- 29 Ekim 2022
- 248
- 188
- 23
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
5 gün boyunca regl ağrısı mı oldu acaba ? Benim maalesef lekelenmeler de oluyor. Gece hatta o kadar çok regl sancısı geldi ki oldum sandım hatta reglin 1. Günü bugün diyip yumurltama hesabı yapmaya başladım . Ama kalktım hiçvir şey yok . Bu saate kadar da hala bir şey yok ağrı da sabah uyandıktan sonea geçti. Normal takvime göre regl im yarın..
Ara ara hissediyordum sonra geçiyordu, benimde öyle son gün tamam dedim adet olacam o derece ağrı sonr geçti işte 2. gün öğrendim5 gün boyunca regl ağrısı mı oldu acaba ? Benim maalesef lekelenmeler de oluyor. Gece hatta o kadar çok regl sancısı geldi ki oldum sandım hatta reglin 1. Günü bugün diyip yumurltama hesabı yapmaya başladım . Ama kalktım hiçvir şey yok . Bu saate kadar da hala bir şey yok ağrı da sabah uyandıktan sonea geçti. Normal takvime göre regl im yarın..
Bende de cumartesinden beri leke geliyor, adetim gelmiyor. Pazar günü test yapmıştım negatifti. Kaç gündür üzülüyorum ama hala sadece leke var. Artık gelecekse adetim gelsin modundayım. Gelsin ki bir an önce önümüzdeki ay yeni çalışlamalara devam edebileyim.İnşallah yaben baya günlerdir üzgünğm regl oluyorum diye . Bu duruma daha fa sinir oldum. Regl olcaksam regl günümde ağrı çekiyim be hemen olayım. Hünlerdir bi regl olcam diyip üzülüuorıö bi olmadım diye seviniyorum. Ha oldum diyip tekrar üzülüyoeum . Cidden çok zor süreçlee
İnşallah regl olmayız benimde 15martİnşallah yaben baya günlerdir üzgünğm regl oluyorum diye . Bu duruma daha fa sinir oldum. Regl olcaksam regl günümde ağrı çekiyim be hemen olayım. Hünlerdir bi regl olcam diyip üzülüuorıö bi olmadım diye seviniyorum. Ha oldum diyip tekrar üzülüyoeum . Cidden çok zor süreçlee
İnsan sürekli bi umut diyor işte . Ben regl oldum maalesef. Belliydi zaten ama işte bi umut diyordumBende de cumartesinden beri leke geliyor, adetim gelmiyor. Pazar günü test yapmıştım negatifti. Kaç gündür üzülüyorum ama hala sadece leke var. Artık gelecekse adetim gelsin modundayım. Gelsin ki bir an önce önümüzdeki ay yeni çalışlamalara devam edebileyim.
Bir yandan da yanlış negatif olabilir mi diye içim içimi yiyor. Yanlış negatif olsa 5 gündür leke sürmezdi sanırım. Yerleşme kanaması 2-3 gün sürer yazıyor internette. Bende 3 günü geçti...
Hayırlısı olsun beklemedeyim
Oldum ben bu akşam ne yazık ki. Zaten günüm 14 üydü . Tam vaktinde oldumİnşallah regl olmayız benimde 15mart
Evet malesefOldum ben bu akşam ne yazık ki. Zaten günüm 14 üydü . Tam vaktinde oldumönümüzdeki aya bakcaz artık ama umut etmek çok yoeucuyöuş
Ben refl olduğum için daha mutluyum ya. Günlerdir o aradta olmaktan nefes alamıyordum. Ha oldum ha olmadım demekten epey yoeuldum. Oldum birti kurtuldum ne yapim netleşti en azındanEvet malesefbenimkide 15mart ama test yapmadım bikac gün daha mutlu takılmak istiyorum
Aynenn bencede bide gecikme olup olmayanlar valla iyi duyan iyi olsjn canım bitince tekrar denemeler devam olmayınca gecikince daha zor düşün düşünBen refl olduğum için daha mutluyum ya. Günlerdir o aradta olmaktan nefes alamıyordum. Ha oldum ha olmadım demekten epey yoeuldum. Oldum birti kurtuldum ne yapim netleşti en azından
Bende az önce regl oldumİnsan sürekli bi umut diyor işte . Ben regl oldum maalesef. Belliydi zaten ama işte bi umut diyordum
Ya ben akşaöa doğru iş yerinde peçeteye kan geldi baya sildim . Ve aşırı bi ağrı. Regl oldum dedim buraya da yazdım . Ondan sonra ağrı dışında hiçbir şey yok çıldıracam artıkBende az önce regl oldum
Valla benimde çıldırmama ramak kaldıAy darısı banaa hayır olacaksa biran önce olsun yani bu belirsizlik insanı yıpratıyor
Ben yok sadece günde 1 2 kere akinti geliyor kremit rengi kahvemsi gibi devamı yokValla benimde çıldırmama ramak kaldıregl olmuşum gibi sancı çekiyorum akşama doğrı da peçeteyle silince baya bi kan geldi . Ama şuan hiçbir şey yok sadece ağeı var . İlk kez başıma böyle bir durum geliyor
Benim 6 gün dediğiniz şekilde devam etti ve regl oldum. Umarım siz hamilesinizdieBen yok sadece günde 1 2 kere akinti geliyor kremit rengi kahvemsi gibi devamı yokönceden kahverengi koyu lekelenmelerim olurdu 2.gunu adet başlardı bu çok değişik ve şuan gecikmenin 2.gunundeyim
Sanırım olacağım şiddetli sanci başladı bu ay da umutlar diğer kala kaldıBenim 6 gün dediğiniz şekilde devam etti ve regl oldum. Umarım siz hamilesinizdie
Ahh ahhSanırım olacağım şiddetli sanci başladı bu ay da umutlar diğer kala kaldı
Bende regl oldum malesefBen refl olduğum için daha mutluyum ya. Günlerdir o aradta olmaktan nefes alamıyordum. Ha oldum ha olmadım demekten epey yoeuldum. Oldum birti kurtuldum ne yapim netleşti en azından
Sonuç nedirKızlar bende şuan aynı durumu yaşıyorum.
Aslında bugün regl günüm. Cumartesi gününden beri günde 1-2 defa sadece peçetede pembe lekeler görüyorum. Pazar günü test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Çamaşırıma leke gelmiyor. Sadece peçetede görüyorum.
Ne yapsam bilemedim. Test alıp yeniden mi yapsam, beklesem mi?
Siz test yaptınızmı şimdi tekrardan ne çıktıİnşallah senin test sonucu pozitiftir ama sabredebilirsen beklemek en iyisi.
Keşke bende bekleseydim elimdeki testi şimdi kullansaydım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?