- 5 Aralık 2015
- 753
- 879
- 53
- Konu Sahibi esraylmz03
-
O Zaman hayırlısı olsun diyorum senin adına, inşallah dileğin gerçekleşmiştir.doğru diosn cnmcm ama ben önceki ay kimyasal yaşadım.değişiklk olur mu acaba die bu ay ovu.testi yaptm testte pozitifi görmştm.bi de kimyasal yaşadğm ay da adet oldm zannettm aynı bu şekil lekelenmem başlamsti adete 1 gün kala sonra kanama başlamaynca lekelenme bitince 7. günde idrarda çok net ikinci çizgiyi gördm sonra kanda çıktı ama 4 5 gün sonra değerm düştü ve kanama başladı.muhtemelen o lekelenmelerde yerleşmeye çalıştı die düşünüyrm çünkü kimyasaln kanaması sonra oldu.ondan bendeki durum bu.bu ayda eğer bu leke adet değilde hamilelktnse erken öğrenmek istiyrm
O zaman hadi hayırlısı diyelim
O Zaman hayırlısı olsun diyorum senin adına, inşallah dileğin gerçekleşmiştir.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,içinde de bana.
Bizlerede haber ver lütfen.
Canım benim 5 gün kala başlamıştı yerleşme kanamalarım ama kahverengiydi. Pembe olan da çok umarım sağlıklı bir bebiş geliyordur.Merhaba arkadaşlar yerlesme kanamasi adete bi hafta kala olur mu.cok az leke pembemsi bir renkte.yumurtlama tarihim 13 ocak teste göre. Adet dönemim 27 -31 aralik. Yorumlarinizi merak ediyorum.kasiklarimda agriyor.kasim ayinda düşük yaptim 8 haftalikken yine aynisini mi yasiycam
Inşallah sağlıklıdır varsa da canim saolCanım benim 5 gün kala başlamıştı yerleşme kanamalarım ama kahverengiydi. Pembe olan da çok umarım sağlıklı bir bebiş geliyordur.
Canim kanaman kirmizi miydiBnmde yerleşme kanamam olmuştu.. Bende adet oldum sanmıştm ama 1 gün oldu sadece ağrımda vardı biraz snra 1 hafta snra öğrendm ki 5 haftalık bebeğim varmışş
Kırmızı değildi adet olur gibş koyu bir rengi vardı peçeye gelmişti pet koydm birazda ona geldiCanim kanaman kirmizi miydi
Teşekkür ederim cevabin için. Benim ogle saatlerindr kahve kirmizi bi sulu sekilde geldi ogleden sonra bi daha yok. Pede gecmiyo zaten.hayirlusi Allahtan yerlesmedir inşallahKırmızı değildi adet olur gibş koyu bir rengi vardı peçeye gelmişti pet koydm birazda ona geldi
İnşallahh gönlüne göre olur da hayırlı haberletini alırızTeşekkür ederim cevabin için. Benim ogle saatlerindr kahve kirmizi bi sulu sekilde geldi ogleden sonra bi daha yok. Pede gecmiyo zaten.hayirlusi Allahtan yerlesmedir inşallah
teşekkür ederim inşallah.simdi sarı akıntı basladi hayir olsun insallahİnşallahh gönlüne göre olur da hayırlı haberletini alırız
Insallah.. 3 yildir brkliyorumBenimde aynısı oldu bende hamilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?