Olabilir canım gebelik testi yap hemen çıkar çünkü benim de yumurtlamadan 12 gün sonra lekelenmem gelmiştiDün ve bugün ufak ufak kahverengi lekelenmelerim var normalde bugün yumurtlamanın 13. Günü adet olmam gerekiyor ama sizce yerleşme kanaması mıdır
Dün çok az di sadece peçeteye gelmişti bugün de yine o şekilde ama daha koyu kahverengi ve arttı gibi henüz adet kanı olarak görmedim amaOlabilir canım gebelik testi yap hemen çıkar çünkü benim de yumurtlamadan 12 gün sonra lekelenmem gelmişti
Gebelik testi tapmadın demi canımDün çok az di sadece peçeteye gelmişti bugün de yine o şekilde ama daha koyu kahverengi ve arttı gibi henüz adet kanı olarak görmedim ama
Hayır yapmadımGebelik testi tapmadın demi canım
Bu gece kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatifGebelik testi tapmadın demi canım
HamişsinDün ve bugün ufak ufak kahverengi lekelenmelerim var normalde bugün yumurtlamanın 13. Günü adet olmam gerekiyor ama sizce yerleşme kanaması mıdır
Maalesef kan testi negatif çıktıHamişsin
O zaman regl oluyorsun canımBu gece kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif
Merhaba durumunuz nedir acabaMerhabalar iyi bayramlar benim de bir sorum olacak bat a 8 gün var bugün lavobaya gittiğimde kasığımda bir sızlama hissettim akabinde pembemsi çok açık kırmızı kan geldi sadece peçeteye 2-3 damla bişi ilk defa böyle bişi yaşıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama bı kadar erken olabilir mi?
Merhaba ben hala regl olmadım bat 20 si idi dün sabah lavobada yine peçeteye kan geldi ben tamam adet oldum dedim ama gelen giden yok test de yapmadımMerhaba durumunuz nedir acaba
Nasıl dayanıyorsunuz :)Merhaba ben hala regl olmadım bat 20 si idi dün sabah lavobada yine peçeteye kan geldi ben tamam adet oldum dedim ama gelen giden yok test de yapmadım
Neden yapmıyor sunuz ?Merhaba ben hala regl olmadım bat 20 si idi dün sabah lavobada yine peçeteye kan geldi ben tamam adet oldum dedim ama gelen giden yok test de yapmadım
Vala bu ay umudum yok diye acele etmiyorum ama geçen aylarda adete günler kala yapardım. Merakıma yenik düşüyorumBen de şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?