- 29 Haziran 2022
- 3.926
- 2.204
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
İnşallah y bu ay olmazsa da gelecek ay hepimizde olsunnnO zaman sıkıntı yoktur sizin yapınız da bu şekilde demek ki. İnşallah gebelik de vardır.
Bir daha olmadıPeki kahverengi akıntı hemen olup bitti mi bi daha olmadı mı?
Test yaptım, negatifBenim regl günüm 2 gün geçince kahverengi damlayı görmüştüm ertesi gün de sabah ilk idrarla test yapmıştım umarım hamilesinizdir gönlünüze göre versin rabbim
5 gün boyunca regl ağrısı mı oldu acaba ? Benim maalesef lekelenmeler de oluyor. Gece hatta o kadar çok regl sancısı geldi ki oldum sandım hatta reglin 1. Günü bugün diyip yumurltama hesabı yapmaya başladım . Ama kalktım hiçvir şey yok . Bu saate kadar da hala bir şey yok ağrı da sabah uyandıktan sonea geçti. Normal takvime göre regl im yarın..Benim yerleşme kanaması olmadı regl günüme 5 gün kala ağrı çekiyordum. Normalde regl olacağım gün ağrı çekip oluyordum, tek farkı göğsümde hassasiyet koyulaşma ve iştahım açılmıştı.
Normalde çok yemek yiyen biri değilim
Bir dahaki ay inşallahTest yaptım, negatif
hamileymişim sen de bi kan ver istersen5 gün boyunca regl ağrısı mı oldu acaba ? Benim maalesef lekelenmeler de oluyor. Gece hatta o kadar çok regl sancısı geldi ki oldum sandım hatta reglin 1. Günü bugün diyip yumurltama hesabı yapmaya başladım . Ama kalktım hiçvir şey yok . Bu saate kadar da hala bir şey yok ağrı da sabah uyandıktan sonea geçti. Normal takvime göre regl im yarın..
Aa çok sevindim hayırlı olsun. Peki ne kadar süre lekelenmeniz oldu ? Bir de regl olcakmışsınız gibi ağrınız oluyor muCanım ben
hamileymişim sen de bi kan ver istersen
Dün de konuşmuştuk sizinle yazdım postunuza benim iki gündür lekelenmem vardı bugün hiç gelmedi daha belirtilerim yok kürtajdan sonra kaybolmuştu hepsi şu an hiçbir belirtim yok yani ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı diğer hamileliğimde vardı bunlar. dediğim gibi benim adetten 2-3 gün önce hiç lekelenmem olmazdı bu sabah kan verdim çok yeni henüzAa çok sevindim hayırlı olsun. Peki ne kadar süre lekelenmeniz oldu ? Bir de regl olcakmışsınız gibi ağrınız oluyor mu
Hayırlı olsun. Benim değildir o zaman benim çok hafifte olsa kahve lekelenmem hala geliyor peçeteye . Bir de bende kasık ağrısı bavak ağrısı oluyor her an regl olcakmışım sçkülecekmiş gibi. Regl im yarın. Genelde günü şaşmaz hrmen olur ve sanırım yarın sabah olurum gibi . Olmazsam diğer gün test yaparım. Ama fediğim gibi maaşesef benimki genelil değilde tamamen regl belirtileriDün de konuşmuştuk sizinle yazdım postunuza benim iki gündür lekelenmem vardı bugün hiç gelmedi daha belirtilerim yok kürtajdan sonra kaybolmuştu hepsi şu an hiçbir belirtim yok yani ne kaşık ağrısı ne göğüs aşırısı diğer hamileliğimde vardı dediğim gibi benim adetten 2-3 gün önce hiç lekelenmem olmazdı bu sabah kan verdim çok yeni henüz
Kimyasal gebelikte değer artmıyor çok az bi değere geliyor adet günü gelince ya da adetle birlikte sıfırlanıyor.Hayırlı olsun. Benim değildir o zaman benim çok hafifte olsa kahve lekelenmem hala geliyor peçeteye . Bir de bende kasık ağrısı bavak ağrısı oluyor her an regl olcakmışım sçkülecekmiş gibi. Regl im yarın. Genelde günü şaşmaz hrmen olur ve sanırım yarın sabah olurum gibi . Olmazsam diğer gün test yaparım. Ama fediğim gibi maaşesef benimki genelil değilde tamamen regl belirtilerisadece kafama şey takıldı kimyasal genelik durumları nasıl oluyor öyle bi şey olabilir mi acana
İnşallah sağlıklı ilerler :)Kimyasal gebelikte değer artmıyor çok az bi değere geliyor adet günü gelince ya da adetle birlikte sıfırlanıyor.
onun için diyorum en azından bir kan verin varsa zaten çıkacaktır. Bugün yumurtlamanın 12. Günündeyim ben son ilişkiden de 11 gün geçti muhtemelen de bata 2-3 gün daha var benim.
Değerim düşük ama hamilelik var ben de sağlıklı mı değil mi iki günde bir kan verip öğreneceğim.
Hamilelikle regl belirtileri aynıdır. Ayırt etmeniz çok zor tabii yine de umut vermeyim sizin önceki adetleriniz de birkaç gün öncesi lekeyle başlıyormuş.İnşallah sağlıklı ilerler :)yok ben regl im gecikmeden hiçbir ay test tapmicam. Kimyasalsa da regl ile gider dediğiniz gibi bilsem ne olcak ki üzülmek dışında . Sağlıklı bi gebelik oluşuesa zaten regl im gecikince anlaşolır. Hayal kırıklığı ayrı üzüyor insanı kimyasal çıksa ayrı üzüyor . En iyisi takışmadan regl üç dört gün geçince test yapılır doktora gidilir kaldı ki henimki tamamen regl belirtisi yarın gübümde olacağım ..
HaklısınızHamilelikle regl belirtileri aynıdır. Ayırt etmeniz çok zor tabii yine de umut vermeyim sizin önceki adetleriniz de birkaç gün öncesi lekeyle başlıyormuş.
Bilsem ne olacak ki demeyin bazen kan pıhtılaşması vs olabiliyor üst üste böyle düşükler ya da kimyasal gebeliklerde araştırıyorlar artık sizi eğer pıhtılaşma vs varsa iğne veriyorlar kan sulandırıcı.
Yani belki de defalarca kimyasal geçiriyor ama anlamıyor kadın. Tedavi olmadığı sürece de geçirmeye devam ediyor.
Kasık ağrınız da var mı regl olcakmış gibiBende sizin durum la aynıyım4 gündür akintim var çok az denecek kadar dün adet günüm dü olmam lazımdı adet te olmadım
Hayır yok çok hafif goguslerimde sizi varKasık ağrınız da var mı regl olcakmış gibi
Maalesef benim baya regl ağrılarım geliyor ara ara . Sökülecek de sökülemiyor gibi . Ama günümde yarınHayır yok çok hafif goguslerimde sizi var
İnşallah olmayızMaalesef benim baya regl ağrılarım geliyor ara ara . Sökülecek de sökülemiyor gibi . Ama günümde yarın
İnşallah yaİnşallah olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?