Gebeliğe Hazırlık Yerleşme mi adet mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucu yazar mısın? Inş adet olmazsın.
İnşallah canım. Dün test yaptım bat a 4 gün vardı negatif çıktı. ağrım devam ediyor bugun biraz kahverengi akıntım gelmiş. regl agrısı da gıbı bılemıyorum kafam karısık acıkcası. 3 gün sonra regl olmam lazım normalde de

Kaç aydır deniyorsun?

Benim de geçen ay adetim bir haftaya yakın gecikti negatifmiş ama.
Sendeki gibi akıntım olmamıştı.

Sende bi ümit var inş yerleşmedir. Değilsede nasip denir, bi dahaki aylara inş üzme kendini.

Daha yenı sayılır bız bir bucuk ıkı aydır denıyoruz canım. hayırlısı her sey nasipp umarım dogru zamanda hiiiç üzmeden gelirler

Daha yenı sayılır bız bir bucuk ıkı aydır denıyoruz canım. hayırlısı her sey nasipp umarım dogru zamanda hiiiç üzmeden gelirler
Aynen, daha çok yenisin, inş olur hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz:)

Troidim vardı önceden sadece o zmn oluyodu sonradan düzelmeye başladı sadece erken gelirdi önce 40 sonra 36 en Sonu 33 gündü gecikme olmadı yani
Belki geç döllenmedir, ya da adetin gecikmeli olacaktır.
Benimde gecikmem olmuştu bir hafta.

Bugün ovülasyon testi yaptım. İki çizgi var ve çok belli silik değil
Canım testini at bi bakalım, 5 tün adet gecikmesi eğer gebelik varsa ovulasyon testinde T cizgisinin çook çook koyu olması gerekiyo pik günü gibi ve ondan daha koyu

Canım baya koyu çıkmış, geç döllenme olabilir belki senin kan testi yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…