Yerleşme kanaması

Lekelenmem tam adet günümde olmuştu benim kahverengimsi çok az bişey adet oluyorum diye pet takmıştım fakat hamileliğimmiş meğerse. İstiyorsanız inşallah sizinkide öyledir.

O zaman hadi hayırlısı diyelim
O Zaman hayırlısı olsun diyorum senin adına, inşallah dileğin gerçekleşmiştir.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,içinde de bana.
Bizlerede haber ver lütfen.

Merhaba arkadaşlar yerlesme kanamasi adete bi hafta kala olur mu.cok az leke pembemsi bir renkte.yumurtlama tarihim 13 ocak teste göre. Adet dönemim 27 -31 aralik. Yorumlarinizi merak ediyorum.kasiklarimda agriyor.kasim ayinda düşük yaptim 8 haftalikken yine aynisini mi yasiycam

Canım benim 5 gün kala başlamıştı yerleşme kanamalarım ama kahverengiydi. Pembe olan da çok umarım sağlıklı bir bebiş geliyordur.

Benim yerlesme kanamam 5 haftalıkken oldu yani 4 gün önce .. ama buna kanama denilirse çok açık kahverengi lekelenme şeklinde .. ama herkeste farklı farklı oluyormus. . Test yapsanız daha iyi bence

Teşekkür ederim yorumlariniz için.bugunde idrardan sonra kirmizi ip gibi uzayan küçük bi akıntı.valla Hayır olsun artik adete daha var beklicem ne yapiyim

Kırmızı değildi adet olur gibş koyu bir rengi vardı peçeye gelmişti pet koydm birazda ona geldi
Teşekkür ederim cevabin için. Benim ogle saatlerindr kahve kirmizi bi sulu sekilde geldi ogleden sonra bi daha yok. Pede gecmiyo zaten.hayirlusi Allahtan yerlesmedir inşallah

Bende hic boyle bisey olmadi 2. Hamileligim ilkindede olmadi bundada. Sadece akinti degisikligi. Konu sahibi insallah guzel sonuclar almistir

Çok ufak pembe renkli adet ağrısı gibi hafif bir ağrıyla oluyor. ama devamı gelmiyor ve hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz.

arkadaşlar merhaba. bu ay klomen kullandım ben. bugün regl günümdü. doktora gittim ultrasonla baktı bişey yok dedi. kasıklarım ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi dedim. doktorum ben de arada kaldım açıkçası hele bi kan ver bakalım dedi ve sonuç 2< çıktı. tam değer yok
eve geldim 2 gibi. çamaşırımda kahverengi bi leke. ped taktım ped de bi iki damlalık bi leke ve şimdi sadece sildiğimde pütür pütür kahverengi leke var.
yerleşme kanaması olabilir mi? yarın da pazar doktora ulaşamam. napacağımı bilemedim

Merhaba arkadaslar Araniza yeni katildim. Adetim geceli 5 gun oldu Bn cuma gunu test yaptirdim sonuc 2<. adetim geleck die bekledim ama sali gunu sadece biraz acikkahverengi akinti geldi devami gelmedi acaba bu yerlesme kanamasi olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…