Yerleşme kanaması mı acil kızlar

zynpsrl

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
24
8
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 29 Nisan 2025 regl oldum 2 Mayıs’ta bitti 9 Mayıs bebek çalışması diyelim 21 Mayıs affedersiniz kızlar tuvalette Silinirken peçeteye gelen bir kan gördüm bugün 25 Mayıs benim regl günüm sadece serçe parmağınızın tırnağının yarısı kadar bir kan pıhtısı geldi
ancak hiçbir şey gelmedi fakat 20 gündür süregelen regl başlangıcı ağrısı gibi ha geldi ha gelecek sancısı var ancak hiçbir şey gelmiyor 26 Mayıs’ta sabah kan testi vermem gerekiyor mu bir umut var mı yoksa hiç umutlanmiyim mı bilemiyorum daha önce tüp bebek tedavisi gördüm sonucu hüsran ondan önceki süreç zaten hepten hüsran bu yolculukta çok yoruldum ama ilk defa bu kadar her şey tam süreç sanki regl döngüm 26 günde oluyor ne olur bana yardımcı olun kızlar

ay hadi inşallah ya ben de umutlandım umarım güzel haberlerini alırız

Ya gerçekten mi eminsin değil mi kalbim çıkacak az önce aklım çıkacak yazmışım eşime dahi söylemiyorum yaşım 40 ilk gebelik olacak Allahım nolur olsun
Evet canım gebelik var Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizleri duanda unutma iki gün sonra yeniden kan ver iki kat artış oluyorsa tamamdır

Evet canım gebelik var Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizleri duanda unutma iki gün sonra yeniden kan ver iki kat artış oluyorsa tamamdır
Şuan elim ayağım titriyor hep herkese dua ediyorum hepinize ediyorum o duyguyu çok iyi bilirim ama ben hala inanamıyorum bak eminsiniz değil mi kızşar

Şuan elim ayağım titriyor hep herkese dua ediyorum hepinize ediyorum o duyguyu çok iyi bilirim ama ben hala inanamıyorum bak eminsiniz değil mi kızşar
Birtanem değer 5 ve üzeri olduğunda gebelik var anlamına gelir henüz o kadar yeni ki

Hayırlı olsun yumurtlamadan kaç gün geçmişti acaba
Bu arada çok teşekkür ederim heyecandan vallahi hiçbir şey yazamıyorum bu arada biz kafe işletiyoruz eşimle şu anda karşı karşıya oturuyoruz gece ikide kapatacağız eve geçeceğiz yani ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık hepinize çok teşekkür ederim ben hala inanamıyorum bakın kızlar umutlanmak istemiyorum çünkü çok yıkılıyorum tüp bebekte özellikle bitmiştim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum eminsiniz değil mi

Rabbim tez zamanda bu güzel haberi sizlere de versin ay çığlık atacağım ama aht ettim saklayacağım
Amiiin iki günde bir mutlaka kan ver inşallah değerin katlanarak artar güzelce kendini yorma ve minik mucizenin sana sımsıkı tutunması için dua et

Amiiin iki günde bir mutlaka kan ver inşallah değerin katlanarak artar güzelce kendini yorma ve minik mucizenin sana sımsıkı tutunması için dua et
Nolur sizde dua edin kuzum ay yemin ederim yerimde duramıyorum ama hala acaba acabalar var delireceğim hiç bu kadar yakın olmadım bu mucizeye

Nolur sizde dua edin kuzum ay yemin ederim yerimde duramıyorum ama hala acaba acabalar var delireceğim hiç bu kadar yakın olmadım bu mucizeye
Dua edeceğim sana sen de bizi merakta bırakma güzel haberlerini ver olur mu

Dua edeceğim sana sen de bizi merakta bırakma güzel haberlerini ver olur mu
Elbetteki vereceğim kafayı yiyecegim yemin ederim çığlık çığlığa bir ateş basıyor bir üşüyorum bir ateş basıyor bir üşüyorum çıldıracağım burada şu anda hiç kimseyle bir şey bilmek istemiyorum çığlık atacağım kızlar çığlık atacağım iyi ki varsınız en azından sizinle konuşuyorum etrafımda hiç kimse bilmiyor hiç kimseyle konuşmuyorum

Canım ben de dün öğrendim 9.5 la.. Seni çok iyi anlıyorum. Kimseye söylememek en güzeli tabi. Ben de yarın tekrar kan vericem.

Yerleşme lekesi görüyorum dinden beri. Bugün çamur gibi bir şey geldi şimdi de açık renk gelmiş her gelişinde korkuyorum ama tutunacağı varsa Allah tutacak onları karınlarımızda birbirimize dua edelim.. Benim de kalbim pır pır dünden beri

Ben de bu ay bu duyguyu yaşarım inşallah

Zor bir bekleyiş ama sonunda bahçende çiçek açtı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…