ay hadi inşallah ya ben de umutlandım umarım güzel haberlerini alırızMerhaba arkadaşlar 29 Nisan 2025 regl oldum 2 Mayıs’ta bitti 9 Mayıs bebek çalışması diyelim 21 Mayıs affedersiniz kızlar tuvalette Silinirken peçeteye gelen bir kan gördüm bugün 25 Mayıs benim regl günüm sadece serçe parmağınızın tırnağının yarısı kadar bir kan pıhtısı geldi
ancak hiçbir şey gelmedi fakat 20 gündür süregelen regl başlangıcı ağrısı gibi ha geldi ha gelecek sancısı var ancak hiçbir şey gelmiyor 26 Mayıs’ta sabah kan testi vermem gerekiyor mu bir umut var mı yoksa hiç umutlanmiyim mı bilemiyorum daha önce tüp bebek tedavisi gördüm sonucu hüsran ondan önceki süreç zaten hepten hüsran bu yolculukta çok yoruldum ama ilk defa bu kadar her şey tam süreç sanki regl döngüm 26 günde oluyor ne olur bana yardımcı olun kızlar
Şimdi kan sonucum çıktı beta 5.84 durum nedir nolur yardımcı olun aklım çıkacakay hadi inşallah ya ben de umutlandım umarım güzel haberlerini alırız
Canım gebelik var çok yeni , iki günde bir artısı takip et hayırlı olsunŞimdi kan sonucum çıktı beta 5.84 durum nedir nolur yardımcı olun aklım çıkacak
Ya gerçekten mi eminsin değil mi kalbim çıkacak az önce aklım çıkacak yazmışım eşime dahi söylemiyorum yaşım 40 ilk gebelik olacak Allahım nolur olsunCanım gebelik var çok yeni , iki günde bir artısı takip et hayırlı olsun
Hayırlı olsunŞimdi kan sonucum çıktı beta 5.84 durum nedir nolur yardımcı olun aklım çıkacak
Evet canım gebelik varYa gerçekten mi eminsin değil mi kalbim çıkacak az önce aklım çıkacak yazmışım eşime dahi söylemiyorum yaşım 40 ilk gebelik olacak Allahım nolur olsun
Şuan elim ayağım titriyor hep herkese dua ediyorum hepinize ediyorum o duyguyu çok iyi bilirim ama ben hala inanamıyorum bak eminsiniz değil mi kızşarEvet canım gebelik varAllahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizleri duanda unutma iki gün sonra yeniden kan ver iki kat artış oluyorsa tamamdır
29 Nisan en son regl 9 Mayıs ilişki 21 Mayıs yerleşme kanaması 25 Mayıs regl dönemi bugünü sayarsak iki gün gecikti kan testi verdim sabahı bekleyemedim 5.84 çıktıHayırlı olsunyumurtlamadan kaç gün geçmişti acaba
Birtanem değer 5 ve üzeri olduğunda gebelik var anlamına gelir henüz o kadar yeni kiŞuan elim ayağım titriyor hep herkese dua ediyorum hepinize ediyorum o duyguyu çok iyi bilirim ama ben hala inanamıyorum bak eminsiniz değil mi kızşar
Bu arada çok teşekkür ederim heyecandan vallahi hiçbir şey yazamıyorum bu arada biz kafe işletiyoruz eşimle şu anda karşı karşıya oturuyoruz gece ikide kapatacağız eve geçeceğiz yani ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık hepinize çok teşekkür ederim ben hala inanamıyorum bakın kızlar umutlanmak istemiyorum çünkü çok yıkılıyorum tüp bebekte özellikle bitmiştim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum eminsiniz değil miHayırlı olsunyumurtlamadan kaç gün geçmişti acaba
Rabbim tez zamanda bu güzel haberi sizlere de versin ay çığlık atacağım ama aht ettim saklayacağımBirtanem değer 5 ve üzeri olduğunda gebelik var anlamına gelir henüz o kadar yeni ki
AmiiinRabbim tez zamanda bu güzel haberi sizlere de versin ay çığlık atacağım ama aht ettim saklayacağım
Nolur sizde dua edin kuzum ay yemin ederim yerimde duramıyorum ama hala acaba acabalar var delireceğim hiç bu kadar yakın olmadım bu mucizeyeAmiiiniki günde bir mutlaka kan ver inşallah değerin katlanarak artar güzelce kendini yorma ve minik mucizenin sana sımsıkı tutunması için dua et
Dua edeceğim sanaNolur sizde dua edin kuzum ay yemin ederim yerimde duramıyorum ama hala acaba acabalar var delireceğim hiç bu kadar yakın olmadım bu mucizeye
Elbetteki vereceğim kafayı yiyecegim yemin ederim çığlık çığlığa bir ateş basıyor bir üşüyorum bir ateş basıyor bir üşüyorum çıldıracağım burada şu anda hiç kimseyle bir şey bilmek istemiyorum çığlık atacağım kızlar çığlık atacağım iyi ki varsınız en azından sizinle konuşuyorum etrafımda hiç kimse bilmiyor hiç kimseyle konuşmuyorumDua edeceğim sanasen de bizi merakta bırakma güzel haberlerini ver olur mu
Canım ben de dün öğrendim 9.5 la.. Seni çok iyi anlıyorum. Kimseye söylememek en güzeli tabi. Ben de yarın tekrar kan vericem.Nolur sizde dua edin kuzum ay yemin ederim yerimde duramıyorum ama hala acaba acabalar var delireceğim hiç bu kadar yakın olmadım bu mucizeye
Ben de bu ay bu duyguyu yaşarım inşallahCanım ben de dün öğrendim 9.5 la.. Seni çok iyi anlıyorum. Kimseye söylememek en güzeli tabi. Ben de yarın tekrar kan vericem.
Yerleşme lekesi görüyorum dinden beri. Bugün çamur gibi bir şey geldi şimdi de açık renk gelmiş her gelişinde korkuyorumama tutunacağı varsa Allah tutacak onları karınlarımızda birbirimize dua edelim.. Benim de kalbim pır pır dünden beri
Zor bir bekleyiş ama sonunda bahçende çiçek açtı demekElbetteki vereceğim kafayı yiyecegim yemin ederim çığlık çığlığa bir ateş basıyor bir üşüyorum bir ateş basıyor bir üşüyorum çıldıracağım burada şu anda hiç kimseyle bir şey bilmek istemiyorum çığlık atacağım kızlar çığlık atacağım iyi ki varsınız en azından sizinle konuşuyorum etrafımda hiç kimse bilmiyor hiç kimseyle konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?