doğrudur canım ben tahmın edebiliyorum çıkar yanı tartışmainsan başta öyle rahat konusuyo da iş ciddiye binince her ayrıntıyı düşünüyor herşeyin en güzeli olmasını istiyor sonucta 1 kere olacak diye haklı olarak
en basitinden bi davetiye ye karar verirken bile birbirine giriyormus insanlar aman allah korusun
dün davetiye bakmak için gittim adam dıyor burda bir sürü çiftin kavgasına sahit oldum
mutlu mutlu geliyorlar giderken ayrı ayrı cıkıp gidiyorlar diye
cok hassas dönmler bunlar dikkatli olmak lazım
hatlar karıştı yaaaaaaaa
Aynen öyle. Sonuçta bi kere olcak diyoruz ama olmuyosa da zorlamamak lazım, kalp kırmaya değmez nihayetinde
Okudum okudum.
Neyse hamiş olunca o sözümü hatırlarsın1:
temem
Rica ederim yevrum.
doğrudur canım ben tahmın edebiliyorum çıkar yanı tartışmaşimdi bile çıkıyosa ev konularında
iki tarafta hassas bir dönem olduğu ve hepsinin geçeceğini bilip anlayışlı davranırsa sorun kalmaz o tartışmalar tatlı bile gelir
evett öyle olduu
Kızlarrrrrrrrrrr benim konuma bir el atın bakııyım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ernardo-urunleri-verdigimiz-paraya-deger.html
ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYOLAR ŞİMDİ bide kendine yeni ofis açtılar çıkamıyo hiç doğru düzgün. akşam 7.30 gibi çıkıyo zaten iftara az kalmış oluyo dün işte iftarı geç yaptı ordan oraya koştur koşturayy zaten en çok nişanlılık döneminde kavgalar olur derlerr :18: abisinin düğününe bakarak mı hareket ediceksiniz kızmakta haklısın kuzum , işten çıkınca her akşam yer bakmaya gitmiyor mu canım ,
hayırlısı olsun bakalım bulur tabii sıkma canını kuzum
günaydın gelincikk ne yapıyorsunnn
üstüme alınıyım mı alınmıyım mı dedim başta ama alınıyım evet sude dediğin tospaa yani ben oluyorum ivettbencede sudenaz herşeye hazırlıklı ol ve ne olursa olsun sen sevdiğin adamla evleniyorsun bunu düşün mutlu ol hiçbirşey canını sıkmasınnn ki
teşekkür ederim bebiğimmolsun yinede boncuk sensinn
ohh bee bi ben değilmişim böyle mız mızlananŞimdi şöyle;
mesela ben, nişanlı değilim henüz.. ve bende diyorum amaaan nerde olursa olsun, ev nasıl olursa olsun vs. ama nişan olsun, düğün arefesinde illa ki pürüz cıkarrım, o potansiyele sahip biriyim.ama yine de yapıcı olmak lazım. Çok da problem yapmamya çalış. hayırlısı olsun.
sorabilirsin tabi tatlım sansını bı dene
banada sanki biraz fazla geldi
ama içinde kalıcaksa da al tabi senden degerli mi
o da mantıklı kuzum ama sanırım satmayı düşünmem ama şimdilik böyle düşünüyorum ileride fikrim değişir mi bilmiyorum. dün kuzenimle konuşuyoduk o da gelinliğini almıştı 8 sene oldu evleneli atıcam çöpe diyone dedin kız çocuğaaa
olsun öyle deme bu dönemler stresli dönemler normal böyle şeyler yaşaman düşünmen hepsi geçecek
canım al o gelinliği beğendiysen
bak sana bir fikir benim kuzenim nişanı için çokk güzel bir gelinlik tarzında hoş bir elbise aldı tarlatanlı falan pemde. nişandan sonra aldığı fiyatın 200tl altında bir fiyata facebooktan sattı
çok güzel fotolarını koydu
bir hafta sonrada bildirim yaptı satıyorum beden ölçüleri için mail atın diye ve kısacık bir süredede sattı
sende gelinliği öyle yaparsın saklamayacaksan
doğrudur canım ben tahmın edebiliyorum çıkar yanı tartışmaşimdi bile çıkıyosa ev konularında
iki tarafta hassas bir dönem olduğu ve hepsinin geçeceğini bilip anlayışlı davranırsa sorun kalmaz o tartışmalar tatlı bile gelir
evett öyle olduu
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ernardo-urunleri-verdigimiz-paraya-deger.html
ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYOLAR ŞİMDİ bide kendine yeni ofis açtılar çıkamıyo hiç doğru düzgün. akşam 7.30 gibi çıkıyo zaten iftara az kalmış oluyo dün işte iftarı geç yaptı ordan oraya koştur koşturşimdi mesaj atmış çamlıcadaki bütün restaurantların isimlerini ve numaralarını bulmamı istedi arayıp görüşecek inşallah boş yer vardır yaa dua edin benim için:26:
