Yerleşme kanaması

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar her zaman Günü'nde adet olurum adet günüme daha 4 gün var ve kanamam oldu çok az hafif kasık ağrım var Yerleşme kanaması bole mi olur deneyimli olan var mı

Bnmde yerleşme kanamam olmuştu.. Bende adet oldum sanmıştm ama 1 gün oldu sadece ağrımda vardı biraz snra 1 hafta snra öğrendm ki 5 haftalık bebeğim varmışş

Adet ağrısı gibi hissedilebilir Kahverengi lekelenme şeklinde olur adet süren kadar devam edebilir

Kızlar her zaman Günü'nde adet olurum adet günüme daha 4 gün var ve kanamam oldu çok az hafif kasık ağrım var Yerleşme kanaması bole mi olur deneyimli olan var mı

Cnm bence adet olmuşsun erken olabilir bu ay adetin
Çünkü yerleşme kanaması adet geçince olur diye biliyorum

bildiğim kadarıyla kırmızı olmaması gerekiyor kesinlikle.

bir de havanın birden soğuması sebebiyle adet günün değişmiş olabilir, benim de 1 gün önce geldi.

Adetime 10 gün falan kala şüpheli ilişkiden de 1 hafta sonra oldu benim, alıntı gibi oldu peçeteye geliyordu açık kırmızı pembemsi başladı kahverengiye döndü bitti, 1 gün sürdü

Benimde oldu ama benim tam adet günümde serçe parmağımın tırnağı kadar ufak bi kanama oldu rengide pembemsiydi. Yani normal adet rengimde değildi. Daha da gelmedi ondan başka :)
Bende hamileymişim o kanamadan 2 gün sonra öğrendim.

2 gebeliğimde de yaşamadım. Hatta ilk defa buradan duydum. İnşallah hamilesindir.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…