evettt çene yapısı değişik gerçekten deo merak konusu zaten
bu arada o kız harbidende dişlekmiş
[/B][/FONT]
evet görüntülü konuşma yaptıkk
neden bana söylemedinizzzoku beğenirsen söyle bizde alalım
günaydınn kızlar
Evett bana gösterseydn ben beğenirdim
tesekkür edrm tatlımgüle güle kullan canımmm
teşekkür ederim canım henüz karar vermiş değilim ama olabileceklerin arasında bu var zaten iki tane arasında kaldım şimdilikyalnız fiyat konusunda içime kurt düşürdüler. yani biz gelinlikler bu civarda zannediyoduk ama kime sorsam hep pahalı buldu. gittiğim yer burda marka olmuş bi modaevi acaba ismine mi bu kadar para istiyo diye bi düşündüm.
Bulunur bi yer yine de sen sıkma canını canım. Ama istediğin yer olmayabilir bu saatten sonra o konuda hazırlıklı ol yine de. Ay olsun ya mekanın cok da önemi yokk ki, evleniyosun sevdiğin adamla kızım, boşverraynen öyle rahatlığı abisinin düğününde son 2 hafta içinde düğün salonuna karar verilmiş ve tutulmuş bilmem ne. ne yani bu bizim şanssızlığımız mıöyl herhangi bi yerde düğün yapıcağıma hiç yapmıyım daha iyi. en başından beri salon düğünü yapmak isemiyorum diyordu ee ona göre bi yer baksaydın yaa ama hep iş hep yoğunluk benimde canım sıkıldı moralim bozuldu anlayış bekliyorum senden dedi ee beni kim anlasınn
seni affetmemek ne mümkün şekerrr
Günaydın canıımgünaydınn kızlar
günaydın kızlarrrr
aynen öyle rahatlığı abisinin düğününde son 2 hafta içinde düğün salonuna karar verilmiş ve tutulmuş bilmem ne. ne yani bu bizim şanssızlığımız mıöyl herhangi bi yerde düğün yapıcağıma hiç yapmıyım daha iyi. en başından beri salon düğünü yapmak isemiyorum diyordu ee ona göre bi yer baksaydın yaa ama hep iş hep yoğunluk benimde canım sıkıldı moralim bozuldu anlayış bekliyorum senden dedi ee beni kim anlasınn
zaten o kadar yıldır beraberiz bu nişan dönemindeki kadar tartıştığımızı bilmem. artık bitse de bi rahata ersem. diyorum ki yapmayalım düğün madem istediğimiz yerler dolu öyle hoşumuza gitmeyen ama başka yer olmadığı için mecburen tuttuğumuz bi yerde düğün yapacağımza hiç yapmayalım daha iyi. olmaz diyo düğün olacak illaki sen karışma ben güzel bi düğün yapıcam bize. çok merak ediyorum bu güzel düğünü nasıl ve nerede yapıcak.
günaydın kızlarrrr
Günaydın canıım
Günydın , noldu halay mı cekiyoruz
günaydın tatlımayy zaten en çok nişanlılık döneminde kavgalar olur derlerr :18: abisinin düğününe bakarak mı hareket ediceksiniz kızmakta haklısın kuzum çok geç kalındı düğün yeri için , işten çıkınca her akşam yer bakmaya gitmiyor mu canım ,
hayırlısı olsun bakalım inşallah bulur tabii
günaydın gelincikk ne yapıyorsunnn
Bulunur bi yer yine de sen sıkma canını canım. Ama istediğin yer olmayabilir bu saatten sonra o konuda hazırlıklı ol yine de. Ay olsun ya mekanın cok da önemi yokk ki, evleniyosun sevdiğin adamla kızım, boşverr
bak sıkma canını sakın, lütfen
Aslında burda boncuk sensin.
Ne güzel boooonnnncuuukkkkk gibi gözlerin var kızım senin. Tü maaşallah
ayy ben çok patavatsız dilinin kemiği olmayan bi insanım galiba söylediğim bi tane bi şy daha geldi şimdi aklıma:26::26: keşke hemen düünün ertesi gününe ışınlansakevet siz anlayana kadarda olayın heycanı kaçtı zati
maşallah enişteyi çok tebrik ediyorum
sıkma canını canım ya en olmadı nikah +düğün yaparsınız oda çok fena değil ama bulur inşallah yinede tabi gitme sen eniştenin üstüne yazıık
sudecim günaydın nasılsıngünaydınn kızlar
bi arkadaşım izmitte o da eylülde evleniyo gelinliğimiz benziyomuş dün ona da gösterdim 2000 e anlaşmış. böyle duyunca biraz canım sıkıldı diyorum ki model zaten elimde var başka bi modaevi var burada imalatı kendi yapıyo ona sorsam bu gelinliği kaça yaparsın diye baktım yine hemen hemen aynı fiyatı veriyo o zaman gider asıl gelinliği beğendiğim yerde sıkı bi pazarlığa girerim ama yok daha az fiyat çıkarırsa imalat yapan modaevinde yaparım olmaz mı? ya da nişanlımla beğendiğim gelinliğimi gidip alsam bilmiyorum valla. nişanlım da bunu beğendi bunu beğendiysen alırız dedi ama benim içim rahat değil sanki boş yere fazla para ödedicekmişim gibi geliyo:26:sanada göstercem kuzucum yakında
tesekkür edrm tatlım
desene aynı durumdayız 2ye indirince karar vermek daha zor oluyor
tabiki modaevinin adının duyulması fiyatı etkiler canım 3300 demişsin sanırım sanki biraz fazla gibi :26:
Bulunur bi yer yine de sen sıkma canını canım. Ama istediğin yer olmayabilir bu saatten sonra o konuda hazırlıklı ol yine de. Ay olsun ya mekanın cok da önemi yokk ki, evleniyosun sevdiğin adamla kızım, boşverr
bak sıkma canını sakın, lütfen
Aslında burda boncuk sensin.
