Yerleşme kanaması

3 yıldır olumsuz olunca insanın yapası gelmiyor üzülüyorum sonunda. hafta sonu sınavım var etkilenmemek için yapmıyorum

Neymiş?

Kanda ne zaman çıkıyor canım?
Ve ne zor ya, nasıl anlıyorsun hamile kaldığını suanki bebeğimi yarın inşallah doguracagim.
Bilmiyorumki bende çıkmadı 7 haftalıkken ben gecenin birinde sanki karnımda bişey var gibi hiss etdim acaba bebekmi dedim ama.bebek.olsada hareketini bilmemki ama hiss etdim o yüzden dedim bı doktora gideyim adetimde iki gün oldu zaten var bı terslik gidemki 7 haftalık bebek kalbi carpiyo ondan sonra tesdede cikiyo bulantı falan basliyo ,7 hafta saklaniyolar hep. En sonuncusunu bugün gidiyorum doğurmaya Allah'ın izniyle

Bide üstüne adet mi oldun?

Ya ne heyecanlı, sezeryan mı olucan malum günü belli,

Rabbim sağ salim kucağına adlırsın yavrunu annesi

Bide üstüne adet mi oldun?

Ya ne heyecanlı, sezeryan mı olucan malum günü belli,

Rabbim sağ salim kucağına adlırsın yavrunu annesi
evet adetim.az oldu hiç oyle.olmazdi bir hefta sonra bakdim karnimda.sanki bir titil geziyo şüphelendim ama bebek olma ihtimali de Yok cunki korunmak var ama.o.orada bir kıza dua ediyorum bebek icin kız tesdini atdiki hamileyim sen deme.ayni gün hamileymisiz bende on gün sonra belli oldu Allah banada vermiş onada. Bugün ikimizde dogurcaz o sezeryan ben normal aynı gün hamile kalmışız dogumumuzda aynı güne deng geldi gülmekten yirtiliyoruz

Yeşilcam gibi
Kac gün sürmüştü adetin yoğunluğu nasıldı az derken?

Ya hayırlısı olur inş bi avazda kurtulursun bugun, Rabbim fenalıklara çıkartsın yollarını güzel anne
Dua edicem sana, sende beni unutma bende bebek denemelerindeyim

İki gün olmusdu adetim normalda beş gün olurdu. Teşekkür ederim aldım kucağıma nohudumu çok şükür ben de sana dua edeceğim hep bu nohuddan Rabbim sanada versin tez zamanda

İki gün olmusdu adetim normalda beş gün olurdu. Teşekkür ederim aldım kucağıma nohudumu çok şükür ben de sana dua edeceğim hep bu nohuddan Rabbim sanada versin tez zamanda
Klavyem sağ olsun, fenalıklara çıkartsın olacaktı
Hadi geçmiş olsun, hayırlı olsun
Unutma beni dualarında

Doğumun rahat oldu mu umarım zor olmamıştır.

Unutma beni dualarında

Doğumun rahat oldu mu umarım zor olmamıştı
Unutma beni dualarında

Unutma beni dualarında

Üç dakikaya

Dikiş falan olmadıki üç dakkada doğurdum indim aşağıya ha sorarsan kahramanmiyim yok Allahin yardımıyla okuduğum süreler dualar sayesinde o kadar kolay oluyo
Dogumda kesi dikiş oluyor dr nasıl yapmadı bacım:)

3vsaat sancı zordu sende o halde, doğum anı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…