- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Benim de oldu adetten 4 gün önce başladı benimki kahverengiydi günde bir kere bir peçeteyi kirletecek kadar akıntım oldu 4 gün filan sürdü canım. O ara idrar testi yaptım 2. Çizgi kıpkırmızıydı yap istersen bir test.Kızlar her zaman Günü'nde adet olurum adet günüme daha 4 gün var ve kanamam oldu çok az hafif kasık ağrım var Yerleşme kanaması bole mi olur deneyimli olan var mı
Benim de oldu adetten 4 gün önce başladı benimki kahverengiydi günde bir kere bir peçeteyi kirletecek kadar akıntım oldu 4 gün filan sürdü canım. O ara idrar testi yaptım 2. Çizgi kıpkırmızıydı yap istersen bir test.
kızlar lekelenme başladıktan kaç gün sonra kan da ya da idrarda öğrendinz.benmde lekelenmem arttı bat a 4 gün var ama regl mi yoksa yerleşmemi nasıl anlııcm.yarın kan versem çıkar mı acaba ne dersnz
Cikar buyuk ihtimalle.
Predictorla da cikar hatta.
Benim lekelenmenin 2. Yada 3. Günüydü belli oldu ve daha adet tarihimden önceydikızlar lekelenme başladıktan kaç gün sonra kan da ya da idrarda öğrendinz.benmde lekelenmem arttı bat a 4 gün var ama regl mi yoksa yerleşmemi nasıl anlııcm.yarın kan versem çıkar mı acaba ne dersnz
Benim lekelenmenin 2. Yada 3. Günüydü belli oldu ve daha adet tarihimden önceydi
Benim idrarda kopkoyu çıkmıştı canım herkes demek ki adetin bittikten hemen sonra hamile kalmışsın filan dedi. Yani döllenme zamanına da bağlı hatta adetim iki gün geçince hcg 5700 çıktı daha kimsede duymadım bu kadar yüksek değer.2.3.günü idrar da mı kopkoyu çıktı.bende lekelenme başladktn 3 4 gün sonra kan da 5 6 gün sonra da idrar da çıkar die okudm.bilemedm şimdibat a 4 gün vardı
Benim idrarda kopkoyu çıkmıştı canım herkes demek ki adetin bittikten hemen sonra hamile kalmışsın filan dedi. Yani döllenme zamanına da bağlı hatta adetim iki gün geçince hcg 5700 çıktı daha kimsede duymadım bu kadar yüksek değer.
Yok canım ikiz değil kese de 5 haftalıkken göründü daha önce 1 kimyasal 1 boş gebelik yaşadım kürtaj oldum.oooo masallahh direk kese göründü o zaman öyle mi.bende ilk defa duydum ikiz falan değil dimibu arada sen kimyasal yaşamış mydn
Yok canım ikiz değil kese de 5 haftalıkken göründü daha önce 1 kimyasal 1 boş gebelik yaşadım kürtaj oldum.
2 gebeliğimde oldu yerleşme kanaması,
Tam adet günümde bir iki damla çok açık pembe, akıntı şeklindeydi.
Devamı gelmedi, bir kez oldu bitti.
Gebelikte hiç bir kanama normal değildir.
Umarım hamilesindir.
Sağol canım inşallah gebesindir bize haber vermeyi ihmal etme :)çok geçmiş olsn cnm Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsn
Sağol canım inşallah gebesindir bize haber vermeyi ihmal etme :)
Bende bazı aylarda yumurtlama tarihi değiştiği oluyordu mesela, her ay düzenli adet olmama rağmen.inşallah cnm.şimdi düşündümde adet yumurtlamadn 14 gün sonra oluo daha erken olma ihtimali yok die biliorm.benm yumurtlamadn sonraki 9 ya da 10.günüm bilemiyrm.hayırlsını nasip etsn Rabbim
Bende bazı aylarda yumurtlama tarihi değiştiği oluyordu mesela, her ay düzenli adet olmama rağmen.
İlla 14. Gün olmuyo yani bu kesin bir kural değil, 28 günde bir adet görenler için yapılan bir genelleme.
Adetin geçene kadar bekle bence,zor biliyorum ama erken öğrenmek daha zor emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?