Aaa kıyamam iyi yapmışsın canım haklısın3 yıldır olumsuz olunca insanın yapası gelmiyor üzülüyorum sonunda. hafta sonu sınavım var etkilenmemek için yapmıyorum
Neymiş?Merhabalar iyi bayramlar benim de bir sorum olacak bat a 8 gün var bugün lavobaya gittiğimde kasığımda bir sızlama hissettim akabinde pembemsi çok açık kırmızı kan geldi sadece peçeteye 2-3 damla bişi ilk defa böyle bişi yaşıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama bı kadar erken olabilir mi?
Kanda ne zaman çıkıyor canım?Benim.kanda hiç cikmiyo tesde en erken 7 haftalık olmazsa neqativ oluyo hep
Bilmiyorumki bende çıkmadı 7 haftalıkkenKanda ne zaman çıkıyor canım?
Ve ne zor ya, nasıl anlıyorsun hamile kaldığınısuanki bebeğimi yarın inşallah doguracagim.
Bide üstüne adet mi oldun?Bilmiyorumki bende çıkmadı 7 haftalıkkenben gecenin birinde sanki karnımda bişey var gibi hiss etdim acaba bebekmi dedim ama.bebek.olsada hareketini bilmemki ama hiss etdim o yüzden dedim bı doktora gideyim adetimde iki gün oldu zaten var bı terslik gidemki 7 haftalık bebek kalbi carpiyo ondan sonra tesdede cikiyo bulantı falan basliyo ,7 hafta saklaniyolar hep. En sonuncusunu bugün gidiyorum doğurmaya Allah'ın izniyle
evet adetim.az oldu hiç oyle.olmazdi bir hefta sonra bakdim karnimda.sanki bir titil geziyoBide üstüne adet mi oldun?
Ya ne heyecanlı, sezeryan mı olucan malum günü belli,
Rabbim sağ salim kucağına adlırsın yavrunu annesi
Yeşilcam gibievet adetim.az oldu hiç oyle.olmazdi bir hefta sonra bakdim karnimda.sanki bir titil geziyoşüphelendim ama bebek olma ihtimali de Yok cunki korunmak var ama.o.orada bir kıza dua ediyorum bebek icin kız tesdini atdiki hamileyim sen deme.ayni gün hamileymisiz bende on gün sonra belli oldu Allah banada vermiş onada. Bugün ikimizde dogurcaz o sezeryan ben normal aynı gün hamile kalmışız dogumumuzda aynı güne deng geldi gülmekten yirtiliyoruz
İki gün olmusdu adetim normalda beş gün olurdu. Teşekkür ederim aldım kucağıma nohudumu çok şükürYeşilcam gibi
Kac gün sürmüştü adetin yoğunluğu nasıldı az derken?
Ya hayırlısı olur inş bi avazda kurtulursun bugun, Rabbim fenalıklara çıkartsın yollarını güzel anne
Dua edicem sana, sende beni unutma bende bebek denemelerindeyim
Klavyem sağ olsun, fenalıklara çıkartsın olacaktıİki gün olmusdu adetim normalda beş gün olurdu. Teşekkür ederim aldım kucağıma nohudumu çok şükürben de sana dua edeceğim hep bu nohuddan Rabbim sanada versin tez zamanda
Klavyem sağ olsun, fenalıklara çıkartsın olacaktı
Hadi geçmiş olsun, hayırlı olsun
Unutma beni dualarında
Doğumun rahat oldu mu umarım zor olmamıştı
Klavyem sağ olsun, fenalıklara çıkartsın olacaktı
Unutma beni dualarında
Doğumun rahat oldu mu umarım zor olmamıştır.
Üç dakikayaKlavyem sağ olsun, fenalıklara çıkartsın olacaktı
Unutma beni dualarında
Doğumun rahat oldu mu umarım zor olmamıştır.
Sancı, doğum 3 dak olamaz:)Üç dakikaya
Sancı yok doğumSancı, doğum 3 dak olamaz:)
Sağlıkla büyüsün inşallahSancı yok doğumsancı iki saat sürdü
Zor olmadı doğumun inş? Dikilirken vs korktun mu?Sancı yok doğumsancı iki saat sürdü
Dikiş falan olmadıkiZor olmadı doğumun inş? Dikilirken vs korktun mu?
Namaza başlayım sanada dua etmeye başlayacağım Rabbim inşallah sanada tez zamanda annelik yaşatsın. Üzülme Rabbim zamanını biliyo inşallah sanada tez zamanda verir kalbindekini.Sağlıkla büyüsün inşallahDualarınıza talibim 4 aydır deniyorum tutmadı
Dogumda kesi dikiş oluyor dr nasıl yapmadı bacım:)Dikiş falan olmadıkiüç dakkada doğurdum indim aşağıya ha sorarsan kahramanmiyim yok Allahin yardımıyla okuduğum süreler dualar sayesinde o kadar kolay oluyo
Amin çok teşekkür ederimNamaza başlayım sanada dua etmeye başlayacağım Rabbim inşallah sanada tez zamanda annelik yaşatsın. Üzülme Rabbim zamanını biliyo inşallah sanada tez zamanda verir kalbindekini.
Olmadı yırtık falan o yüzden hiç öyle kananamda olmadı valla kedi gibi doğurdumDogumda kesi dikiş oluyor dr nasıl yapmadı bacım:)
3vsaat sancı zordu sende o halde, doğum anı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?