benim hiç bir şekilde belirtim olmadı bu ay inşallah hamileyizBenimde böyle oldu kesildi bitti kaç gündür artık çatladım test yaptım ve yanında hafif pembe çizgi çıktı bilmiyorum sizce ben hamile miyim resmen belimin ortası ağrıyordu ta bacağıma atıyordu.
Rica ederim canm Anlıyorum seni o durumu ben çok yaşadım ama allahtan ümit kesilmez sen adet düzenini kontrol et önce bence daha iyi olur incir kürünü kullanabilirsin ümitlenmek en doğal halimiz canm şuam o kadar umuda kapılıp yanıldığım için test yapmak istemiyorumTeşekkür ederim canımama normalde saydığım belirtileri yaşamıyorum ki bu ay oldu, ondan bi ümitlendim
Al benden de o kadarRica ederim canm Anlıyorum seni o durumu ben çok yaşadım ama allahtan ümit kesilmez sen adet düzenini kontrol et önce bence daha iyi olur incir kürünü kullanabilirsin ümitlenmek en doğal halimiz canm şuam o kadar umuda kapılıp yanıldığım için test yapmak istemiyorum
Allah en kısa zamanda,hiç beklemediğiniz bir anda supriz olsun,nasip etsin inşAllah canımEvet canm ben 3 yıldır bu durumu yaşıyorum ve sadece bekleme de değil aşılamada yaptık biz en sonda tüp bebeğe karar verdik şuan
Bizede haber et canım inşallah hamilesindirAyy inşallah rabbim sesinizi duysun isteyen herkese nasip etsin iki güne test yapacağım
Yani çizgi tam net değil ancak çok dikkatli bakınca orada bir şey oldugu belli gibiGölgeli derken nasıl yani
Bir kaç gün daha geçsin tekrar test yap bence hamile olabilirsin
Tamam canım teşekkür ederimFotoraf ta bişi belli olmuyor ama sen en iyisi bi kaç gün geçsin tekrar yap olmadı kan tahlili ver
Merhabalr test yaptınız mı acaba benimde sizinle aynı ayin 20.sinde olmam gerekirdi üçgindur kahverengi akintim oluyorMerhaba kızlar ben ayın 20 sinde adet olmam gerekirdi her ay bir gün artar adetim ama bu ay adet olmadım şuan gecikmenin 7.günündeyim normalde adet öncesi sendromlarım lekelenme ve kasık ağrılarım olur hafif ama bu ay olmadı ama bir kerelik kahverengi lekelenme gördüm daha sonra akıntım durdu diğer gün çok açık pempe kahverengimsi bir lekelenmem oldu ilk fotoğraf ilk gün lekelenmem
Merhabalr test yaptınız mı acaba benimde sizinle aynı ayin 20.sinde olmam gerekirdi üçgindur kahverengi akintim varMerhaba kızlar ben ayın 20 sinde adet olmam gerekirdi her ay bir gün artar adetim ama bu ay adet olmadım şuan gecikmenin 7.günündeyim normalde adet öncesi sendromlarım lekelenme ve kasık ağrılarım olur hafif ama bu ay olmadı ama bir kerelik kahverengi lekelenme gördüm daha sonra akıntım durdu diğer gün çok açık pempe kahverengimsi bir lekelenmem oldu ilk fotoğraf ilk gün lekelenmem
Merhaba adet oldunuz mu acaba bende test yaptım negatif hala adet olmadımMerhaba test yaptım ama negatif bugün de yine temizlik yaptıktan sonra belime atan bir ağrı oldu ve lekelenmem oldu galiba adet olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?