Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim hepiniz haklısınız iyi olcam. İyi olcam. İcim ağrıyo,sökülsün kalıyorum ama iyi olcam. Hepiniz haklisniz
_ Seni aldattım,
_ Seni tekrar aldattım,
_ Ben seni mutsuz ediyorum,
_ Bunu sana yapamam vs. vs..
Sanki beni rahat bırak artık diyemiyorda, kendisini suçlu hissediyor gibi davranıyor.
Beni seviyor demişsiniz ya, inanın seven insan böyle davranmaz.
İnşaAllah en kısa sürede toparlanır ve dersiniz ki;
"EVET, BENİ MUTSUZ EDİYORSUN VE BEN SENDEN ÇOK DAHA İYİLERİNE LÂYIĞIM.
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Onun kötü yönlerini söylediğiniz zaman ben iyi olmuyorum. Benim iyi olmaya ihtiyacım var bu durumu atlatmak icin. Ama o kadar zor geliyo ki atlatmak yıllar sürer gibi. Onla bı daha olmiycam. Çünkü aldatti ikinci defa yaptı bunu. İste onla olmadığımı düşündüğüm zaman kötü oluyorum. Bu düşünce beynimi kemiriyor. Yapamıyorum benim iyi olmaya ihtiyacım var.Anlamak istemiyorsun güzelim herhalde.. ?
bak onlarca arkadas senin iyi olman icin o adamın yaptıklarını bıkmadan usanmadan dile getirmiş.
hala ölüyorum,bitiyorum,dayanamıyorum,nefes alamıyorum..
sen o adamdan öncesi ve sonrası olarak hayatını 2ye bölmüşsün. ve sadece 2yıl nefes almış yaşamış mutlu olmussun yani.
ailen bu söylediklerini duysa ne kdar üzülür haberin var mı senin ?
canın arkadasın intihar ettide ne oldu ? bir gün uğruna öldüğü adam onun için gözyasımı döktü ? yada onu geri mi getirdi?
sen aynısını yaparsan ne olacak ? seni aldatan adam bir kez daha şahlanacak.. kardeşiyle birlikte. 'vay bee oğlum gördün mü kızlar uğrumuzda ölüyorlar ' diyip en kaba tabirle sokaklarda senin arkandan konuşacaklar. aklını başına al. yaşamak icin çabalayan milyonlarca insan varken senin kanı beş kuruş etmeyen insan icin kendini öldürmende neyin nesi ? önceki gün çok iyiymişsinizde ertesi gün ayrılmşsınız.. ay ne ilginc!! adamın kafasında 500 tane tilki dönmediğini nerden biliyosun! iki gün mutlu edip ardından ayrılmak cok mu zor sevmeyen biri için !! kandırma kendini o adam seni hiç sevmemiş. uçkurunu duşunup kendini tatmin etmiş baska kollarda. git abdestini al namazını kıl duanı et. Rabbim yardımcı olur sana bir tek!
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Onun kötü yönlerini söylediğiniz zaman ben iyi olmuyorum. Benim iyi olmaya ihtiyacım var bu durumu atlatmak icin. Ama o kadar zor geliyo ki atlatmak yıllar sürer gibi. Onla bı daha olmiycam. Çünkü aldatti ikinci defa yaptı bunu. İste onla olmadığımı düşündüğüm zaman kötü oluyorum. Bu düşünce beynimi kemiriyor. Yapamıyorum benim iyi olmaya ihtiyacım var.
sen yine barışacaksın emin ol..ama hayatının hatası olacak..erkeklerin zaten aldatmaya klasik kılıflarıdır;ihtiyacım vardı..
her ihtiyacı olan aynı şeyi mi yapıyor.. birde sana bunu söylemiş utanmadan..
canım kendine gel..zaten acın taze seni üzmek istemem ama o adamdan kurtulman çok iyi olmuş..bırak ne hali varsa görsün..lütfen artık ölmek istiyorum ölüyorum deme..toparla kendini..ciğeri beş para etmeyen bi insandan kurtuldun sevin bence..ayrıca seven insan al-dat-maz...seviyordu diye kandırma kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?