Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

doğrudur canım ben tahmın edebiliyorum çıkar yanı tartışma şimdi bile çıkıyosa ev konularında
iki tarafta hassas bir dönem olduğu ve hepsinin geçeceğini bilip anlayışlı davranırsa sorun kalmaz o tartışmalar tatlı bile gelir

hatlar karıştı yaaaaaaaa

evett öyle olduu

Kızlarrrrrrrrrrr benim konuma bir el atın bakııyım

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ernardo-urunleri-verdigimiz-paraya-deger.html

Aynen öyle. Sonuçta bi kere olcak diyoruz ama olmuyosa da zorlamamak lazım, kalp kırmaya değmez nihayetinde

Okudum okudum.
Neyse hamiş olunca o sözümü hatırlarsın 1:

temem

Rica ederim yevrum.

aynen öyle canım
büyütmeden halletmek lazım
en güzeli tatlı bi anı olarak kalması dedigin gibi

ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYOLAR ŞİMDİ bide kendine yeni ofis açtılar çıkamıyo hiç doğru düzgün. akşam 7.30 gibi çıkıyo zaten iftara az kalmış oluyo dün işte iftarı geç yaptı ordan oraya koştur koştur şimdi mesaj atmış çamlıcadaki bütün restaurantların isimlerini ve numaralarını bulmamı istedi arayıp görüşecek inşallah boş yer vardır yaa dua edin benim için:26:

bencede sudenaz herşeye hazırlıklı ol ve ne olursa olsun sen sevdiğin adamla evleniyorsun bunu düşün mutlu ol hiçbirşey canını sıkmasınnn ki

teşekkür ederim bebiğimm olsun yinede boncuk sensinn
üstüme alınıyım mı alınmıyım mı dedim başta ama alınıyım evet sude dediğin tospaa yani ben oluyorum ivett ben diyorum zaten yapmayalım düğün o illa yapalım diyo yoksa çok aman aman düğün meraklısı değilim. ha olacaksa da güzel olsun istiyorum bakalım işte inşalalh buluruz

ohh bee bi ben değilmişim böyle mız mızlanan

sorabilirsin tabi tatlım sansını bı dene
banada sanki biraz fazla geldi
ama içinde kalıcaksa da al tabi senden degerli mi

keşke istanbuldan da bakma şansım olsa yaa eminim daha çok seçeneğim olurdu hem de daha uygun fiyata. hoş fazla da olsa mecbur alıcaz bunu çünkü nişanlımda beğendi. bi de o öyle kolay kolay beğenmez her gelinliği beraber gittiğimizde bu modellere yoğunlaştı benim gibi kabarık istemiyo:1
o da mantıklı kuzum ama sanırım satmayı düşünmem ama şimdilik böyle düşünüyorum ileride fikrim değişir mi bilmiyorum. dün kuzenimle konuşuyoduk o da gelinliğini almıştı 8 sene oldu evleneli atıcam çöpe diyo evde yer bulamıyo bi de yurtdışında yaşıyo evi çok büyük değil. dedim vayy be insan gelinliği atmaya kıyar mı ama zaman işte bi heyecanı kalmıyo demek ki

Son düzenleme:

Şındık şöyle kiii; ben bernardoyu pahalı buluyorum. ama ürünlerini beğeniyorum peki ya biri kırılırsa nolcak, onca paraya yazık değil mi diye düşünüyorum, bazen gereksiz buluyorum.. bide o koca güllü olanları sevmiyorum beeennnn :100:
yani kısaca bernardo olsa da oluuur , olmasa da

canım ya keşke bu kadar gec zamana bırakmasaydınız salon işini :26:
tatilin ortasına ramazan denk gelince düğün yapabilmek için cok az zaman kalıyor oyuzden her yer dolu
biz salonu tutalı 5 ay oldu o zaman bile zor bulmustuk istedigimz salonda boşluğu
inşallah bulursunuz gönlünüze göre bi yer sıkma canını

anladım canımm keşke daha önceden sıkı tutsaydınız ama olsun hayırlısı mutlaka bir yer bulunucaktır sonuçta sıkma canını , inşallah vardır tatlımm

koca güllüyü değil kız benim beğendiğim başka ama çok pahalı , kırık parça garantisi var , ama ben kullanana kadar garanti sürersi de biterr

bilemiyorum haftasonu gidelim avm ye bakalım dedim anneme olmadı karaca yı da düşünebilrim

bakalım yaa çok kararsızımm

[

o kocaman ciçekli modelleri bana cok itici geliyo canım ya bence daha sade olmalı özellikle misafir yemek takımı
bir de suanda cok moda ama kare takımların kullanımı biraz daha zor oluyormus aldıgım bilgilere göre köseli oldugu için kırılması daha kolaymış makinede falan yıkarken sorun olabilir dedi bana birkaç satıcı :26:

