Yerleşme kanaması yaşayanlar ne kadar sürer?

Test yapmadım çinkü regl günüm 14 ü yani 2 gün var . Geçmeden test yapmicam :) umarım hepimiz hamileyizdirr

Test yapmadım çinkü regl günüm 14 ü yani 2 gün var . Geçmeden test yapmicam :) umarım hepimiz hamileyizdirr
Ben yaptım negatif sanmıyorum hamile olduğumu ben ovulsyonla ve doktor kontrolünde takip ettim yumurtlamanın 11. Günündeyim şu an muhtemelen adet olcam ama bu kadar erken neden geliyor anlamadım.
İnşallah siz hamilesinizdir

Benimde ovulasyonun 12. Günü ama ben günlerdir regl olcak gibiyim klasik regl ağrıları regl lekelenmeleri bıktım valla bari regl oluyorsam da direkt günü helince olayım en azından böyle arafta kalmıyım. Geçen ayda 1 hafta önceden regl sancısı başlamıştı ama geçen ay sıfır lekelenme varsı. O ayda acaba hamile iyim diyordum

Ya benim anladığım kadaroyla gebelik kanaması olsa bile şöyleo lutor bi kaç damla oluyor ve bitiyor sonrada hiçbir şey olmuyor regl belirtisi olmuyor ve öyle anlaşılıyor mesela benim tipik regl belirtileri. Hamile kalırsam şok olurum yani tamamen regl givi. Hani bi gin iki gün olsa tamam ama günlerdir sızı ve leke. Gebelikse bile düşük müşüktüe allah korusun böyle olup normal gebelik yaşayan zannetmiyorum ya

Canım zaten hamilelikle regl belirtileri aynıdır. Ben hamile kaldığım ay adet olcam sanıyordum zaten iki ilişki falan olmuştu ama göğüs ağrısı karın ağrısı her şey vardı sonra adet günü lekelenme yaşadım o kadar ihtimal vermedim ki hamileliğe adeti bekledim iki gün daha. En son artık gittim kan verdim hamileymişim.
Ama kürtajdan sonra benim hassasiyetlerim kayboldu o yüzden hamile kalsam nasıl anlarım bilmiyorum adet döngüm saçma salak kafasına göre gidip gelmeye başladı o yüzden ovulasyon testini de kullanıyorum 13. Gün pik gördüm normalde pik sonrası genelde 13-14 güne adet olurdum lekelenme varsa da bir önceki gün yaşardım şu an döngünün 24. Günündeyim hayatımda bu kadar erken adet olmadım

Aaa :) peki ağrısı nasıl bi ağrı idi gebe kaldığınızda ? Yani regl olcakmışsınız gibi kadık bacak ağrısı mı ve lekelenmeleriniz nasışdı

Aaa :) peki ağrısı nasıl bi ağrı idi gebe kaldığınızda ? Yani regl olcakmışsınız gibi kadık bacak ağrısı mı ve lekelenmeleriniz nasışdı
Regl öncesi kaşık ağrısı olur ya aynısıydı olacam diye bekliyordum göğüs ağrısı aynıydı lekelenmem adet günü hafif pembe gibi geldi.
Sonra kesildi zaten bir kere gördüm onu. 1-2 hafta sonra tekrar başladı kahverengi orda da kalbi durdu zaten kürtaj oldum.
Yani diyeceğim hamilelikte farklı bi belirti yoktur adetten. Mide bulantısı çok sonra olan şeyler hatta bazılarında olmuyor bile.

Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız. Bende işte tek seferlik leke değil günlerdir devam ediyor hafifte olsa . O yüzden gebelik feğildir gebelikse bile sağlıkşo gebelik değildir. Mubtemeşen yarın sabah ya da diğer gün sabah regl olarak uyancam

Günlerdir devam ettiği için evet gebelik olmayabilir. Ama sen daha önceden de bu tür şeyler yaşadığını söylüyorsun hiç doktora kontrol oldun mu ?
Belki hormonal bir bozukluk vardır. Benim ilk defa başıma geliyor zaten iki hafta önce doktordaydım bir anormallik yok hormonlarım da en son normaldi o yüzden şaşırdım.

Baya regl ağrısı çekmiştim ben ağrı geçmemişti
Benim arada bir çok az sızı şeklinde oluyor ama hala regl olmadım. Dün regl olmam gereken gündü zaten ve öğle saatlerinde gelmişti çok az bi kahverengi leke, bu sabah uyandığımda da gece çok çok az yine gelmiş sanırım. Bugün hiçbir şey gelmedi. Göğüs hassasiyetim var ama belirgin bir karın ağrım yok. Test yapıp hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum

Benim regl günüm 2 gün geçince kahverengi damlayı görmüştüm ertesi gün de sabah ilk idrarla test yapmıştım umarım hamilesinizdir gönlünüze göre versin rabbim

Doktora gebelik düşünmeden önce gittim hem hormonlara hem yumurtalık kontrolünde her şey yolunda çıktı

Kendimi bildim bileli öyle zaten bahsettiğim çok çok az lekelenme regl öncesi 3-4 gün olur hafif ağrılarda olur sonra regl olurum . Bazı insanlarsa çyle olur diye biöiyoeum. Öyle günü geldi mi dan diye regl olmjyorum yani az çok 3-4 gün kala anlıyorum regl olcağımı. Gerek hafif ağrılar gerek hafif lekeler anlıyorum

O zaman sıkıntı yoktur sizin yapınız da bu şekilde demek ki. İnşallah gebelik de vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…