Evet olabilir, siz istemiyorsunuz gebelik sanırım ama geri çekilme korunma yöntemi olarak görülmüyorMerhaba bizde eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor hamilelik olur mu
Adet oldum demişsiniz ben mi yanlış anladımBen adet oldum bugün 3.günüm ama hiç çekmediğim ağrıyı çekiyorum. Normalde 1.gün ağrım olur 2.gün azalır 3.gün enerjik olurdum 4te de biterdi. 30 Aralıkta ilişkim oldu ertesi gününden beri belimde hafif hafif yer değiştiren ağrılar vardı çok kendimi dinledim diye sonradan şüphelerimi aza indirdim. 12 ocakta akşam kan verdim 2 saat sonra 1.20 çıktı iyice bitirdim kafamda.13 ocak akşamına adet oldum. Ama dediğim gibi ağrılarım bitmedi şuan bel ağrım sol tarafımda bazen kalçama ağrı giriyor canım yanıyor. Ve çok halsizim, bu saatte uykusu gelen biri değilim. Sol göğsüm bugün ikidir sızlıyor. Midem çok bulanıyor. Geç döllenme nasıl bir şey bunun hakkında bilgisi ve tecrübesi olan var mı? 19 Aralık diğer adet tarihimdi.
Kardeş sana milyon defa yok dedim ya. Boşalma ne demek biliyorsun, olmayan bişey de nasıl hamile kalabilirsin. Spermler uçarak giremez ya.Merhaba bizde eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor hamilelik olur mu
Geç döllenmeyi soruyorum. Adet olduktan sonra da gerçekleşen bir olaymış ya. İmalı sormanıza gerek yok. Bilgisi olan varsa bilgilendirsin dedim. Yaşamadığım bir şey bu geç döllenmeAdet oldum demişsiniz ben mi yanlış anladım
En son korunmasız ilişkiden sonra zamanında normal bir şekilde regl olduysaniz gebelik yoktur. Geç döllenme denen şey de reglden sonra olan bir şey değil yumurtlama ile alakalı olarak biliyorum beklenen yumurtlama döneminden daha geç bi günde yaşanması halinde olan bir şeyGeç döllenmeyi soruyorum. Adet olduktan sonra da gerçekleşen bir olaymış ya. İmalı sormanıza gerek yok. Bilgisi olan varsa bilgilendirsin dedim. Yaşamadığım bir şey bu geç döllenme
Birkaç kişiden okumuştum regliden sonraki ay da hamile olduklarını öğreniyorlar yada sonraki haftalar da. Zaten adet oldum hamile değilim diyorum ama ilişkiden sonra başlayam ve kesilmeyen ağrılarım şüpheye düşürüyorlar.En son korunmasız ilişkiden sonra zamanında normal bir şekilde regl olduysaniz gebelik yoktur. Geç döllenme denen şey de reglden sonra olan bir şey değil yumurtlama ile alakalı olarak biliyorum beklenen yumurtlama döneminden daha geç bi günde yaşanması halinde olan bir şey
İliskide yapılan sert girişler vs dolayı da ağrı olabilirBirkaç kişiden okumuştum regliden sonraki ay da hamile olduklarını öğreniyorlar yada sonraki haftalar da. Zaten adet oldum hamile değilim diyorum ama ilişkiden sonra başlayam ve kesilmeyen ağrılarım şüpheye düşürüyorlar.
3 hafta boyunca mı? sanmıyorum.İliskide yapılan sert girişler vs dolayı da ağrı olabilir
Öyleyse bir şey diyemeyeceğim bi doktora görünün dilerseniz3 hafta boyunca mı? sanmıyorum
Benimde şuan karnimda ve bacaklarımda ağrı var bu yüzden tedirgin oluyorum3 hafta boyunca mı? sanmıyorum.