üstüme alınıyım mı alınmıyım mı dedim başta ama alınıyım evet sude dediğin tospaa yani ben oluyorum ivettben diyorum zaten yapmayalım düğün o illa yapalım diyo yoksa çok aman aman düğün meraklısı değilim. ha olacaksa da güzel olsun istiyorum bakalım işte inşalalh buluruz
ohh bee bi ben değilmişim böyle mız mızlanan
anladım canımm keşke daha önceden sıkı tutsaydınızÇOK YOĞUN ÇALIŞIYOLAR ŞİMDİ bide kendine yeni ofis açtılar çıkamıyo hiç doğru düzgün. akşam 7.30 gibi çıkıyo zaten iftara az kalmış oluyo dün işte iftarı geç yaptı ordan oraya koştur koşturşimdi mesaj atmış çamlıcadaki bütün restaurantların isimlerini ve numaralarını bulmamı istedi arayıp görüşecek inşallah boş yer vardır yaa dua edin benim için:26:
Şındık şöyle kiii; ben bernardoyu pahalı buluyorum. ama ürünlerini beğeniyorum peki ya biri kırılırsa nolcak, onca paraya yazık değil mi diye düşünüyorum, bazen gereksiz buluyorum.. bide o koca güllü olanları sevmiyorum beeennnn :100:
yani kısaca bernardo olsa da oluuur , olmasa da
evett öyle olduu
anladım canımm keşke daha önceden sıkı tutsaydınızama olsun hayırlısı mutlaka bir yer bulunucaktır sonuçta sıkma canını , inşallah vardır tatlımm
koca güllüyü değil kız benim beğendiğim başka ama çok pahalı , kırık parça garantisi var , ama ben kullanana kadar garanti sürersi de biterr
bilemiyorum haftasonu gidelim avm ye bakalım dedim anneme olmadı karaca yı da düşünebilrim
bakalım yaa çok kararsızımm
anladım canımm keşke daha önceden sıkı tutsaydınızama olsun hayırlısı mutlaka bir yer bulunucaktır sonuçta sıkma canını , inşallah vardır tatlımm
koca güllüyü değil kız benim beğendiğim başka ama çok pahalı , kırık parça garantisi var , ama ben kullanana kadar garanti sürersi de biterr
bilemiyorum haftasonu gidelim avm ye bakalım dedim anneme olmadı karaca yı da düşünebilrim
katılıyorumŞındık şöyle kiii; ben bernardoyu pahalı buluyorum. ama ürünlerini beğeniyorum peki ya biri kırılırsa nolcak, onca paraya yazık değil mi diye düşünüyorum, bazen gereksiz buluyorum.. bide o koca güllü olanları sevmiyorum beeennnn :100:
yani kısaca bernardo olsa da oluuur , olmasa da
aynen öyle ramazanda kimse düğün yapmıyo ki doğru düzgün herkes ya öncesinde ya sonrasında yapıyo doğal olarak eylüle cok yığılma oldu bilmiyorum yaa inşallah buluruz gönlümüze göre bi yercanım ya keşke bu kadar gec zamana bırakmasaydınız salon işini :26:
tatilin ortasına ramazan denk gelince düğün yapabilmek için cok az zaman kalıyor oyuzden her yer dolu
biz salonu tutalı 5 ay oldu o zaman bile zor bulmustuk istedigimz salonda boşluğu
inşallah bulursunuz gönlünüze göre bi yer sıkma canını
şimcik şöyle yukarıda boncuğa katıldığımı belirtmiştim zaten. ve karacadan uzak durmanı tavsiye edebilirim ancak çok şikeyet duydum ben çarşıda esnaftan falan. ondan ayrı zaten şikayetvar a gir bak karaca için pihuvvvanladım canımm keşke daha önceden sıkı tutsaydınızama olsun hayırlısı mutlaka bir yer bulunucaktır sonuçta sıkma canını , inşallah vardır tatlımm
Cıks, karacanın yemek takımlarını ben sevmiyorum. çakma gibi duruyo ya :26:
Favorim hisar.
karaca'nın kahvaltı takımları güzel sadece, renkli renkli , çakma gibi durmuyo
karaca mıııı
kuzum karacaya bakmadan netten yorumlara bi bak istersen çogu kişi memnun degil
tabi kullanım hatası falan da olabilir ama bilemiyorum yine de
biraz da şans işi sanırım
katılıyorum
aynen öyle ramazanda kimse düğün yapmıyo ki doğru düzgün herkes ya öncesinde ya sonrasında yapıyo doğal olarak eylüle cok yığılma oldu bilmiyorum yaa inşallah buluruz gönlümüze göre bi yer
şimcik şöyle yukarıda boncuğa katıldığımı belirtmiştim zaten. ve karacadan uzak durmanı tavsiye edebilirim ancak çok şikeyet duydum ben çarşıda esnaftan falan. ondan ayrı zaten şikayetvar a gir bak karaca için pihuvvvben porlandı tercih ettim evet biraz daha pahalı ama porselinin ağırlığından belli kalitesi. bence acele etme yemek takımına ama sen bilirsin yine de para biriktir alacağına daha mantıklı.
