.
1 aya hiçbişeyin kalmaz inşallah.

1 ay sonra bu yazdıklarını da gülümseyerek okursun. hepimizin başından geçti bu tür şeyler. belki ölümü tercih etseydim 5 para etmez bi insan için şu an hayatta olmucaktım. o hayatını yaşarken ben acısını diğer tarafta yaşayacaktım.
ama ölümü tercih etmedim, şimdi ondan daha çok sevdiğim biri var ve mantığıma da uygun.
seninde karşına daha çok seveceğin ve değerini bilecek biri çıkacaktır. yeter ki inancını yitirme.

bak canım. yazdıklarına tek saygı duyduğum şey; duyduğun aşk. biz burda sana ne söylesek fayda etmez. duyguların körelmiş artık senin 'kendini ona şartlandırmışsın' . üzüleceksen duyduğun aşkın boşuna olduğuna üzül. üzüleceksen geçen zamanına üzül. yaz bize dök içini. ama GİDENE sakın üzülme! onu Allah'a havale et. ama bu çocuk bir gün pişman olup, senin sevgini anlayıp da sana dönerse -ki bence döner- sakın eyvallah etme. şu an onsuz mutlu olmadığın gibi, ilerde onunla da mutlu olamazsın. aklına hep aldattığı zaman gelir. yok gözümü yumarım kendime yapılan saygısızlığı kabul ederim diyorsan bilemem.

hakkında hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…