- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
Sonuç ne oldu?Benim ki bir gün sürmedi ki işte 3-4 gündür anan adet kıvamında değil ben kahverengi kan gibi değil akıntı böyle yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum evde
İnşallah canım. Dün test yaptım bat a 4 gün vardı negatif çıktı. ağrım devam ediyor bugun biraz kahverengi akıntım gelmiş. regl agrısı da gıbı bılemıyorum kafam karısık acıkcası. 3 gün sonra regl olmam lazım normalde deSonucu yazar mısın? Inş adet olmazsın.
Kaç aydır deniyorsun?İnşallah canım. Dün test yaptım bat a 4 gün vardı negatif çıktı. ağrım devam ediyor bugun biraz kahverengi akıntım gelmiş. regl agrısı da gıbı bılemıyorum kafam karısık acıkcası. 3 gün sonra regl olmam lazım normalde de
Daha yenı sayılır bız bir bucuk ıkı aydır denıyoruz canım. hayırlısı her sey nasipp umarım dogru zamanda hiiiç üzmeden gelirlerKaç aydır deniyorsun?
Benim de geçen ay adetim bir haftaya yakın gecikti negatifmiş ama.
Sendeki gibi akıntım olmamıştı.
Sende bi ümit var inş yerleşmedir. Değilsede nasip denir, bi dahaki aylara inş üzme kendini.
Aynen, daha çok yenisin, inş olur hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz:)Daha yenı sayılır bız bir bucuk ıkı aydır denıyoruz canım. hayırlısı her sey nasipp umarım dogru zamanda hiiiç üzmeden gelirler
Bulaşacak kadar yoktu peçeteye geliyordu anca. Kasıklarda batma oldu evetPede bulaşacak kadar var mıydı leke?
Kasıklarda batma diyen çok oluyor belirtide, sizde de benzer miydi?
Adet mi bilmyieoum ama adetim 8 gün sürerdi ve rengi yoğunluğu daha farklıydı bu 5 gün sürdü az az geldi ben daha gelmedi sonra ama test negatifSonuç ne oldu?
Bat ne kadar geçti?Adet mi bilmyieoum ama adetim 8 gün sürerdi ve rengi yoğunluğu daha farklıydı bu 5 gün sürdü az az geldi ben daha gelmedi sonra ama test negatif
5 günBat ne kadar geçti?
Troidim vardı önceden sadece o zmn oluyodu sonradan düzelmeye başladı sadece erken gelirdi önce 40 sonra 36 en Sonu 33 gündü gecikme olmadı yaniHiç gecikmen olur muydu?
Belki geç döllenmedir, ya da adetin gecikmeli olacaktır.Troidim vardı önceden sadece o zmn oluyodu sonradan düzelmeye başladı sadece erken gelirdi önce 40 sonra 36 en Sonu 33 gündü gecikme olmadı yani
Olabilir öyle olmuştur İnşAllah bugün kaşıklarımda ağrı da varBelki geç döllenmedir, ya da adetin gecikmeli olacaktır.
Benimde gecikmem olmuştu bir hafta.
Adet ağrısı gibi mi?Olabilir öyle olmuştur İnşAllah bugün kaşıklarımda ağrı da var
Hyr ilk defa sancılar az oldu çok az olup gidiyordu sonra yine başlıyorduAdet ağrısı gibi mi?
İnş olmazsın adet, sonuçtan haber et.Adet ağrısı gibi mi?
Hyr ilk defa sancılar az oldu çok az olup gidiyordu sonra yine başlıyordu
Canım testini at bi bakalım, 5 tün adet gecikmesi eğer gebelik varsa ovulasyon testinde T cizgisinin çook çook koyu olması gerekiyo pik günü gibi ve ondan daha koyuBugün ovülasyon testi yaptım. İki çizgi var ve çok belli silik değil
Canım testini at bi bakalım, 5 tün adet gecikmesi eğer gebelik varsa ovulasyon testinde T cizgisinin çook çook koyu olması gerekiyo pik günü gibi ve ondan daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?