yerlesme kanamasi rengi

Bn asiri tuz kullanirim yani yemegn tuzu varsa ek tuz bile atarm bak bnun ilgisi olablcgni hic blmydm tmm sagol cnm

Bn asiri tuz kullanirim yani yemegn tuzu varsa ek tuz bile atarm bak bnun ilgisi olablcgni hic blmydm tmm sagol cnm
iyotu hayatından çıkar bende aynı şekilde atardım troitlerim aşırı tembelleşmiş bunun sonucu olarak düşük riski olabiliyor inan bana bunun stresi bile yeter.

Geçmiş olsun canım.. İnşaallah değerlerin normale döner .. Birçok hanım kimyasal gebelik geçirirmiş ama bunu adet sanırmış.. Hem olasılık artmış olması bile sevindirici...

Geçmiş olsun canım.. İnşaallah değerlerin normale döner .. Birçok hanım kimyasal gebelik geçirirmiş ama bunu adet sanırmış.. Hem olasılık artmış olması bile sevindirici...
Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyn insallah bu sefer saglikli bi gebelik olur arkadaslarn dedigi rahatlatti bni en azindan hamile kalabiliyosun dediler 9. Ayda kaldm doktorda bu bi kac ay icinde kalirsn dynce o biraz iyi geldi rabbim hayirlisini versn

Kızlar merhaba bişey sorucam ben klomen ve ovitrelle iğne vuruldum adet oldum ama 2 gün sürdü koyu renkte ve parça parça geliyor sanki kum dökermişsin gibi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…