Gebeliğe Hazırlık Yerleşme mi adet mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bende
Anladiysan bana da anlatirmisin bugun adet gunum iki gun once kahverengimsi pembemsi lekeler gelmeye basladi bugunde hafif devam edior anlamadm gitti testler negatif

Canın sağ olsun üzme kendini.
Kaç gün geciktin?
Canım ben kaç gün geciktim nasıl cevap verim bilmiyorum ama adet değildi yani 5 gün lekelenme yaşadım adetten 3 gün önce 5 gün sürdü normalde adetim şaşmaz 8 gün sürer hep böyle işte ovülasyonlar hep koyu çıkıyor ama negatif testim doktora gitmeyi düşünüyorum bu leke için

Git bakalım ne diyecek için rahat eder.

Kızlar marhana geçen hafta çarşamba günü hcg değerim 865ti bugün 15034 normal mi sizce keseyi gördü bugün doktor ama çok küçük bişey var içinde takip edicez dedi kalp atımı daha yokmuş ultrasona göre 4+4

Kızlar marhana geçen hafta çarşamba günü hcg değerim 865ti bugün 15034 normal mi sizce keseyi gördü bugün doktor ama çok küçük bişey var içinde takip edicez dedi kalp atımı daha yokmuş ultrasona göre 4+4
Daha küçükmüş canım normal diye düşünüyorum sağlıkla hayırla gelsin İnşAllah

ANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bende
Canim yerlesme kanamasi acik pempe renk oluor diorlar ben o kahverengileri gordugumde genellikle bi kac gun icinde adet olurum

Canim yerlesme kanamasi acik pempe renk oluor diorlar ben o kahverengileri gordugumde genellikle bi kac gun icinde adet olurum
Mrb bende bu ay tam gününde lekem geldi pes pembeydi ikinci gün sonuna kadar normal yine temiz kan şeklinde geldi ve bitti 4 gün duş alırken birden pes pembe sıvı geldi anlamadım arkadaşımda yerleşme olabilir dedi sizce cvb verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…