Yerleşme kanaması

2 gebeligimded yasadim,acik pembe lekeydi,sildigimde geliyordu 1 gun surdu.

Reactions: iiz
Kızlar her zaman Günü'nde adet olurum adet günüme daha 4 gün var ve kanamam oldu çok az hafif kasık ağrım var Yerleşme kanaması bole mi olur deneyimli olan var mı
Benim de oldu adetten 4 gün önce başladı benimki kahverengiydi günde bir kere bir peçeteyi kirletecek kadar akıntım oldu 4 gün filan sürdü canım. O ara idrar testi yaptım 2. Çizgi kıpkırmızıydı yap istersen bir test.

bende 2.gebeliğimde yaşadım ve bilmiyordum öyle birşey olduğunu koyu renkte az az geldi.. ve 3 ay regl döneminde aynı şekilde oldu.

Her ihtimaldede dojtora git hemen.cnku benimde siyah renk kanamam olmustu gerci devam etti azar azar.meger dis gebelik geciriyormusum.

kızlar lekelenme başladıktan kaç gün sonra kan da ya da idrarda öğrendinz.benmde lekelenmem arttı bat a 4 gün var ama regl mi yoksa yerleşmemi nasıl anlııcm.yarın kan versem çıkar mı acaba ne dersnz

kızlar lekelenme başladıktan kaç gün sonra kan da ya da idrarda öğrendinz.benmde lekelenmem arttı bat a 4 gün var ama regl mi yoksa yerleşmemi nasıl anlııcm.yarın kan versem çıkar mı acaba ne dersnz

Cikar buyuk ihtimalle.
Predictorla da cikar hatta.

Benim lekelenmenin 2. Yada 3. Günüydü belli oldu ve daha adet tarihimden önceydi

Benim lekelenmenin 2. Yada 3. Günüydü belli oldu ve daha adet tarihimden önceydi

2.3.günü idrar da mı kopkoyu çıktı.bende lekelenme başladktn 3 4 gün sonra kan da 5 6 gün sonra da idrar da çıkar die okudm.bilemedm şimdibat a 4 gün vardı

2.3.günü idrar da mı kopkoyu çıktı.bende lekelenme başladktn 3 4 gün sonra kan da 5 6 gün sonra da idrar da çıkar die okudm.bilemedm şimdibat a 4 gün vardı
Benim idrarda kopkoyu çıkmıştı canım herkes demek ki adetin bittikten hemen sonra hamile kalmışsın filan dedi. Yani döllenme zamanına da bağlı hatta adetim iki gün geçince hcg 5700 çıktı daha kimsede duymadım bu kadar yüksek değer.

oooo masallahh direk kese göründü o zaman öyle mi.bende ilk defa duydum ikiz falan değil dimibu arada sen kimyasal yaşamış mydn

2 gebeliğimde oldu yerleşme kanaması,
Tam adet günümde bir iki damla çok açık pembe, akıntı şeklindeydi.
Devamı gelmedi, bir kez oldu bitti.

Gebelikte hiç bir kanama normal değildir.
Umarım hamilesindir.

2 gebeliğimde oldu yerleşme kanaması,
Tam adet günümde bir iki damla çok açık pembe, akıntı şeklindeydi.
Devamı gelmedi, bir kez oldu bitti.

Gebelikte hiç bir kanama normal değildir.
Umarım hamilesindir.

inşallah cnm.şimdi düşündümde adet yumurtlamadn 14 gün sonra oluo daha erken olma ihtimali yok die biliorm.benm yumurtlamadn sonraki 9 ya da 10.günüm bilemiyrm.hayırlsını nasip etsn Rabbim

inşallah cnm.şimdi düşündümde adet yumurtlamadn 14 gün sonra oluo daha erken olma ihtimali yok die biliorm.benm yumurtlamadn sonraki 9 ya da 10.günüm bilemiyrm.hayırlsını nasip etsn Rabbim
Bende bazı aylarda yumurtlama tarihi değiştiği oluyordu mesela, her ay düzenli adet olmama rağmen.
İlla 14. Gün olmuyo yani bu kesin bir kural değil, 28 günde bir adet görenler için yapılan bir genelleme.
Adetin geçene kadar bekle bence,zor biliyorum ama erken öğrenmek daha zor emin ol.

doğru diosn cnmcm ama ben önceki ay kimyasal yaşadım.değişiklk olur mu acaba die bu ay ovu.testi yaptm testte pozitifi görmştm.bi de kimyasal yaşadğm ay da adet oldm zannettm aynı bu şekil lekelenmem başlamsti adete 1 gün kala sonra kanama başlamaynca lekelenme bitince 7. günde idrarda çok net ikinci çizgiyi gördm sonra kanda çıktı ama 4 5 gün sonra değerm düştü ve kanama başladı.muhtemelen o lekelenmelerde yerleşmeye çalıştı die düşünüyrm çünkü kimyasaln kanaması sonra oldu.ondan bendeki durum bu.bu ayda eğer bu leke adet değilde hamilelktnse erken öğrenmek istiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…