Karaca dan bende çook şikayet duydum tek kaliteli Kütahya porselen ve hisar kalyo,
kütahya porselen de pek yeni model çıkarmıyo aynı hep , ama Keramikashop'a Hoşgeldiniz kütahya porseleninmiş çokta güzel şeyler var bunu da düşünebilirim ayy ne zor yaa
katılıyorum
aynen öyle ramazanda kimse düğün yapmıyo ki doğru düzgün herkes ya öncesinde ya sonrasında yapıyo doğal olarak eylüle cok yığılma oldu bilmiyorum yaa inşallah buluruz gönlümüze göre bi yer
şimcik şöyle yukarıda boncuğa katıldığımı belirtmiştim zaten. ve karacadan uzak durmanı tavsiye edebilirim ancak çok şikeyet duydum ben çarşıda esnaftan falan. ondan ayrı zaten şikayetvar a gir bak karaca için pihuvvvben porlandı tercih ettim evet biraz daha pahalı ama porselinin ağırlığından belli kalitesi. bence acele etme yemek takımına ama sen bilirsin yine de para biriktir alacağına daha mantıklı.
kız bak işte zamanın bol nasılsa başka şeyler al şimdiden yemek takımı alınmazporland mı hımm evet o da biraz pahalı bir düşüneyimmbilemiyorum kii bakıyorum öyle iştee
bulursunuz kuzum ya
hem siz mutlu olduktan sonra mekan o kadar da önemli deil orayı güzelleştirecek olan sizsiniz
ama bence düğün yapmama fikrini at aklından içinde kalır insanın ya
tatlım bnce yemek takımı için daha zamanın cok her yıl yenileri cıkıyor
benim bile daha misafir yemek takımım yok
acele etme bence sonra pişman olabilirsin
kız bak işte zamanın bol nasılsa başka şeyler al şimdiden yemek takımı alınmaz
kız bak işte zamanın bol nasılsa başka şeyler al şimdiden yemek takımı alınmaz
haklısın canım ama ne biliim bu stresi yaşamak istemiyorum o yüzden olmasın bile dedim. yoksa tabi ki ben de isterim düğünüm olsun:26: 6-7 tane restaurant buldum çamlıcada inşallah boş olan bi yer vardır bakalım
hımm ne alabilirim ki mesela başka , herşeyin yenisi çıkıyo ona bakarsak
porland da güzelmiş avm gidince mağazasına da bir bakayımm
ayy ben çok patavatsız dilinin kemiği olmayan bi insanım galiba söylediğim bi tane bi şy daha geldi şimdi aklıma:26::26: keşke hemen düünün ertesi gününe ışınlansak
sudecim günaydın nasılsın
bi arkadaşım izmitte o da eylülde evleniyo gelinliğimiz benziyomuş dün ona da gösterdim 2000 e anlaşmış. böyle duyunca biraz canım sıkıldı diyorum ki model zaten elimde var başka bi modaevi var burada imalatı kendi yapıyo ona sorsam bu gelinliği kaça yaparsın diye baktım yine hemen hemen aynı fiyatı veriyo o zaman gider asıl gelinliği beğendiğim yerde sıkı bi pazarlığa girerim ama yok daha az fiyat çıkarırsa imalat yapan modaevinde yaparım olmaz mı? ya da nişanlımla beğendiğim gelinliğimi gidip alsam bilmiyorum valla. nişanlım da bunu beğendi bunu beğendiysen alırız dedi ama benim içim rahat değil sanki boş yere fazla para ödedicekmişim gibi geliyo:26:
çok şekilci bi kızmışım haberim yokmuş:26: cidden kızlar bu nişan evlilik arefesinde gerçek beni tanıdım. önceden derdim ki çatısı olan dört duvar olsun ama bizim olsun yeter şimdi düğün yeri beğenmiyorum:26:
Çok sallama göbeeeeniii, düşürürrrsün bebeeeeni.
bunu demek için biraz erken oldu ama olsun
bencede sudenaz mıhatlar karıştı
Günaydın canıım
Günydın , noldu halay mı cekiyoruz
evettt çene yapısı değişik gerçekten de
neden bana söylemedinizzz
temem bir gelsin de hemen okurum zatennn
günaydınn canımm nasılsınn
günaydınnn hosgeldin sudenazzzz
nasılsın ?
nevresim al pike takımı al ufak ıvır zıvır şeyler mesela çerezlik saklama kabı yani aslına bakarsan hepsi için erken en güzeli para biriktirip zamanı gelince gönlünce almakhımm ne alabilirim ki mesela başka , herşeyin yenisi çıkıyo ona bakarsak
porland da güzelmiş avm gidince mağazasına da bir bakayımm
bulunur canım ya stres yapma içini ferah tut
hemen zaman kaybetmeden arasın görüşsün nişanlın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?