Peki yerlesmeden ne kadar sure sonrs hamilelik testi yapilmaliBüyük ihtimalle yerleşmedir, 1 hafta kadar sürebiliyor yerleşme kanaması az az kahverengi
Evet henüz istemiyorum gebelik geri çekilme ile aylarca ve yıllarca hamile kalmamış arkadaşlarımız var yani doğru bir şekilde yapıldığında tabi ki bu da bi korunma yöntemi hemde en yaygın ama ilkel olanı gebelik olacağını sanmıyorum ama yine de okuduğum bazı şeylerden dolayı tedirgin oldum regl gününe 10 11 gün var bekleyip göreceğizEvet olabilir, siz istemiyorsunuz gebelik sanırım ama geri çekilme korunma yöntemi olarak görülmüyor
Ben gebelik olacağını sanmıyorum bazen önceki reglden kalma kanı atmak için kahverengi akıntı ile başlayabiliyor regl bugün nasıldı peki kanama vs oldu muKızlar bende 14 ocakta regl olacaktım 13 ocakta öğle saatlerinde pembemsi ve az bir kanama başladı damla damla geliyordu pazar günü kesildi kahverengi leke geldi oda anca tuvalete gidince peçeteye geliyordu. Alt karın bölgemde ve belimde ara ara tatlı bir ağrı oluyor. Göğüslerim hassas uçları acıyor. Yerleşme olabilir diye doktora gittim beta istedi oda 0.1 çıktı ama internetten araştırdım orada da gebeliğin yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra kanda 10-11 gün sonrada idrarda çıktığı yazıyor. Kafam çorba oldu iyice.
Ben 19 aralikta adettim 26 aralikta adetim bitti 31 aralıkta ilk defa iliskiye girdim 8 ocaka kadar kanamam oldu erken adet oldum diye düşündüm sonra 13 ocakta tekrar kanamam oldu ama adetteki kadar çok değil 2 gün devam etti kanamam sonra 3. Gun hafif leke geldi sizce hamile olmam mümkün müdür geri çekilme yöntemiyle korunduğumu düşünmüştümEvet henüz istemiyorum gebelik geri çekilme ile aylarca ve yıllarca hamile kalmamış arkadaşlarımız var yani doğru bir şekilde yapıldığında tabi ki bu da bi korunma yöntemi hemde en yaygın ama ilkel olanı gebelik olacağını sanmıyorum ama yine de okuduğum bazı şeylerden dolayı tedirgin oldum regl gününe 10 11 gün var bekleyip göreceğiz
Adetime 3 gün var. 1 saat önce lavaboda peçeteye silince pembe leke geldi. Biraz önce de açık kahve leke. Normalde ya adet günümde ya da bir gün sonra adet oluyorum. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa sökülür mü?
Ben 19 aralikta adettim 26 aralikta adetim bitti 31 aralıkta ilk defa iliskiye girdim 8 ocaka kadar kanamam oldu erken adet oldum diye düşündüm sonra 13 ocakta tekrar kanamam oldu ama adetteki kadar çok değil 2 gün devam etti kanamam sonra 3. Gun hafif leke geldi sizce hamile olmam mümkün müdür geri çekilme yöntemiyle korunduğumu düşünmüştümEvet henüz istemiyorum gebelik geri çekilme ile aylarca ve yıllarca hamile kalmamış arkadaşlarımız var yani doğru bir şekilde yapıldığında tabi ki bu da bi korunma yöntemi hemde en yaygın ama ilkel olanı gebelik olacağını sanmıyorum ama yine de okuduğum bazı şeylerden dolayı tedirgin oldum regl gününe 10 11 gün var bekleyip göreceğiz
Ben gebelik olacağını sanmıyorum bazen önceki reglden kalma kanı atmak için kahverengi akıntı ile başlayabiliyor regl bugün nasıldı peki kanama vs oldu mu
Hayır kahverengi ile başlamadı. Önce açık pembe olarak 1 gün geldi ama 1 pedi bile kirletecek kadar değildi. Sonra 2-3 damla çok açık kahverengi leke geldi oda sadece peçeteye pede bile geçmedi. Şimdi hiç kanama akıntı vs yok cumartesi öğlenden maksimum pazar öğlen saatlerine kadar oldu bittiBen gebelik olacağını sanmıyorum bazen önceki reglden kalma kanı atmak için kahverengi akıntı ile başlayabiliyor regl bugün nasıldı peki kanama vs oldu mu
Test yaptınız mıHayır kahverengi ile başlamadı. Önce açık pembe olarak 1 gün geldi ama 1 pedi bile kirletecek kadar değildi. Sonra 2-3 damla çok açık kahverengi leke geldi oda sadece peçeteye pede bile geçmedi. Şimdi hiç kanama akıntı vs yok cumartesi öğlenden maksimum pazar öğlen saatlerine kadar oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?