yerlesme kanamasi rengi

Benim yerlesme
Kanamasiydi bilmiyorum koyu kahverengi lekelerle kirmiziyida gordum iki kez.doktorum dusuk tehlikesi dedi ilac kullaniyorum
Suan.16 gun oldu hamile oldugumu ogreneli hala lekeler devam.Allah gonlune gore versin.
Amin insallah bi sıkıntn olmaz cnm bnm

Kizlar iyi hsberim yok kimyasal gebelikmis ve kanamm cogaldi su an devam ediyor dun ki testin sonucuna bakti doktr bu gun bi test daha yapti dusuk cikinca kimyasal gebelik yasiyorsun dedi korkulacak hic birsey yok dedi hamile kalma olasiligin da yukseldi falan dedi bilmyrum kotuyum ya cok

Allah allh cok uzuldum oysa bn kesin yerlesme kanamsi diodum cunku bnmkide oyleydi canini skma dicem ama skmamk elde degil bnde mayista kimyasl gecirdim haziranda korundum temmuzda geri hamile oldugumu ogrendim insallah sende hemencecik kalirsin Allahim gonlune gore versin

Tek umidim o cnm Iyi degilim insallah kisa surede o melek bana gelir insallah onu cok istyrm cok

Üzülme canım aksine sevin. Geçen ay bende aynı dediginden oldum. Leke geldi bir hafta varken ama pembeydi benimki kan verdim 5,18 çıktı kendi doktorumu aradım pozitif ama iki gün sonra yine ver dedi, verdim yine aynıydı değer. Kimyasal olabilir dedi doktorum.İki gün erken geldi kirmizilar lekelerim kesilmişti bende heveslenmistim ama nasip olmadi. Bu ay o yüzden daha umutluyum, kapıyı araladik sonuçta böyle düşün. Hakkımızda hayırlısı olsun canım :)

Cok gecmis olsun canım birini veren Rabbim ötekini de verir insAllah ümidini kaybetme..

Sagol cnm burasi biraz bna umut oluyo hepiniz sagolun cok guzel destek verysnz insallah olacak cnm ikimiznde

Hayir hemn bu ay hamile bile kalabilirsin dedi bide hic ilac vermedi
O zamn degerinin 5 in altina dusmesini bekle snra norml devam edebilirsiniz cnm bi de bol bol ceviz badem kuru incir kuru uzum koy yogurdu yumurtasi tuketin bi de keciboynuzu pekmezi sperm kalitesini arttiriyor ayrica eger hemen hamilelik dusunuosan folik aside de basla kendi deneyimleriminden paylasiyorum yine tabi sen bilirsin

Folik asit bilmiyorum cnm ne oldugunu nasil kullncm anlatrmsn ama diger tavsyelerini uygulcm tabikide istyrm

Üzme canım kendini. Allahım en kısa zmanda meleğini sana getirsin inş.

Folik asit bilmiyorum cnm ne oldugunu nasil kullncm anlatrmsn ama diger tavsyelerini uygulcm tabikide istyrm
MErhabalar hamilelik öncesi 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlaman hamileliğinin daha iyi geçmesini ve düşük riskini azaltır ben hamileliğimden 3 ay önce başladım folik plus kullandım doktorum tavsıye etti 30 tl ye almıştım her gun bir tane kullandım artık kullanmama gerek kalmadı değerlerim normal çıktı. 3-4 tl ye de folik asit var onlarıda alabilirsin. ama mutlaka kullan hamile kalmak istiyorsan.

Eczaneden hemen verirler dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…