Cıks, karacanın yemek takımlarını ben sevmiyorum. çakma gibi duruyo ya :26:
Favorim hisar.
karaca'nın kahvaltı takımları güzel sadece, renkli renkli , çakma gibi durmuyo

karaca mıııı
kuzum karacaya bakmadan netten yorumlara bi bak istersen çogu kişi memnun degil
tabi kullanım hatası falan da olabilir ama bilemiyorum yine de
biraz da şans işi sanırım

katılıyorum

aynen öyle ramazanda kimse düğün yapmıyo ki doğru düzgün herkes ya öncesinde ya sonrasında yapıyo doğal olarak eylüle cok yığılma oldu bilmiyorum yaa inşallah buluruz gönlümüze göre bi yer
şimcik şöyle yukarıda boncuğa katıldığımı belirtmiştim zaten. ve karacadan uzak durmanı tavsiye edebilirim ancak çok şikeyet duydum ben çarşıda esnaftan falan. ondan ayrı zaten şikayetvar a gir bak karaca için pihuvvv ben porlandı tercih ettim evet biraz daha pahalı ama porselinin ağırlığından belli kalitesi. bence acele etme yemek takımına ama sen bilirsin yine de para biriktir alacağına daha mantıklı.

Cıks, karacanın yemek takımlarını ben sevmiyorum. çakma gibi duruyo ya :26:
Favorim hisar.
karaca'nın kahvaltı takımları güzel sadece, renkli renkli , çakma gibi durmuyo

karaca mıııı
kuzum karacaya bakmadan netten yorumlara bi bak istersen çogu kişi memnun degil
tabi kullanım hatası falan da olabilir ama bilemiyorum yine de
biraz da şans işi sanırım

Karaca dan bende çook şikayet duydum tek kaliteli Kütahya porselen ve hisar kalyo,

kütahya porselen de pek yeni model çıkarmıyo aynı hep , ama Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz kütahya porseleninmiş çokta güzel şeyler var bunu da düşünebilirim ayy ne zor yaa

porland mı hımm evet o da biraz pahalı bir düşüneyimm bilemiyorum kii bakıyorum öyle iştee

tatlım bnce yemek takımı için daha zamanın cok her yıl yenileri cıkıyor
benim bile daha misafir yemek takımım yok
acele etme bence sonra pişman olabilirsin

bulursunuz kuzum ya
hem siz mutlu olduktan sonra mekan o kadar da önemli deil orayı güzelleştirecek olan sizsiniz
ama bence düğün yapmama fikrini at aklından içinde kalır insanın ya

porland mı hımm evet o da biraz pahalı bir düşüneyimm bilemiyorum kii bakıyorum öyle iştee
kız bak işte zamanın bol nasılsa başka şeyler al şimdiden yemek takımı alınmaz
bulursunuz kuzum ya
hem siz mutlu olduktan sonra mekan o kadar da önemli deil orayı güzelleştirecek olan sizsiniz
ama bence düğün yapmama fikrini at aklından içinde kalır insanın ya

haklısın canım ama ne biliim bu stresi yaşamak istemiyorum o yüzden olmasın bile dedim. yoksa tabi ki ben de isterim düğünüm olsun:26: 6-7 tane restaurant buldum çamlıcada inşallah boş olan bi yer vardır bakalım

tatlım bnce yemek takımı için daha zamanın cok her yıl yenileri cıkıyor
benim bile daha misafir yemek takımım yok
acele etme bence sonra pişman olabilirsin

kız bak işte zamanın bol nasılsa başka şeyler al şimdiden yemek takımı alınmaz

hımm ne alabilirim ki mesela başka , herşeyin yenisi çıkıyo ona bakarsak

porland da güzelmiş avm gidince mağazasına da bir bakayımm

bulunur canım ya stres yapma içini ferah tut
hemen zaman kaybetmeden arasın görüşsün nişanlın

iyiym allaha şükür canım sen nasılsın,

Çok sallama göbeeeeniii, düşürürrrsün bebeeeeni.
bunu demek için biraz erken oldu ama olsun

bencede sudenaz mı hatlar karıştı

alışkanlık oldu healde :)
Günaydın canıım

Günydın , noldu halay mı cekiyoruz

günaydın tatlım
evettt çene yapısı değişik gerçekten de

neden bana söylemedinizzz
temem bir gelsin de hemen okurum zatennn

günaydınn canımm nasılsınn

iyim ben canım sen nasılsın

günaydınnn hosgeldin sudenazzzz

nasılsın ?

iyim be tatlım bugün bi uykum var bi uykum var anlatamam maşallah neşenişz keyfiniz yerinde darısı bana da canım :)

hımm ne alabilirim ki mesela başka , herşeyin yenisi çıkıyo ona bakarsak

porland da güzelmiş avm gidince mağazasına da bir bakayımm
nevresim al pike takımı al ufak ıvır zıvır şeyler mesela çerezlik saklama kabı yani aslına bakarsan hepsi için erken en güzeli para biriktirip zamanı gelince gönlünce almak

bulunur canım ya stres yapma içini ferah tut
hemen zaman kaybetmeden arasın görüşsün nişanlın

öyle yapıcak artık mecbur canım düğünü erteleme imkanımız da yok ablamın doğumu var çünkü. o yüzden 15 ine illaki bi yer bulmamız şart. şimdi baktım çok güzel yerler var çamlıcada inşallah bi tanesi boştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…