Kızmakta çok haklısınız...
Öncelikle tüm iş arkadaşlarının ailelerindeki bireylerin sağlık durumlarını öğrenmesi gerekirdi... Ölüme yakın kimler var kimin yakınıdır size bildirmesi,daha sonra sizden kimlerin cenazelerine gidebileceğini öğrenip ona göre gitmesi gerekirdi... Tabi gitmeden önce kalacağı süre ile ilgili haberdar etmesi ve sizin onayınızı da alması gerekirdi...
Ne günlere kaldık yarabbim...
Esiniz veya nisanliniz vs sizide boyle bir duruma soksa
son anda yaninda bayan bir arkadasinin oldugunu soylese
boyle rahat davrancaginizi hic sanmiyorum
Onun icin kendinizi konu sahibinin yerine koyarak yorum yapin.
Dalga gecmek, Ti ye almak icin yorum yapilmasina lüzum yok
!!!!!
Ortak iş arkadaşlarının annesinin cenazesi. Benim anlamadığım şu, evet ben melike ile gitmesini de kıskandırırım ama bunu kavga meselesi yapmam. Ancak iliskilerde , tarafların birbirine haber vermesi gerekirse de izin alması taraftarıyım. Ayak üstü sanki askerlik arkadasımmiş gibi bana " otobusteyim inince mellkeyle buluşup cenazeye gidicez" demesini de normal bulmuyorum.
Ben eşimi hangi durumlarda kaç arkadaşıyla paylaşmak durumunda kaldığımı bilseydiniz neden bu kadar rahat yorum yapabildiğimi anlardınız sanırım... Ölümden bahsediyoruz yahu sıradan bir olay olsa anlarım... İnsanların birbirine en çok ihtiyaç duyduğu anlar değil mi?
Arkadaşlarınızı böyle durumlarda yalnız bırakabiliyorsanız,vicdanınızı susturabiliyorsanız ve bu size ve konu sahibine normal geliyorsa kıskanmakta haklı...
hiç söylemedende melike ile gidebilirdi,adamın içinde kötülük olmadığından söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?