Selam kızlar benim de bu ay yumurta takibi yapıldı. Bugün yumurtlamamın 9-10. Günü kahverengi kopkoyu bir akıntı geldi. Sizce bu nedir çok heyecan yaptım3.4 gün sonra kan testi yap canım sonucu bekliyorum
Tatlım selam bu baya regliye döndü renk kırmızı oldu yoğunluğu arttı. Ama bnm anlamadığım regli yumurtlamanın 14. Günü olur nasıl oldu da bende böyle erken olduCanim valla dediğine göre yerleşme kanaması olabilir ama en mantiklisi kan testi
Canim adetten 4 gun geçsin kan testini tekrarlaElanur42 post: 46908791 .!.:Kızlar ben nisanda tüp bebek tedavisi gördüm 5 mayıs test gunumdu maalesef negativ . bu hafta adet olmaliydim kahverengi lekelenmelerim var az az hiç böyle olmamıştı aranızda böyle birşey bilen duyan yaşayan varmı ?
Ayrıca dün kan verdim negativ cikdi gebelik varsada bu kanamadan kaç gün sonra kanda cikar
Evet canım adet olmadan da hamile kalınır[/QUOTE]UOTE="sessizkal, post: 46700641, member: 742833"]Arkadaslar benim bi sorum var 19 aylık bi kızım var ve ben daha dogumdan sonra hic adet olmadım yumurtlama adet olmayınca olmaz diye düsünüyorum ama yinede dikkat ediyoruz esimle 12 mayısda iliski sırasında biraz kacak oldu ve iliskiden tam 15 gün sonra kahverengi ve 1_2 damlada kırmızı leke geldi ben adet oluyorum sandım ama simdi devamı gelmiyo peceteye silerken cok az be bazen acık pembe sarımsı leke geliyo sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi adet olmadanda hamile kalınır mı. Yarın yani iliskiden 18 gün sonra idrar testi yapsam dogru sonuc cıkar mı?
Yapt~m canım negatif cıktı ama bel agrısından öl\yorum midem bulanıyo cok sanayım sanırım adet olucam be uzun zamandır olmadıgı icin böyle zor oluyoYap canım yada söyle düşün belki adet olacak sin
slm benim sat 29mayıs
26haziranda kan testin 1.4
28inde 1.9 çıktı
iki gündürde kahverengi 2 peçeteye silince belli olan şeyler var sizcr yerlşme kanaması mı değerin yüksrlmişmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?