abartmışsınız birden çıkmıştır haber verme imkanı olmamıştır o an bişeyler ters gitmiştir
gidilen yer cenaze bunun içinde sizden izin almasına gerek yok haberde vermiş zaten
bunun üstüne sorun çıkarmanız hoş olmamış
evlenince böyle şeyler de olabilir kötü bi durum yok ki ortada
siz nasıl ki ileriyi düşünüyorsanız nişanlınızda buna bile takılıyor bu kadar sıkan insan evlenince habire huzursuzluk çıkartıp beni bunaltır diye düşünür
Konuyu uzatmak istemiyorum, insanların türlü türlü derdi var fakat, nişanlım tatil sebebiyle evindeydi, melike ile telefonlaşip karar veedikten sonra hazirlanip evden çıkıp otobüse binene kadar beni de bir kere olsun arayıp haberdar edebilirdi. Neyse yorum yazanlara teşekkürler
bende sandımki aynı yerdelerde birlkte gidiolar... ama evden buluşmak üzre cıkıo bide habervermesi otobuse kalıo.acaba şöyle yapsm mı die söylemeli sormalıydı size.bnm ilişki anlayışm bu.hemde neden bulşma geregi duydularki tek başlarına gidemiceklermiymş de .. ben yangına körükle gitmeyim ama sizin tepkiniz cok normal.ben fazlasınıda yapardım sanırım ..
Gidilen yerin önemi yok diye düşünüyorum. Çiftler böyle durumları onceden birbirlerine haber verebilirler.
Ortak iş arkadaşlarının annesinin cenazesi. Benim anlamadığım şu, evet ben melike ile gitmesini de kıskandırırım ama bunu kavga meselesi yapmam. Ancak iliskilerde , tarafların birbirine haber vermesi gerekirse de izin alması taraftarıyım. Ayak üstü sanki askerlik arkadasımmiş gibi bana " otobusteyim inince mellkeyle buluşup cenazeye gidicez" demesini de normal bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?