- 29 Haziran 2022
- 3.924
- 2.204
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Vallahi bende bu kafalardayım bugün. Dün sabah regl günümde ve kahverengimsi bir akıntı geldi. Önce regl olduğumu düşündüm. Bugün 1 gün geçmesine rağmen hala bir regl belirtisi yok. Karnım da ağrımıyor. Ama göğüslerimde hassasiyet çok. Yani internetten yerleşme kanaması belirtilerine bakıyorum, refl gününden 2-3 gün önce olur diyor. Benimde tam gününde olması ve devam etmemesi şüpheye düşürdü. Ama sizin bence yerleşme kanaması öyle hissettimArkadaşlar 5 gündür kahverengi çok hafif lekelenmem var ama her lavaboya gittiğimde çok az da olsa var . Bi iki kez pembe de geldi çok açık pembe. Ara ara regl olcakmıiım gibi hafif ağrılrda geliyor. Sizce regl mi olcam ? Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana göre tamamen regl hissi ama
Ayy ne güzel olurdu dediğiniz çıksaydıVallahi bende bu kafalardayım bugün. Dün sabah regl günümde ve kahverengimsi bir akıntı geldi. Önce regl olduğumu düşündüm. Bugün 1 gün geçmesine rağmen hala bir regl belirtisi yok. Karnım da ağrımıyor. Ama göğüslerimde hassasiyet çok. Yani internetten yerleşme kanaması belirtilerine bakıyorum, refl gününden 2-3 gün önce olur diyor. Benimde tam gününde olması ve devam etmemesi şüpheye düşürdü. Ama sizin bence yerleşme kanaması öyle hissettim
Ben bu konulara çok yakın biri değilim, çok anlamıyorum henüz daha serüvenin başındayız bakalım neler öğreneceğim. Ama çok tecrübe ettiğim bir şey var ki o da iyi düşünmek ve Allaha emanet etmek, iyi düşünelim ve dua edelim iyi olsunAyy ne güzel olurdu dediğiniz çıksaydıbana da sizinki daha uygun gibi geldi yerleşme kanamasına yerleşme kanaması kısa sürüyormuş ve devamı gelmiyormuş . Benim maalesef 5 gündür devam ediyor ve regl olcakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor reglime de 2 gün kaldı zaten tam olması gerektiği gibi yavaştan geliyor gününde de olcam her ay aynı şeyyy
Bizimde 3. AyımızBen bu konulara çok yakın biri değilim, çok anlamıyorum henüz daha serüvenin başındayız bakalım neler öğreneceğim. Ama çok tecrübe ettiğim bir şey var ki o da iyi düşünmek ve Allaha emanet etmek, iyi düşünelim ve dua edelim iyi olsun
Merhaba benim de geçen ay reglden 4 gün önce bahsettiğiniz gibi lekelenmeler geldi sonra gününde regl oldum ki önceden böyle hiç olmamıştı. İnşallah sizinki gebeliktir :)Arkadaşlar 5 gündür kahverengi çok hafif lekelenmem var ama her lavaboya gittiğimde çok az da olsa var . Bi iki kez pembe de geldi çok açık pembe. Ara ara regl olcakmıiım gibi hafif ağrılrda geliyor. Sizce regl mi olcam ? Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana göre tamamen regl hissi ama
YaaaaMerhaba benim de geçen ay reglden 4 gün önce bahsettiğiniz gibi lekelenmeler geldi sonra gününde regl oldum ki önceden böyle hiç olmamıştı. İnşallah sizinki gebeliktir :)
Aslında bu hem regl olma belirtisi hem gebelik belirtisi. Mesela ben daha evvelden regl öncesi bu durumu yaşdığım çok ay ım oldu . Ama işte insan bi yandan da ümütleniyoe . Bende bü kaç gün beklicem olmazsam test yapcam hemen test yapmicağım söz verdim kendimeKızlar bende şuan aynı durumu yaşıyorum.
Aslında bugün regl günüm. Cumartesi gününden beri günde 1-2 defa sadece peçetede pembe lekeler görüyorum. Pazar günü test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Çamaşırıma leke gelmiyor. Sadece peçetede görüyorum.
Ne yapsam bilemedim. Test alıp yeniden mi yapsam, beklesem mi?
Bende bekleyim en iyisi, sonra test tekrar negatif çıkarsa üzülürümAslında bu hem regl olma belirtisi hem gebelik belirtisi. Mesela ben daha evvelden regl öncesi bu durumu yaşdığım çok ay ım oldu . Ama işte insan bi yandan da ümütleniyoe . Bende bü kaç gün beklicem olmazsam test yapcam hemen test yapmicağım söz verdim kendime
Benimde regl günüm dündü çok az kahverengi leke gelmişti. Bugün bi heveslenmiştim test alıp yapacaktım vaz mı geçsem biraz daha mı beklesem acabaKızlar bende şuan aynı durumu yaşıyorum.
Aslında bugün regl günüm. Cumartesi gününden beri günde 1-2 defa sadece peçetede pembe lekeler görüyorum. Pazar günü test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Çamaşırıma leke gelmiyor. Sadece peçetede görüyorum.
Ne yapsam bilemedim. Test alıp yeniden mi yapsam, beklesem mi?
İnşallah senin test sonucu pozitiftir ama sabredebilirsen beklemek en iyisi.Benimde regl günüm dündü çok az kahverengi leke gelmişti. Bugün bi heveslenmiştim test alıp yapacaktım vaz mı geçsem biraz daha mı beklesem acabasizin negatif çıkmış ya benimki de çıkarsa
İnşallah senin test sonucu pozitiftir ama sabredebilirsen beklemek en iyisi.
Keşke bende bekleseydim elimdeki testi şimdi kullansaydım diyorum
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah aminMerhaba ben doğurdum çoktan 4.5 aylık kızım var. Yerleşme kanamam oldu fakat sadece orta boy kahverengi bir damla şeklindeydi. Günlerce sürmedi. Zaten ertesi gün de test yaptım anlayıp :)
Benim de 14 Mart. Dün akşamdan beri çok çok silik lekelenme yaşıyorum normalde hiç böyle olmazdı.Arkadaşlar 5 gündür kahverengi çok hafif lekelenmem var ama her lavaboya gittiğimde çok az da olsa var . Bi iki kez pembe de geldi çok açık pembe. Ara ara regl olcakmıiım gibi hafif ağrılrda geliyor. Sizce regl mi olcam ? Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana göre tamamen regl hissi ama
Baya regl ağrısı çekmiştim ben ağrı geçmemiştiAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah aminBenim de Regl günümde yani dün az bi iki damla kahverengi damla geldi. Bugün hiçbir şey yok. Karın ağrım sıfır. Arada bi kasıklarıma çok hafif sızı vuruyor ama regl ağrısı gibi değil. Normalde asla ağrı kesici almadan dayanamazdım ağrılara. Sizin de böyle mi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?