Aman şu erkeklerin totosunu kaldırmayın...Kendilerini bişey zannediyolar sonra... Kıskanıyosanız bu durumu bilmesine gerek yok...
Cenazeye gitmesi icin benden izin almalı demiyorum zaten. Başka bir kadınla buluşup gidecekse bana onceden haber vermeli diyorum. Fakat bu tartışmadan sonra artık hiçbir hareketini sorgulamıyorum. Canı ne istiyorsa onu yapsın. Artık ne haber veririm ne haber vermesini isterim. Bunu abartılı bir kıskançlık olarak gördü, artık kıskançlığın k sinı görmeyecek. Cunku ben buna bir kıskançlık nöbeti değil iliski sorumluluğu olarak bakıyordum. Zerre umurumda değil su. Noktadan sonra ne yaptıgı. Benden beklentisini de aynı ölçüde tutmak durumunda artık kendisi de.
kıskançlığın yerli ya da yersiz önemli olan bu değil, bunu söylediğin anda problem var.. cenaze ortamına girmiş, haliyle canı sıkılmış, böyle bi tepki vermesi normal.. hani aradan biraz zaman geçseydi de tatlı tatlı uyarsaydın aşkım bi daha bana böyle son dakka golü atma, emrivaki yapma, böyle durumlara özen göster önceden haber ver falan deseydin sanırım böyle tepki vermezdi.. olabilir, bu tür konularda daha hassas davranmasını tabiki bekleyebilirsin, ama zamanlama yanlış gibi geldi..
Trip atmak mı ? Size niye trip atayım. Kendim bir karar verdim. Ayrıca oZur dilemeyi düşünmüyorum. Bir erkeği kaybetmemek icin gereksiz bulduğum bir özrü dilemem. Ayrıca benim icin problem olan bir meseleyi sordum size, diğer herkesin yaptıgı gibi. Burda derdini yazan ve digerleri gibi bir ayrım mı var. Hiç bir eleştiriyi hafife alır bir cümle de kurmadım. Sanırım fazla alingansiniz.
Doğru, ben bilirim. Burada otorite gibi davranmaya lüzum yok. İnsani ve kadınsal problemlerimizi paylaşıyoruz. Yapıcı olan her fikrin sahibine teşekkür ederim. Ancak yerme ve otoriter tutumları ve küçümsemeyi kabul edeceğim gibi bir algı oluştuysa düzeltmek isterim.
yani kıskanclıkta bir yere kadar arkadaşım. senin olayın bir yere gitmesi haber vermemesi değil sade ve sadece MELİKE ile gitmesi. kendini kandırma bence.
izin almakta neymiş ? kaç yasında insanlarsınız birbirinizden izin mi alıyordunuz birde. 'Aşşkkkkkııımmmmm tuvaletim geldi iizin verirsen bi oraya gideceğim ama bak önceden söyledim sakın kızma bana' gibi bişiler söylese için rahatlayacak sanırm. çocuk olmayın lütfen ya izin alma mevzusu büyür büyür Allah korusun yüzüğü atmaya kadar gider bak benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?