Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yaşasııııın Neler yapıyosun ablam anlat bakalım yakışıklın nasıl bi de prenses istiyosun galiba

neler yapıyoruz iş ev cocuk başka bişey yok buarada prensımı sünnet ettırdım tuvaletını öğrendı yakışıklı oğluşum evet bıde prenses istiyoruz ama olmadı 7-8 ay sonra oldu kimyasal gebelik geçiirdim kendım çok rahatsızlandım şimdilik ertelık mayısa hazırana ilaç kullanıyorum sizde ne var ne yok bakalım kızlar napıyolar

Prensinin sünneti hayırlı olsn ablam düğün yaptınız mı Kimyasal gebelik nasıl oluyor çok üzüldüm atlatmışsındır inşallah
Kızlar iyi Boncuğun askeri döndü mayıs haziran gibi söz yapacaklar inşallah
Morinci sevgilisinden ayrıldı daha iyi olacak inşallah
Lady iyi sevdiğiyle herşey yolunda
Kırmızı pembegelin tospik evlendi çook mutlular maşallah hatta çocuk istiyolar şimdi
Zeliş bankacı oldu o pis işinden kurtuldu
Pros pek uğramıyo buralara ondan haberim yok
Hmm başka başka:44: Aklıma gelmiyo bu kadar heralde
Hıı bizde sevdiğime hava kuvvetlerine teğmenlik başvurusu yaptk 5 Şubatta belli olucak eğer kabul edilirse ekim gibi düğün yapabiliriz İnşallahhhhhh kabul edilir

Günaydn hoşgeldin

Aramızdaki hayalet kim Piskkom sen mi geldin yoksa
gerilerden alntı yağmuruyla mı geliyosun

yok canım daha düğün yapmadık inşallah kısmet olursa seneye yaparız kımyasal gebelık yumurta sağlıklı bir şekilde döllenmıyo ama kantahlili normal gebelik gösteri akabinde kanamayla son buluyo 1 kac hafta içinde sizinde gönlünüze göre verir inşallah yarabbım

Niye sıkıldın bebeğim hayırdır bugün izinlimisin seninkiyle aran mı bozuk

3 gündür izinliyim canım kendimi toparlamaya çalışıyorum , işten aşktan herşeyden yıldım.
Sanırım psikolojik tedavi almam gerekiyor
Hiç birşeyden zevk almıyorum sanki herkes yalan söylüyo bana, kimseyi dinlemiyomuşum öyle diyolar
Ha ayrıca benimki diye biri yok , çocuğu hiç sebepsiz terkettim
Sağlıklı düşünemiyorum hata hiç bişey düşünmüyorum :26:

Bu dış gebelik gibi bişey heralde ablam:44: Tekrar çok geçmiş olsun başına gelmeden bilemezsin ama eminim çok üzücü yıkıcı bişeydir Rabbim sağlıkla prensesini kucağına almayı sasip eder inşallah
Sasham ne oldu sana öyle ya seninkiyle bayağı iyiydiniz hatta evlenmeyi düşünüyodunuz:44:
Ani karar vermeseydin keşke neyse eğer o kısmetinde varsa elbet yine karşılaşırsınız
Acaba iş stresi mi seni bu hale getirdi. Ama her insanın hayatında bu dönemler olur çabuk toparlanırsın inşallah bebeğim

aslında işimi çok seviyorum sıkıntı yok ama kendimi bir insana ait hissedemiyorum,şöyleki hayatımdaki insan mayıs ortasında ciddi bir adım atmayı düşünüyodu .
Ama bunu duyunca hemen ayrılmak istedim .
Ne olacak benim bu halim bilemiyorum herkesi kırıp üzüyorum .
Psikolojik destek almayı düşünüyorum ama ilaçlı tedavi uygulamalarından korktuğum için gitmiyorum :26:

Kuzum demekki ona aşık değildin sadece bi hoşlantıdan ibaretti. Evlilik çok başka bişey o yüzden böyle olmana hak verebiliyorum. İlaçlı tedavi uygulayacaklarını da düşünmüyorum. Bi git konuş bakalım. İlaç derse reddedersin kullanmak zorunda değilsin ki

burda sadece dev. hastanesinde psikolog var canım
Oda 2 3 ayda bir randevu verebiliyor ancak , psikiyatriye gidersem de ilaç verip göndericek yani yapacağı bişey yok.
Kendi kendimin doktoru olmalıyım ama bu şekilde biraz zor görünüyor

ha bu arada sen nasılsın düğün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…