Amin çok teşekkür ederim
Rica ederim n'olacak agzimmi agriyicak sanki görevimiz bir birimize dua etmek. Veren AllahdirAmin çok teşekkür ederim
Rica ederim n'olacak agzimmi agriyicak sanki görevimiz bir birimize dua etmek. Veren Allahdir
Merhaba.. benim adetime 18 gun var ve inanilmaz karin agrim göğüs hassasiyetim var.. ve bugün wc den sonra peceteye pembe bir leke geldi ilerleyen saatlerde cok açık kahverengine dönüştü... sizce yerlesme kanamasi olabilir mi? Esimi bekliyorum acile gidip test olucam icim icimi yiyor 16 temmuz adet oldum 6 gun sürmüştü.. ilk kez boyle bisey basima geldi.. vehic tecrubem yok bu konuda.. hastaneye gidene kadar icim icimi yiyor bilginiz varsa rica etsem banada yardimci olur musunuzEğer normalde adetiniz lekelenmeyle başlamıyorsa olabilir bende o şekilde öğrendim gebeligimi adet olucam sandım başta sonra gelmeyince test yaptım
Dr lar kesiyor genelde demek ki seni kesmişler, kanama doğum anında oluyor ama, eşi gelmesi vs de o an acı duyulmuyor mu?Olmadı yırtık falan o yüzden hiç öyle kananamda olmadı valla kedi gibi doğurdum
Kesmediler kendim doğurdum vallaDr lar kesiyor genelde demek ki seni kesmişler, kanama doğum anında oluyor ama, eşi gelmesi vs de o an acı duyulmuyor mu?
Dr lar kesiyor genelde demek ki seni kesmişler, kanama doğum anında oluyor ama, eşi gelmesi vs de o an acı duyulmuyor mu?
O kedi yok ya bu bile yeter bacım:)Kesmediler kendim doğurdum vallaHadi çıkar dedi bende iki nefese çıkardım valla kesi falan olmadı üçüncü bebek bu ilk bebekde kesmişler di dikmislerdi bağıra bağıra ama ikinci ve bunda öyle şey olmadı acı falan da olmadı ama.uc gündür sancı cekiyorum
Benim bebekler haberim olmadan oluyorlarO kedi yok ya bu bile yeter bacım:)
Ya 3.mü bu? Rabb'im bağışlasın.
Kaç ay denemeyle oldular?
Benimde 3.ama 2 yıl olacak rezerv az diye olmuyor.
Kesiyi kedi yapan klavyeme selamlar:)Benim bebekler haberim olmadan oluyorlar7 haftadan öncede ne test ne kanda cikmiyolar o yüzden 7 yıla üç tane bebem.oldu başkalarına dua ediyorum benimde oluyo
22 temmuzda regl bitmiş. Yeni yumurtlama dönemine girdiniz regle 18 gün var hamilelik olması için regl yaşarken veya bittiği gün yumurtlamış olmanız lazım. Yani bence sizinki hamilelik değil yumurtlama lekesiMerhaba.. benim adetime 18 gun var ve inanilmaz karin agrim göğüs hassasiyetim var.. ve bugün wc den sonra peceteye pembe bir leke geldi ilerleyen saatlerde cok açık kahverengine dönüştü... sizce yerlesme kanamasi olabilir mi? Esimi bekliyorum acile gidip test olucam icim icimi yiyor 16 temmuz adet oldum 6 gun sürmüştü.. ilk kez boyle bisey basima geldi.. vehic tecrubem yok bu konuda.. hastaneye gidene kadar icim icimi yiyor bilginiz varsa rica etsem banada yardimci olur musunuz
Canim adet oldum.. nasil oldu inan anlamadım soktayim yani 12 gun once bitmişti22 temmuzda regl bitmiş. Yeni yumurtlama dönemine girdiniz regle 18 gün var hamilelik olması için regl yaşarken veya bittiği gün yumurtlamış olmanız lazım. Yani bence sizinki hamilelik değil yumurtlama lekesi
Evet korumakla oluyo nasıl oluyor bilmiyorum. Mucize gibi Ama hiç bir belirti olmuyo adet bile oldum ama az geliyodu dedim yine hamileyim her halde test etdim çıkmadı herzamnki gibi bir hafda daha bekledim gitdim doktora bebeğimin kalbi atiyoKesiyi kedi yapan klavyeme selamlar:)
Aaa 7 haftaya kadar kanda 0.1 den küçük mü çıkıyor? Nasıl kanda çıkmaz çok ilginç ya.
Ve korunurken mi oluyor?
Yumurtalar iyi o halde dikkat et yine olmadın bari:)
Peki adet öncesi sökülecek gibi her an geldi gelecek hissederiz ya, rahim, alt kadık kasılmaları, oluyor muydu?
Sürpriz bıcırıklar siziEvet korumakla oluyo nasıl oluyor bilmiyorum. Mucize gibi Ama hiç bir belirti olmuyo adet bile oldum ama az geliyodu dedim yine hamileyim her halde test etdim çıkmadı herzamnki gibi bir hafda daha bekledim gitdim doktora bebeğimin kalbi atiyoo haftadan itibaren 15 haftaya kadar kusdum her zaman aynı şeyler. 7 haftaya kadar ne ağrı ne şişlik hiç bişey olmuyo ama karnımda bi tırtıl gibi bişey geziyo gibi hiss ediyorum.
Sürpriz bıcırıklar sizi
Şu an aynı şeyi yaşıyorum , test almaya gidiyorumevet adetim.az oldu hiç oyle.olmazdi bir hefta sonra bakdim karnimda.sanki bir titil geziyoşüphelendim ama bebek olma ihtimali de Yok cunki korunmak var ama.o.orada bir kıza dua ediyorum bebek icin kız tesdini atdiki hamileyim sen deme.ayni gün hamileymisiz bende on gün sonra belli oldu Allah banada vermiş onada. Bugün ikimizde dogurcaz o sezeryan ben normal aynı gün hamile kalmışız dogumumuzda aynı güne deng geldi gülmekten yirtiliyoruz
TebriklerŞu an aynı şeyi yaşıyorum , test almaya gidiyorumregl oldum ama normalde 6 gün geliyordu 2 gün geldi ve az geldi, korundukta ama emin olamadım
Ya da sen önlem al ona güvenme:)Daha bu son sürprizim bidaha olursa babalarını kisirlasdirmaya mecburum
Yok daha asla güvenmem bir yolunu bulmam lazım kendimde onuda akisirlasdirmam lazimYa da sen önlem al ona güvenme:)
Deli ya:)Yok daha asla güvenmem bir yolunu bulmam lazım kendimde onuda akisirlasdirmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?