Yerleşme mi yoksa yumurtlama mi ?

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Merhabalar kızlar şize birşey sormak istiyorum. Ben pkos hastasıyım adetim düzensiz en son 77 gün sonra olmuştum .yani 13 gün önce. Adet oldum .7 gün sürdü . 11 nisandq bitti . Ve değerlendirdik .ve bugün adetimin üzeriden 7 gün geçti ama dün şeffaf uzayan akıntım vardı. Akşamda akıntıyla beraber pembemsi akıntı geldi. İlişkinin üzeriden 1 hafta geçti yerleşme olurmu . birde benim yumurtama zamanın adetin 20 ve 25 .ci gunlerine denk geliyor anlamadıgim adet bittikden 1 hafta sonra gelen pembemsi leke ne olabilir yardimci olursanız sevinirim

Bende adet bittikten bı hafta sonra bı damla pembe leke geldi ertesi gün ovulasyon testinde yumurtlama gördüm canm bende ilk defa yaşadığım için tedirgin oldum ama yumurtlma belirtisi olabiliyormuş seninkide yumurtlma belirtisi olabilir

Birde çiğ kabak yemiştim o akşam belki çatladu bugün hiçbir şey yok

Olabilir istersen şüpheli tarihten 7-8 gün sonra doktora gidip teyit edebilirsin doktor alttan bakıp diyor yumurtlama olmuş diye
Oyle yapayım i zaman randevu alayım inşallah yumurtlamadir teşekkür ederim sağolun

1 hafta sonra gebelik testi yap canım çıkar varsa ilişkinin üzerinden 15. Gün geçmesi lazım anca idrara ve kana düşüyor ondan. Bende pkoluyum neden bukadar geç adet görüyosun ? Bende senin gibiydim bazen 90 günde anca oluyodum şimdi 31 güne düştü inositol kullan ve kilo ver kilo problemin varsa ben zayıfladıktan sonra ve inositol kullanınca toparladım biraz hormonları. Bence dene takviyeyi

Ben düsuk yaptıktan sonra yumurtalıklarmda kist oluştu düzensiz adet oluyorm dediğiniz Gibi 90 günü gectikde adet oluyorum evet biraz kilo versem iyi olur kilo sorunum var biraz

Ben düsuk yaptıktan sonra yumurtalıklarmda kist oluştu düzensiz adet oluyorm dediğiniz Gibi 90 günü gectikde adet oluyorum evet biraz kilo versem iyi olur kilo sorunum var biraz
Evet. Bence inositol kullanın gerçekten etkili bir ay kullanıp bu işe yaramıyor demeyin , 6 ay 1 sene kullanın ben 3 senedir kullanıyorum ama düzensiz kullandım gerçekten yine de etkili yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…