Yerleşme kanaması

burayı yazdığım icin affedersiniz ama yardimiza ihtiyacim var kizlar
benim adetim 3 gun gecikti cook hafifçe kasik sacisi gelip gidiyo ama kafverengi lekelenmem ondan once bashladi ve daha devam ediyor hic boyle olmamishti. Test yaptim negatif
Neyin nesi bu bilgisi olan var mi? Korkuyorum hic bir adet olacam belirtisi de yok.

Kızlar adetime 10 gün kala kahverengi kanamam geldi ve bu 10 gün boyunca devam etti ped dolduracak kadar değil ama damlacık gibi de değil adet olmam gereken günde de kahverengi kanama bitti beyaz-sarı akıntı başladı yoğun bir şekilde bugünde ciddi sağ kasık ağrısı yapıyor. Sizce neden olabilir yani bir hastalık habercisi olabilir mi?

Merhaba ben adet oldum ama 2 gün sürdü 3.gun lekelenme şeklinde devam ediyordu gece bir anda ağrıyla kanamam fazlalaştı dünden beri bu şekilde hiç böyle olmamıştı düşük filan olabilir mi acaba yasayan var mı

Merhaba ben hala regl olmadım bat 20 si idi dün sabah lavobada yine peçeteye kan geldi ben tamam adet oldum dedim ama gelen giden yok test de yapmadım
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende de sizin yaşadığınız durum oldu

Doktora danışabildin mi canım ?
Evet cnm kanmayla ilgili hiçbişey söylemedi rahim filmi istedi hormonlarım ve progesteron yani yumurtlama normal çıktı fakat ağrı kesivi kullanma dedi adetim ağrılı geçtiği için her ay ağrı kesici içiyordum bu ağrıyı azaltıcak başka bi ilaç verdi hormon ilacıymış duphaston birde benim kullandığım ilaç dolorexti ve doloroxin ptospektüsüne hiç bakmamıştım Evliliğm daha yenş bi sene oldu lu an rahim filmi yaptırmak istemiyorum 2 yıl sonunda olmazsa yaptırıcam yani böyle karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…