Yerleşme kanaması

Allah im bu mubarek cuma gunu hurmetine istegen herkese saglkkli evlatlar nasip etsin.....munasebetten 7 8 gun sonra olmustu bnnm

kızlar merhabaa inşallah hepimizin bebişi en kısa zaaman da olurrrr inşallahhh. bizde 1 yıldır deniyoruz en son doktorum puregon göbekten yapılan iğne verdi ayın 23 ünde ise çatlatma iğnesi oldum adetime 13 gün vardı ki vcden sonra açık pembemsi bişe geldi peçeteye sonra kahverengi ye dönüştü ama bi ped bile dolduracak kadar deil di 2 gün sürdü bugun ise hiç gelmemiş sizce hamilemiyimdir

Mrb kızlar bende yaşadım bunu yerleşme kanaması benim regli günümü 5 gün geçmişti kahverengi leke gelmeye başladı sonra bu 5 gün kadar ama az az devam etti hiç kırmızı kan gelmedi ve bende şüphelendim test yaptım ikinci çizgi çok silik ti belli belirsiz ve bende inanmadım bir yanlışlık vardır dedim ve hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç tabikide pozitif 273.4 çıktı sonucum çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah kucaklarımızı bebişlerle doldursun hergün dua ediyorum Bebek isteyen herkese bol bol dua edin ve inan ki rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok hayırlı hamişli günleriniz olsun inşallah

2 gebeligimded yasadim,acik pembe lekeydi,sildigimde geliyordu 1 gun surdu.
başka belirtilerde var mıydı ?
benım 3 gündür sürüyor tam adet zamanına denk geldi tam o gün kan verdim negatıftı ama belirtilerim coktu pek ıanansım gelmedi . adet gibide değil bu kanama emin olamadım. biraz daha açar mısın canım ? mesela agrılımıydı ? bu kanama sırasında başka ne belirti vardı ? ne kadar sonra öğrendin hamile oldugunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…