Yersiz kıskançlık mı?

abartmışsınız birden çıkmıştır haber verme imkanı olmamıştır o an bişeyler ters gitmiştir

gidilen yer cenaze bunun içinde sizden izin almasına gerek yok haberde vermiş zaten

bunun üstüne sorun çıkarmanız hoş olmamış

evlenince böyle şeyler de olabilir kötü bi durum yok ki ortada

siz nasıl ki ileriyi düşünüyorsanız nişanlınızda buna bile takılıyor bu kadar sıkan insan evlenince habire huzursuzluk çıkartıp beni bunaltır diye düşünür

bence zamanlamanız çok yersiz olmuş.
insanlar cenazelere gittiklerinde büyük bir duygusallık içine girerler.
kendi hayatlarını gözden geçirirler.
ölümün insan oğluna ne kadar yakın olduğunu farkederler.
içlerinde şunu şunu yapacağım bunu yapmayacağım gibi hesaplara girişirler.
sizde nişanlınız bu duygusallık içindeyken melike olayına girmişsiniz.
adamda haliyle size patlamış.
ertesi gün güzelce söyleseydiniz daha farklı bir tepki alırdınız.
kişiden kişiye değişir tabi ama ben cenazeye iş arkadaşıyla gitmesine takılmazdım.
adam bara kafeye gitmiyor cenazeye gidiyor.

bencede son anda böyle karar vermişlerdir

Konuyu uzatmak istemiyorum, insanların türlü türlü derdi var fakat, nişanlım tatil sebebiyle evindeydi, melike ile telefonlaşip karar veedikten sonra hazirlanip evden çıkıp otobüse binene kadar beni de bir kere olsun arayıp haberdar edebilirdi. Neyse yorum yazanlara teşekkürler

yahu adam haber vermiş işte daha ne yapmalıydı?
sizin haberiniz olmadanda melike ile gidebilirdi. ki söylemiş işte ne yapacağını.
bu kadar düsüncesiz olmayalım lütfen bende cok kıskancımdır ama söz konusu hastalık veya ölüm ise susmasını bilirim her ne kadar bir bayanla gidicegini bilsemde. su detayıda unuttunuz sanırım gittiği bayan evli. lütfen oturup daha saglıklı düsünün. erkek arkadasınız verdiği tepkide haklı,ben daha fazla tepki veerebilirdim. o atmosfer hiç bir şeye benzemez kim oolsa etkilenir bide sizin sacma kıskanclıklarınız devreye girince adam ne yapsın..

Son düzenleme:

bende sandımki aynı yerdelerde birlkte gidiolar... ama evden buluşmak üzre cıkıo bide habervermesi otobuse kalıo.acaba şöyle yapsm mı die söylemeli sormalıydı size.bnm ilişki anlayışm bu.hemde neden bulşma geregi duydularki tek başlarına gidemiceklermiymş de .. ben yangına körükle gitmeyim ama sizin tepkiniz cok normal.ben fazlasınıda yapardım sanırım ..

sen melike olayına takmışsın bahane arama şimdi haber vermedi fln diye....
yersiz bi kıskançlık içindesin....

Beni gayet iyi anlamışsınız. Melike şehrin bu tarafinı bilmediği icin nişanlıma birlikte gitmeyi teklif etmiş. Ancak, nişanlımın evden çıkmadan önce benim araması gerekirdi diyorum. Ayrıca nişanlıma, is yerinden izin aldığımı cenazeye yanına gelebileceğimi söyledim istemedi, gerek yok dedi, hava siacakmış, bulamazmisim, iki saat ayakta beklememe gerek yokmuş vs. Demek ki diyorum ben kendimi etrafdan fazla sakınmışım ve gideceğim her kongreyi organizasyonu toplantıyı ve kimlerle gideceğimi vs ona bosuna anlatıp icini rahatlatmıştım .

Bence de Melike ile gitmesini kıskanmışsınız baskasıyla gitseydi aynı tepkiyi verir miydiniz merak ettim.. Ayırca sen dilini değil ben dilini kullanarak konuşabilirdiniz böylece nişanlınız bu kadar tepki vermiş olmazdı diye düşünüyorum.Ama böyle cenaze gibi bir durumda da önceden haber verilme olmaz yani bana göre tabi.

Son düzenleme:
Gidilen yerin önemi yok diye düşünüyorum. Çiftler böyle durumları onceden birbirlerine haber verebilirler.

gidilen yerin öenmi yok mu?yani cenazeye bile gitse arkadaşlarının yanında düşüncesiz gibi telefonla konuşabilirdi...bilmiyorum tuhaf geliyor bana,insanlığı izole etmiş gibi geldi bu cümle...daha kibar bi dille söyleyemedim

şu birbirinden izin alma olayı ilişkileri çok yıpratıyor benden söylemesi. haber vermek ayrı izin almak ayrı. ben mesela kendime hiç yediremem "cenazeye gidebilir miyim hayatım?" demeyi. eminim siz de böyle absürt bir konuda izin almayı saçma bulursunuz, melike olayı yüzünden şu an tek taraflı ve biraz mantık dışı düşünüyorsunuz. size zaten haber vermiş - ki gittiği yer bir cenaze- bunun için ne izni alacaktı sizden:26:

Daha önce bir "melike" davanız olmadıysa,önceden söylememesi normal.

Sen Melike'den işkillendiysen ve bunu nişanlına söylediysen o zaman sakladığı veya oldu bittiye getirdiği düşünülebilir.

Ama öyle bir durum yok sanırım.Yani Melike sıradan bir arkadaş galiba.O halde büyütecek birşey yok.

yersiz kıskançlık evet.
izin almak da ne? eşim benden izin alacaksın dese deliririm.
haber vermek ayrı...
ama melike evli barklı kadın, beraber gittikleri yer bar değil disko değil, cenaze!
empati yaptım da, benim de bilmediğim bir semtte böyle bir durum olsa, aynı kurumdan bir arkadaşım gidecek olsa ben de onunla buluşup giderdim.
hiç bozulunacak bir durum yok ortada

Gittikleri yer cenaze oldugu icin cok yersiz bir kıskanclık evet.
Sonucta öyle bir yerde flört edecek halleri yok yani.

Sizinde bunu sorun edip dile getirmeniz sinirlendirmis Adamı haklı olarak.

iş arkadaşıyla cenazeye gitmek nedir yaaa

bana göre gidemez o kadar

herşey karsılıklı..

canım bu bir düğün parti gezi falan olsa haklısın izin alması değil de haber vermesi gerekir tabi...
ama sonuçta bu bir cenaze haber verse iyi ama vermemesi de çok da anormal değil...
bence böyle şeylere takıp da ilişkinizi yıpratma nişanlınında gözünde küçülme..
hem bu mevzuyu konuşman zamanlama olarak çok yanlış...
daha olgun olmalısın...

Aman şu erkeklerin totosunu kaldırmayın...Kendilerini bişey zannediyolar sonra... Kıskanıyosanız bu durumu bilmesine gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…