Yerleşme kanaması yaşayanlar ne kadar sürer?

Benim yerleşme kanaması olmadı regl günüme 5 gün kala ağrı çekiyordum. Normalde regl olacağım gün ağrı çekip oluyordum, tek farkı göğsümde hassasiyet koyulaşma ve iştahım açılmıştı.
Normalde çok yemek yiyen biri değilim

5 gün boyunca regl ağrısı mı oldu acaba ? Benim maalesef lekelenmeler de oluyor. Gece hatta o kadar çok regl sancısı geldi ki oldum sandım hatta reglin 1. Günü bugün diyip yumurltama hesabı yapmaya başladım . Ama kalktım hiçvir şey yok . Bu saate kadar da hala bir şey yok ağrı da sabah uyandıktan sonea geçti. Normal takvime göre regl im yarın..

Canım ben
hamileymişim sen de bi kan ver istersen

Aa çok sevindim hayırlı olsun. Peki ne kadar süre lekelenmeniz oldu ? Bir de regl olcakmışsınız gibi ağrınız oluyor mu
Dün de konuşmuştuk sizinle yazdım postunuza benim iki gündür lekelenmem vardı bugün hiç gelmedi daha belirtilerim yok kürtajdan sonra kaybolmuştu hepsi şu an hiçbir belirtim yok yani ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı diğer hamileliğimde vardı bunlar. dediğim gibi benim adetten 2-3 gün önce hiç lekelenmem olmazdı bu sabah kan verdim çok yeni henüz

Hayırlı olsun. Benim değildir o zaman benim çok hafifte olsa kahve lekelenmem hala geliyor peçeteye . Bir de bende kasık ağrısı bavak ağrısı oluyor her an regl olcakmışım sçkülecekmiş gibi. Regl im yarın. Genelde günü şaşmaz hrmen olur ve sanırım yarın sabah olurum gibi . Olmazsam diğer gün test yaparım. Ama fediğim gibi maaşesef benimki genelil değilde tamamen regl belirtileri sadece kafama şey takıldı kimyasal genelik durumları nasıl oluyor öyle bi şey olabilir mi acana

Kimyasal gebelikte değer artmıyor çok az bi değere geliyor adet günü gelince ya da adetle birlikte sıfırlanıyor.
onun için diyorum en azından bir kan verin varsa zaten çıkacaktır. Bugün yumurtlamanın 12. Günündeyim ben son ilişkiden de 11 gün geçti muhtemelen de bata 2-3 gün daha var benim.
Değerim düşük ama hamilelik var ben de sağlıklı mı değil mi iki günde bir kan verip öğreneceğim.

İnşallah sağlıklı ilerler :) yok ben regl im gecikmeden hiçbir ay test tapmicam. Kimyasalsa da regl ile gider dediğiniz gibi bilsem ne olcak ki üzülmek dışında . Sağlıklı bi gebelik oluşuesa zaten regl im gecikince anlaşolır. Hayal kırıklığı ayrı üzüyor insanı kimyasal çıksa ayrı üzüyor . En iyisi takışmadan regl üç dört gün geçince test yapılır doktora gidilir kaldı ki henimki tamamen regl belirtisi yarın gübümde olacağım ..

Hamilelikle regl belirtileri aynıdır. Ayırt etmeniz çok zor tabii yine de umut vermeyim sizin önceki adetleriniz de birkaç gün öncesi lekeyle başlıyormuş.
Bilsem ne olacak ki demeyin bazen kan pıhtılaşması vs olabiliyor üst üste böyle düşükler ya da kimyasal gebeliklerde araştırıyorlar artık sizi eğer pıhtılaşma vs varsa iğne veriyorlar kan sulandırıcı.
Yani belki de defalarca kimyasal geçiriyor ama anlamıyor kadın. Tedavi olmadığı sürece de geçirmeye devam ediyor.

Bende sizin durum la aynıyım 4 gündür akintim var çok az denecek kadar dün adet günüm dü olmam lazımdı adet te olmadım

Haklısınız aslında sancıdan ziyade lekeler regl olduğumun belirtisi . Cumadan beri az da olsa lekeler devam ediyor. Dün geceden beri hiç gelmemişti az evvel yine peçeteye geldi maalesef .. üzücü

İnşallah olmayız
İnşallah ya ben baya günlerdir üzgünğm regl oluyorum diye . Bu duruma daha fa sinir oldum. Regl olcaksam regl günümde ağrı çekiyim be hemen olayım. Hünlerdir bi regl olcam diyip üzülüuorıö bi olmadım diye seviniyorum. Ha oldum diyip tekrar üzülüyoeum . Cidden çok zor süreçlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…