Yerleşme ve negatif test

Nhilosophia

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
44
18
288
28
Selam kızlar. Şubattan beri deniyorum, nisanda bir kimyasal gebelik olmuştu geç döllenme ile. Gecikmenin 11. günü öğrenmiştim (hcg 44tü). Bu ay ise sat 19 Haziran bat 22 temmuz. Yerleşme gibi bir şey yaşadım ama testlerim negatif. Detayları aşağı yazıyorum.

12 temmuz: Peçetede 1-2 damla kan fark ettim
13 temmuz: Akşama kadar ara ara akıntı ile karışık kahvemsi leke
14 temmuz: Sabah hafif lekelenme, akşam ve gece sulu kahverengi leke
15 temmuz: Kahverengi lekelenme ve sağ yumurtalık kısmında ağrı
16 - 17 temmuz: Krem renk akıntı
18 temmuz: Akıntı normale döndü

17 temmuz ve 21 temmuz (bugün) ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. Sizce bu yaşadığım yerleşme miydi? (İlk defa başıma geldi). Nisandaki gibi hcg geç yükselebilir mi? Tecrübelerinizi, fikirlerinizi duymak isterim

Yumurtlama lekesi olabilir ne zamandı tahmini yumurtlaman? Genelde lekelenmeden bir hafta sonra falan yapmak gerekir testi

Her akıntı yerleşme değildir gebelik olsa muhtemelen silik de olsa bie çizgi görürsünüz havalardan dolayı hormonlar saati malesef geçen ay tıpkı böyle bişi yaşadım sonrasında regl bile olmadım o ay öyle geçti

Merhabalar biraz önce böyle bir konu açtım sonra sizin konunuza denk geldim. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Temmuz 17 de adet olmam lazımdı 16 sında kahverengi lekelenme başladı tamam adet oldum dedim üç gün sadece leke geldi 19 unda tamamen beyaz akıntıya döndü dün gebelik testi yaptım negatif bugün bel bacak ağrısından ağlamak üzereyim ne yaşıyorum ne oluyor anlamış değilim

Evet ben de öyle düşünerek test yapmıştım. Sadece acaba yine geç döllenme olabilir mi diye ümitlendim. Daha önce de hiç böyle lekelenme vs yaşamadım hayatım boyunca. Hayırlısı artık. Teşekkür ederim cevabınız için

Yaa benim de şu an tamamen beyaza dönmüş durumda. Bakalım yarın regl olacak mıyım diye bekliyorum. Mutlaka haberleşelim, inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…