- 22 Ağustos 2013
- 78
- 38
- 288
- 28
- Konu Sahibi Nhilosophia
-
Tahmini 3 temmuzdu. Regl olmazsam ayın 26-27sinde düşünüyorum tekrar test yapmayıYumurtlama lekesi olabilir ne zamandı tahmini yumurtlaman? Genelde lekelenmeden bir hafta sonra falan yapmak gerekir testi
Her akıntı yerleşme değildir gebelik olsa muhtemelen silik de olsa bie çizgi görürsünüz havalardan dolayı hormonlar saati malesef geçen ay tıpkı böyle bişi yaşadım sonrasında regl bile olmadım o ay öyle geçtiSelam kızlar. Şubattan beri deniyorum, nisanda bir kimyasal gebelik olmuştu geç döllenme ile. Gecikmenin 11. günü öğrenmiştim (hcg 44tü). Bu ay ise sat 19 Haziran bat 22 temmuz. Yerleşme gibi bir şey yaşadım ama testlerim negatif. Detayları aşağı yazıyorum.
12 temmuz: Peçetede 1-2 damla kan fark ettim
13 temmuz: Akşama kadar ara ara akıntı ile karışık kahvemsi leke
14 temmuz: Sabah hafif lekelenme, akşam ve gece sulu kahverengi leke
15 temmuz: Kahverengi lekelenme ve sağ yumurtalık kısmında ağrı
16 - 17 temmuz: Krem renk akıntı
18 temmuz: Akıntı normale döndü
17 temmuz ve 21 temmuz (bugün) ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. Sizce bu yaşadığım yerleşme miydi? (İlk defa başıma geldi). Nisandaki gibi hcg geç yükselebilir mi? Tecrübelerinizi, fikirlerinizi duymak isterim
Evet ben de öyle düşünerek test yapmıştım. Sadece acaba yine geç döllenme olabilir mi diye ümitlendim. Daha önce de hiç böyle lekelenme vs yaşamadım hayatım boyunca. Hayırlısı artık. Teşekkür ederim cevabınız içinHer akıntı yerleşme değildir gebelik olsa muhtemelen silik de olsa bie çizgi görürsünüz havalardan dolayı hormonlar saati malesef geçen ay tıpkı böyle bişi yaşadım sonrasında regl bile olmadım o ay öyle geçti
Yaa benim de şu an tamamen beyaza dönmüş durumda. Bakalım yarın regl olacak mıyım diye bekliyorum. Mutlaka haberleşelim, inşallah güzel haberler alırızMerhabalar biraz önce böyle bir konu açtım sonra sizin konunuza denk geldim. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Temmuz 17 de adet olmam lazımdı 16 sında kahverengi lekelenme başladı tamam adet oldum dedim üç gün sadece leke geldi 19 unda tamamen beyaz akıntıya döndü dün gebelik testi yaptım negatif bugün bel bacak ağrısından ağlamak üzereyim ne yaşıyorum ne oluyor anlamış değilim
İnşallah olmazsınız testleriniz pozitif çıkar ben bugün de test yaptım negatif bu ay da elendimYaa benim de şu an tamamen beyaza dönmüş durumda. Bakalım yarın regl olacak mıyım diye bekliyorum. Mutlaka haberleşelim, inşallah güzel haberler alırız
Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah olmazsınız testleriniz pozitif çıkar ben bugün de test yaptım negatif bu ay da elendim
merhaba ne durumdasınızHakkımızda hayırlısı olsun
Canım benimde lekelenmem var adete 2 gün kala başladı testlerim pozitif çıktı bu arada doktora gittim geçen hafta 0.5 hcg dün 1.20 çıktı gebe değilsin dedi çözemedim bende birkaç gün daha bekleyip yine test vericemSelam kızlar. Şubattan beri deniyorum, nisanda bir kimyasal gebelik olmuştu geç döllenme ile. Gecikmenin 11. günü öğrenmiştim (hcg 44tü). Bu ay ise sat 19 Haziran bat 22 temmuz. Yerleşme gibi bir şey yaşadım ama testlerim negatif. Detayları aşağı yazıyorum.
12 temmuz: Peçetede 1-2 damla kan fark ettim
13 temmuz: Akşama kadar ara ara akıntı ile karışık kahvemsi leke
14 temmuz: Sabah hafif lekelenme, akşam ve gece sulu kahverengi leke
15 temmuz: Kahverengi lekelenme ve sağ yumurtalık kısmında ağrı
16 - 17 temmuz: Krem renk akıntı
18 temmuz: Akıntı normale döndü
17 temmuz ve 21 temmuz (bugün) ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. Sizce bu yaşadığım yerleşme miydi? (İlk defa başıma geldi). Nisandaki gibi hcg geç yükselebilir mi? Tecrübelerinizi, fikirlerinizi duymak isterim
Beklemeni öneririm canım ama yerleşme kanamasına benziyor seninki erken gebelik testin varsa yap yoksa adet günün gelince yapMerhaba benimde adete 6 gün kala pembemsi peçeteye gelen akıntım oldu normalde hep kahve olurdu ve peşine regli olurdum 2 gün sürdü ama her lavaboya gittiğimde peçeteye gelmedi günde 3 kere felan gördüm ve dünden beri gelmiyor reglim 2 gün kaldı 28 günde bir oluyorum , birde bazı şeylerden aşırı tiksindim acaba mı diye düşündürende o oldu açıkçası şuan 26. Gündeyim
İnşallah olur olmazsa bu ay tüp bebeğe başlayacağımBeklemeni öneririm canım ama yerleşme kanamasına benziyor seninki erken gebelik testin varsa yap yoksa adet günün gelince yap
İnşallah allah nasip eder canım dualarım seninleİnşallah olur olmazsa bu ay tüp bebeğe başlayacağım
Allah razı olsun teşekkür ederimİnşallah allah nasip eder canım dualarım seninle
Merhaba. Dün sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Gecikmenin 6. günüydü. Hâlâ regl olmadım. 10 günü bekleyip tekrar test yapıcam. Yine geç döllenme olduğunu düşünüyorummerhaba ne durumdasınız
Canım benimde lekelenmem var adete 2 gün kala başladı testlerim pozitif çıktı bu arada doktora gittim geçen hafta 0.5 hcg dün 1.20 çıktı gebe değilsin dedi çözemedim bende birkaç gün daha bekleyip yine test vericem
Merhaba benimde adete 6 gün kala pembemsi peçeteye gelen akıntım oldu normalde hep kahve olurdu ve peşine regli olurdum 2 gün sürdü ama her lavaboya gittiğimde peçeteye gelmedi günde 3 kere felan gördüm ve dünden beri gelmiyor reglim 2 gün kaldı 28 günde bir oluyorum , birde bazı şeylerden aşırı tiksindim acaba mı diye düşündürende o oldu açıkçası şuan 26. Gündeyim
Teşekkür ederiz canım inşallah sanada nasip olurİnşallah pozitifi görürsünüz kızlarBoşuna olmasın bu bekleyişlerimiz
Aminn çiçeğimTeşekkür ederiz canım inşallah sanada nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?