Yok kan vermedim sadece test yaptım o da negatifCanım baya koyu çıkmış, geç döllenme olabilir belki senin kan testi yaptırdın mı
Anladiysan bana da anlatirmisin bugun adet gunum iki gun once kahverengimsi pembemsi lekeler gelmeye basladi bugunde hafif devam edior anlamadm gitti testler negatifANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bende
Kuzum adet oluyursun sanırım bugün testim negatifAnladiysan bana da anlatirmisin bugun adet gunum iki gun once kahverengimsi pembemsi lekeler gelmeye basladi bugunde hafif devam edior anlamadm gitti testler negatif
Haber ver demiştin canım negatif maalesef neden böyle oldu anlamadımİnş olmazsın adet, sonuçtan haber et.
Canın sağ olsun üzme kendini.Haber ver demiştin canım negatif maalesef neden böyle oldu anlamadım
Canım ben kaç gün geciktim nasıl cevap verim bilmiyorum ama adet değildi yani 5 gün lekelenme yaşadım adetten 3 gün önce 5 gün sürdü normalde adetim şaşmaz 8 gün sürer hep böyle işte ovülasyonlar hep koyu çıkıyor ama negatif testim doktora gitmeyi düşünüyorum bu leke içinCanın sağ olsun üzme kendini.
Kaç gün geciktin?
Git bakalım ne diyecek için rahat eder.Canım ben kaç gün geciktim nasıl cevap verim bilmiyorum ama adet değildi yani 5 gün lekelenme yaşadım adetten 3 gün önce 5 gün sürdü normalde adetim şaşmaz 8 gün sürer hep böyle işte ovülasyonlar hep koyu çıkıyor ama negatif testim doktora gitmeyi düşünüyorum bu leke için
evet canım haklısın çok yardımcı oldun teşekkür ederim Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin İnşAllahGit bakalım ne diyecek için rahat eder.
Ne demek, rica ederim. Inş güzel haberlerini alırız.evet canım haklısın çok yardımcı oldun teşekkür ederim Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin İnşAllah
Amin kuzumNe demek, rica ederim. Inş güzel haberlerini alırız.
Canim yerlesme kanamasi acik pempe renk oluor diorlar ben o kahverengileri gordugumde genellikle bi kac gun icinde adet olurumANLAMADım ki şuan adet olmam gerekiyordu ama böyle adet kadar değil amq az da değil kahverengi kan gibi bişey var anlamadım bende
Benim de öyle oldu canım maalesefCanim yerlesme kanamasi acik pempe renk oluor diorlar ben o kahverengileri gordugumde genellikle bi kac gun icinde adet olurum
Uzulme canim olur isallah hep kafaya takioruz ondan heralde kafana takmamak icin aktiviteler bul kendine.kitap film vs..Benim de öyle oldu canım maalesef
Evet canım haklısın Allah’ım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda İnşAllahUzulme canim olur isallah hep kafaya takioruz ondan heralde kafana takmamak icin aktiviteler bul kendine.kitap film vs..
Mrb bende bu ay tam gününde lekem geldi pes pembeydi ikinci gün sonuna kadar normal yine temiz kan şeklinde geldi ve bitti 4 gün duş alırken birden pes pembe sıvı geldi anlamadım arkadaşımda yerleşme olabilir dedi sizce cvb verirseniz sevinirimCanim yerlesme kanamasi acik pempe renk oluor diorlar ben o kahverengileri gordugumde genellikle bi kac gun icinde adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?