Varsa çıkar diye düşünüyorum bi test yap bence canım üzme kendini hayırlısı neyse o olsun İnşAllahDüzenli adet görmeme rağmen benim 1 hafta gecikti 2 gün sürdü az az kanamam oldu test yapmadım adet olduğumu düşündüğüm için ama akışkan değildi yani korunmuyodumda
Noldu canım adetmiymiş ?Kızlar Mrb bugün Cuma ve adet olmam gereken gün Pazartesi ama adet öncesi hep böyle kahverengi pembe bi akıntım gelir ama bu ay gebe umuduylaydım da yine bir ihtimal de olsa yerleşme midir dedim böyle kan değil daha önce şeffaf sıvı gelmişti şuan da öyle ama kahverengi sadece yerleşme yaşayanlar sizin ki nasıldı afedersiniz ama böyle sadece iç çamaşırımda vardı ve peçeteyle silince anlaşılır yoğun değil
ANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bendeNoldu canım adetmiymiş ?
Ay acaba yerleşme kanamasımıANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bende
ANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bende
Anlamadım cnm ki sürekli değil önce çok az geldi bugün adet olmam gerekiyordu çok özür dileyerek söylürpım 2 yemek kaşığı civarıydı anlamadım kan gibi de değilde anan rengi kahverengiAy acaba yerleşme kanamasımıSüreklimi geliyor ?
Canım ümitlendirmeyeyim ama kahverengi leke şeklinde geliyorsa yerleşme diyorlar. Bir takip et bakalım bu gece ve yarın kanamanda artış olacak mı. İnşallah olmaz. Hayırlı haberler alırsınAnlamadım cnm ki sürekli değil önce çok az geldi bugün adet olmam gerekiyordu çok özür dileyerek söylürpım 2 yemek kaşığı civarıydı anlamadım kan gibi de değilde anan rengi kahverengi
İnşAllah canım Rabbim hepimizin kucağına evlatlar versinCanım ümitlendirmeyeyim ama kahverengi leke şeklinde geliyorsa yerleşme diyorlar. Bir takip et bakalım bu gece ve yarın kanamanda artış olacak mı. İnşallah olmaz. Hayırlı haberler alırsın
Amiiiiin.. adetim 9 mart. Sadece tek belirtilerim sağ kasıkta ara sıra ağrılar baskı hissi ve ara sıra gelen yumurta akına benzer akıntı. Bakalım nasip allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşAllah canım Rabbim hepimizin kucağına evlatlar versin
AminAmiiiiin.. adetim 9 mart. Sadece tek belirtilerim sağ kasıkta ara sıra ağrılar baskı hissi ve ara sıra gelen yumurta akına benzer akıntı. Bakalım nasip allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
merhaba pas rengi gibi gün içinde bir kaç kez peçeteye silince gelen hafif lekelenme tarzında oluyorsa yerleşme kanaması olabilirANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bende
EVet öyle gümden en fazla 7-8 kez belki daha az ben pas renginde İnşAllah yerleşmedir Allah’ım isteyen herkese nasip etsin İnşAllahmerhaba pas rengi gibi gün içinde bir kaç kez peçeteye silince gelen hafif lekelenme tarzında oluyorsa yerleşme kanaması olabilir
Canım benim 3 4 gün önce 1 gün süren hafif kahverengi akıntım lekelenmeden 2 gün sonra beta baktırdım pozitif çıktı adetime henüz 4 gün var. Aynı seninki gibi oldu yani bi test yaptır benceKızlar Mrb bugün Cuma ve adet olmam gereken gün Pazartesi ama adet öncesi hep böyle kahverengi pembe bi akıntım gelir ama bu ay gebe umuduylaydım da yine bir ihtimal de olsa yerleşme midir dedim böyle kan değil daha önce şeffaf sıvı gelmişti şuan da öyle ama kahverengi sadece yerleşme yaşayanlar sizin ki nasıldı afedersiniz ama böyle sadece iç çamaşırımda vardı ve peçeteyle silince anlaşılır yoğun değil
Benim ki bir gün sürmedi ki işte 3-4 gündür anan adet kıvamında değil ben kahverengi kan gibi değil akıntı böyle yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum evdeCanım benim 3 4 gün önce 1 gün süren hafif kahverengi akıntım lekelenmeden 2 gün sonra beta baktırdım pozitif çıktı adetime henüz 4 gün var. Aynı seninki gibi oldu yani bi test yaptır bence
Pede bulaşacak kadar var mıydı leke?Canım benim 3 4 gün önce 1 gün süren hafif kahverengi akıntım lekelenmeden 2 gün sonra beta baktırdım pozitif çıktı adetime henüz 4 gün var. Aynı seninki gibi oldu yani bi test yaptır bence
Sonucu yazar mısın? Inş adet olmazsın.Selaam kızlar. Bende bat 13 günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 4 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. az önce agrıyla pembe bi leke geldi. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?