Yerleşme kanaması yaşayanlar ne kadar sürer?

Ara ara hissediyordum sonra geçiyordu, benimde öyle son gün tamam dedim adet olacam o derece ağrı sonr geçti işte 2. gün öğrendim

Bende de cumartesinden beri leke geliyor, adetim gelmiyor. Pazar günü test yapmıştım negatifti. Kaç gündür üzülüyorum ama hala sadece leke var. Artık gelecekse adetim gelsin modundayım. Gelsin ki bir an önce önümüzdeki ay yeni çalışlamalara devam edebileyim.
Bir yandan da yanlış negatif olabilir mi diye içim içimi yiyor. Yanlış negatif olsa 5 gündür leke sürmezdi sanırım. Yerleşme kanaması 2-3 gün sürer yazıyor internette. Bende 3 günü geçti...
Hayırlısı olsun beklemedeyim

İnşallah regl olmayız benimde 15mart

İnsan sürekli bi umut diyor işte . Ben regl oldum maalesef. Belliydi zaten ama işte bi umut diyordum

Evet malesef benimkide 15mart ama test yapmadım bikac gün daha mutlu takılmak istiyorum
Ben refl olduğum için daha mutluyum ya. Günlerdir o aradta olmaktan nefes alamıyordum. Ha oldum ha olmadım demekten epey yoeuldum. Oldum birti kurtuldum ne yapim netleşti en azından

Ben refl olduğum için daha mutluyum ya. Günlerdir o aradta olmaktan nefes alamıyordum. Ha oldum ha olmadım demekten epey yoeuldum. Oldum birti kurtuldum ne yapim netleşti en azından
Aynenn bencede bide gecikme olup olmayanlar valla iyi duyan iyi olsjn canım bitince tekrar denemeler devam olmayınca gecikince daha zor düşün düşün

Ay darısı banaa hayır olacaksa biran önce olsun yani bu belirsizlik insanı yıpratıyor

Bende az önce regl oldum
Ya ben akşaöa doğru iş yerinde peçeteye kan geldi baya sildim . Ve aşırı bi ağrı. Regl oldum dedim buraya da yazdım . Ondan sonra ağrı dışında hiçbir şey yok çıldıracam artık(( akşamdan beri fena regl ağrısı çekiyorum ama lekelenme dışında bir şey yok şaka mı bu

Ay darısı banaa hayır olacaksa biran önce olsun yani bu belirsizlik insanı yıpratıyor
Valla benimde çıldırmama ramak kaldı regl olmuşum gibi sancı çekiyorum akşama doğrı da peçeteyle silince baya bi kan geldi . Ama şuan hiçbir şey yok sadece ağeı var . İlk kez başıma böyle bir durum geliyor

Ben yok sadece günde 1 2 kere akinti geliyor kremit rengi kahvemsi gibi devamı yok önceden kahverengi koyu lekelenmelerim olurdu 2.gunu adet başlardı bu çok değişik ve şuan gecikmenin 2.gunundeyim

Ben yok sadece günde 1 2 kere akinti geliyor kremit rengi kahvemsi gibi devamı yok önceden kahverengi koyu lekelenmelerim olurdu 2.gunu adet başlardı bu çok değişik ve şuan gecikmenin 2.gunundeyim
Benim 6 gün dediğiniz şekilde devam etti ve regl oldum. Umarım siz hamilesinizdie

Sonuç nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…