yerleşme kanaması

kizlar. ben 26-27 gunde bir adet oluyorum. adetime suan 8 gun var. dun ic camasirimda belli belirsiz bi kahverengilik girdum lavaboya gittim ve peceteye pembelikler geldi silince. sonra bidaha olmadi. acaba olabilir mi yerlesme diyorum?

Merhaba bayanlar bana yardım edin ya :) Eşimle bir süredir çocuk istiyoruz. 2yıllık evlilyim ve 6 aydır çocuk düşünüyoruz. hiç korunmadık sadece dikkatli olduk. 19 mayıs günü bende kahverengi bi akıntı oldu hiç olmamıştı böyle. 20 mayıs eşimle ilişkiye girdik. 4 gtün sonra yani 24 mayısta bende kanama oldu leke şeklinde bi kanama 25 mayıs ta da geldi hafif leke şeklinde kanama acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? hamile olmuş olabilir miyim sizce?? belirtilerim yok ama ;S 19 mayıstaki akıntımla 24-25 mayıstaki kanama farklı bu arada. Acaba doktora görünsem mi biraz bekleme taraftarıyım eğer hamilelik varsa belli olmaz diye, bir yandanda korkuyorum kötü birşey olur diye kanamam bi hastalık sebebi olabilir diye. sizce hamile miyim?? var mkı benim gibi olanlar. yerleşme kanaması 4. 5. günü olurmu?

Arkadaslar benim bi sorum var 19 aylık bi kızım var ve ben daha dogumdan sonra hic adet olmadım yumurtlama adet olmayınca olmaz diye düsünüyorum ama yinede dikkat ediyoruz esimle 12 mayısda iliski sırasında biraz kacak oldu ve iliskiden tam 15 gün sonra kahverengi ve 1_2 damlada kırmızı leke geldi ben adet oluyorum sandım ama simdi devamı gelmiyo peceteye silerken cok az be bazen acık pembe sarımsı leke geliyo sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi adet olmadanda hamile kalınır mı. Yarın yani iliskiden 18 gün sonra idrar testi yapsam dogru sonuc cıkar mı?

Merhaba ben yeni uyeyim size bisey danismak istiyorum benim adetim 6 gun gecikti test yaptım negatif cikti 6.gunu aksami kahverengi akinti ve azcik kan geldi suanda kahverengi akinti var sizce ne olabilir yardimci olur musunuz?

Kızlar ben nisanda tüp bebek tedavisi gördüm 5 mayıs test gunumdu maalesef negativ . bu hafta adet olmaliydim kahverengi lekelenmelerim var az az hiç böyle olmamıştı aranızda böyle birşey bilen duyan yaşayan varmı ?
Ayrıca dün kan verdim negativ cikdi gebelik varsada bu kanamadan kaç gün sonra kanda cikar

UOTE="sessizkal, post: 46700641, member: 742833"]Arkadaslar benim bi sorum var 19 aylık bi kızım var ve ben daha dogumdan sonra hic adet olmadım yumurtlama adet olmayınca olmaz diye düsünüyorum ama yinede dikkat ediyoruz esimle 12 mayısda iliski sırasında biraz kacak oldu ve iliskiden tam 15 gün sonra kahverengi ve 1_2 damlada kırmızı leke geldi ben adet oluyorum sandım ama simdi devamı gelmiyo peceteye silerken cok az be bazen acık pembe sarımsı leke geliyo sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi adet olmadanda hamile kalınır mı. Yarın yani iliskiden 18 gün sonra idrar testi yapsam dogru sonuc cıkar mı?[/QUOTE]
Evet canım adet olmadan da hamile kalınır

Canim adetten 4 gun geçsin kan testini tekrarla

Evet canım adet olmadan da hamile kalınır[/QUOTE]
5 tane test yaptım iliskiden 15 gün sonra sırayla hepsi negatif cıktı ama kasıklarım cok agrıyo 1 ay oldu bugün yine bi test yapıcam icim rahat olsun diye

Merhaba bayanlar..adetimden bir hafta önce doktorum yumurtlama olmus dedi ve haftaya adetin gecikince gel dedi..adetimden iki gun once kahverengi lekeler ve cok siddetli sancim oldu.doktora gittim kist oldugunu soyledi..kendi doktorumu aradim ve doktorum yerlesme kanamasidir korkma buyuk bir fincan kadar gelebilir dedi..ara ara leke oluyor..sizde karsilasan oldu mu boyle bir durumla

Kızlar benim son adet tarihim 7 haziran yani geçen hafta saliydi . fakat sadece kahverengi lekelenmelerim oldu bu kahverengi lekelenmelerim 8 gün sürdü.yani düne kadar kahverengi azar azar afedersiniz pedimi doldurmayacak kadardı . normalde çok olurdum ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım internette biraz araştırdım yerleşme kanaması implantasyon kanaması üstüne görme filan yazıyordu. Fakat bugünde adetim normale döndu.yani anlıyacagınız 8 gün kahverengi ara ara lekelerim oldu ve bugün adetim normale döndü . acaba diyorum bebek rahime yerleşip dusmus olabilirmi ? Bilgisi olan yardım etsin

slm benim sat 29mayıs
26haziranda kan testin 1.4
28inde 1.9 çıktı
iki gündürde kahverengi 2 peçeteye silince belli olan şeyler var sizcr yerlşme kanaması mı değerin yüksrlmişmidir

Reactions: iiz
slm benim sat 29mayıs
26haziranda kan testin 1.4
28inde 1.9 çıktı
iki gündürde kahverengi 2 peçeteye silince belli olan şeyler var sizcr yerlşme kanaması mı değerin yüksrlmişmidir

bu topik aktif değil ya aslında çokta güzel topik olmuş ama kimse yazmayınca aktifleşememiş.

ben de bu ay yerleşme kanamasımı yasadıgım diye şüpheleniyorum. kan testim 0.5 altı cıktı . 0.5 aralıgının altını ölçmemişler bu yüzden bilemiyorum. adet gunu gıttım negatıf tı ama 3 gundur rengı kıvamı değişmedi ve çogalmadı pembe akıntı geliyor. ilk geldiğinde çok agrılıydı sonra geçti agrısı. ilk geldiğinde tuvalete 3-5 damla damladı başka akıntı olmadı sadece peçeteye silince geliyor

yerleşme kanaması olabilir mi merak ediyrum çünkü gögüslerimde ki kararma bile hala duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…