Eveeet doğru bilmişim komşum gelmiş
Hmm o kötüymüş cnm ya biraz daha sık dişini bakarsın toplarsn kafanı gerek kalmaz doktora fln. Arkadaşlarınla çık gez el işlerine ağırlık ver kafanı dağıtburda sadece dev. hastanesinde psikolog var canım
Oda 2 3 ayda bir randevu verebiliyor ancak , psikiyatriye gidersem de ilaç verip göndericek yani yapacağı bişey yok.
Kendi kendimin doktoru olmalıyım ama bu şekilde biraz zor görünüyor
Sasham hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk. Kabul edilirse ekim kasım gibi düğn yapabilirizha bu arada sen nasılsın düğün ne zaman
Eveeet doğru bilmişim komşum gelmişSınavlar bitti mi güzelim
Hmm o kötüymüş cnm ya biraz daha sık dişini bakarsın toplarsn kafanı gerek kalmaz doktora fln. Arkadaşlarınla çık gez el işlerine ağırlık ver kafanı dağıt
Sasham hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk. Kabul edilirse ekim kasım gibi düğn yapabiliriz
Sasham al sana doktor anlat derdini
ben sizler gibi sabah 8 de çıkıp akşam 5 te evime dönemiyorum canım bazen oluyorki 48 saat çalışıyorum
Belkide bu benim bu kadar değişmeme etken oldu bilemiyorum öncelikle işle ilgili sorunlarımı halletmem lazım sanırım
Aaa işşaallada olurrr
bronzun nişanada az kaldı sanırıımm
nasılsın canımmselam gençç
eveeett bildin komşuummmEveeet doğru bilmişim komşum gelmişSınavlar bitti mi güzelim
Hmm o kötüymüş cnm ya biraz daha sık dişini bakarsın toplarsn kafanı gerek kalmaz doktora fln. Arkadaşlarınla çık gez el işlerine ağırlık ver kafanı dağıt
Sasham hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk. Kabul edilirse ekim kasım gibi düğn yapabiliriz
hahaha kız bende dert anlatacak doktor çookk
Ama hiç biri derdime derman değil
Psiko ne okuyodu unuttum ben
Evet kuzum haklısın benimde aklıma ilk olarak iş yoğunluğu geldi ama işimi seviyorum deyince bişey diyemedim. Henüz alışma sürecindesin inşallah zmnla rayına oturacak herşey
Eveeet bikaç aya Bronzumuzuda sözleyip nişanlayacağız Allahın izniyle
O da hiç gözükmüyo nerelerde ki acaba
yok la okadardaHenüz branş seçmedi diye biliorum kuzum her derde derman olur yani
nasılsın canımm
eveeett bildin komşuummm
yok tatlım yaaa benim çilem biter mi daha var
azcık kaytarayım dedim
selamlarrr herkese
kk da sorun mu var kızlar devamlı giriş sayfasına yönlendiriyo beni anlamadım gitti:44:
bende sizleri özledimmİyi yaptn cnm ya özledik seni
Nasıl gidiyor
bende sizleri özledimm
iyi tatlım yaa nolsun yuvarlanıp gidiyoruz işte
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor aşk hayatı iş hayatı
geriye dönüp azcık okudumm
yok la okadarda
sasha kanma kanma 4.sınıftaym daha 6 bitecekte branş seçicem
daha bi halt olmadı bendenn
Ben hastanede hayatta çalışamazdım cnm ya sırf stres karmaşaseviyorum ama bir grip salgınıdır gidiyo insanlar gece 3 te 5 te acile akın akın geliyo , 2000leri buluyoruz bir günde hepsi sorunlu sıkıntılı insanlar hakaret küfr kavga yıldım sanki birazcık
Dediğin gibi zamanla geçer inşallah , onunda işi yoğunsa gelemiyodur tabi
yok la okadarda
sasha kanma kanma 4.sınıftaym daha 6 bitecekte branş seçicem
daha bi halt olmadı bendenn
aa yok tatlimm ne basvurusu ben daha cok yuzuk ve nikah olaylarini okudumHerşey yolunda çok şükür cnm ya hiç bi değişiklik yok bi başvuru yaptk onu da okumuşsndr zaten
hmmm ayy bende gorebilecekmiyim o gunleri yaaöyle deme kız
Bende yeni mezun doktırlarla çalışıyorum
Hepsi gayet her derde devaa
ayy kiiiiizzzzz gonlumde yatan meslek beyin cerrahligiBen hastanede hayatta çalışamazdım cnm ya sırf stres karmaşaSen yine iyi dayanıyosun allah kolaylık versin kuzum
Olur mu sen kiiiiii gönüllerin beyin cerrahı sen kiiii gönüllerin kalp cerrahı baş hekimisin
Hoyyt fazla uçtum
Ben hastanede hayatta çalışamazdım cnm ya sırf stres karmaşaSen yine iyi dayanıyosun allah kolaylık versin kuzum
Olur mu sen kiiiiii gönüllerin beyin cerrahı sen kiiii gönüllerin kalp cerrahı baş hekimisin
Hoyyt fazla uçtum
Kuzum hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk 5 Şubatta belli olacak. Eğer kabul edilirse ekim-kasında geliniiiiiiimaa yok tatlimm ne basvurusu ben daha cok yuzuk ve nikah olaylarini okudum
hmmm ayy bende gorebilecekmiyim o gunleri yaa
turkiyede calismaya basladigim gunler bi gelseee
ayy kiiiiizzzzz gonlumde yatan meslek beyin cerrahligi
ama erkek olsaydim onu secerdim sanirim
yoksa kiz halimle hem beyin cerrahi ol hem ana ol hem ev hanimi ol
yook valla kendimi 5e bolsemde yetmez kaldi ki ben 3 cocuk istiyorumm
Hoşgeldin cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?