Ne güzel boooonnnncuuukkkkk gibi gözlerin var kızım senin. Tü maaşallah
Çok sallama göbeeeeniii, düşürürrrsün bebeeeeni.düğüne az kaldı ya alıstırma yapalım dedim
günaydın tatlım
iyiyim zaman gecirmeye calısıyorum senden naber
bencede sudenaz herşeye hazırlıklı ol ve ne olursa olsun sen sevdiğin adamla evleniyorsun bunu düşün mutlu ol hiçbirşey canını sıkmasınnn ki
teşekkür ederim bebiğimmolsun yinede boncuk sensinn
bende iyiyim zaman geçiriyorumm öyleedüğüne az kaldı ya alıstırma yapalım dedim
günaydın tatlım
iyiyim zaman gecirmeye calısıyorum senden naber
bencede sudenaz herşeye hazırlıklı ol ve ne olursa olsun sen sevdiğin adamla evleniyorsun bunu düşün mutlu ol hiçbirşey canını sıkmasınnn ki
teşekkür ederim bebiğimmolsun yinede boncuk sensinn
ayy ben çok patavatsız dilinin kemiği olmayan bi insanım galiba söylediğim bi tane bi şy daha geldi şimdi aklıma:26::26: keşke hemen düünün ertesi gününe ışınlansak
çok şekilci bi kızmışım haberim yokmuş:26: cidden kızlar bu nişan evlilik arefesinde gerçek beni tanıdım. önceden derdim ki çatısı olan dört duvar olsun ama bizim olsun yeter şimdi düğün yeri beğenmiyorum:26:
ayy ben çok patavatsız dilinin kemiği olmayan bi insanım galiba söylediğim bi tane bi şy daha geldi şimdi aklıma:26::26: keşke hemen düünün ertesi gününe ışınlansak
sudecim günaydın nasılsın
bi arkadaşım izmitte o da eylülde evleniyo gelinliğimiz benziyomuş dün ona da gösterdim 2000 e anlaşmış. böyle duyunca biraz canım sıkıldı diyorum ki model zaten elimde var başka bi modaevi var burada imalatı kendi yapıyo ona sorsam bu gelinliği kaça yaparsın diye baktım yine hemen hemen aynı fiyatı veriyo o zaman gider asıl gelinliği beğendiğim yerde sıkı bi pazarlığa girerim ama yok daha az fiyat çıkarırsa imalat yapan modaevinde yaparım olmaz mı? ya da nişanlımla beğendiğim gelinliğimi gidip alsam bilmiyorum valla. nişanlım da bunu beğendi bunu beğendiysen alırız dedi ama benim içim rahat değil sanki boş yere fazla para ödedicekmişim gibi geliyo:26:
çok şekilci bi kızmışım haberim yokmuş:26: cidden kızlar bu nişan evlilik arefesinde gerçek beni tanıdım. önceden derdim ki çatısı olan dört duvar olsun ama bizim olsun yeter şimdi düğün yeri beğenmiyorum:26:
Çok sallama göbeeeeniii, düşürürrrsün bebeeeeni.
bunu demek için biraz erken oldu ama olsun
bencede sudenaz mıhatlar karıştı [/QUOTE
sanki biraz erken oldu
onu düğünden sonra aklımda bulundurmam lazım
bende iyiyim zaman geçiriyorumm öylee
evet yapalım tabi alıştırmaa
kızzz sudenaz kimm allah seniiiii
demi demi
hadi kızlar oturmaya mı geldik
Şimdi şöyle;
mesela ben, nişanlı değilim henüz.. ve bende diyorum amaaan nerde olursa olsun, ev nasıl olursa olsun vs. ama nişan olsun, düğün arefesinde illa ki pürüz cıkarrım, o potansiyele sahip biriyim.ama yine de yapıcı olmak lazım. Çok da problem yapmamya çalış. hayırlısı olsun.
bencede sudenaz mıhatlar karıştı
sudecim günaydın nasılsın
bi arkadaşım izmitte o da eylülde evleniyo gelinliğimiz benziyomuş dün ona da gösterdim 2000 e anlaşmış. böyle duyunca biraz canım sıkıldı diyorum ki model zaten elimde var başka bi modaevi var burada imalatı kendi yapıyo ona sorsam bu gelinliği kaça yaparsın diye baktım yine hemen hemen aynı fiyatı veriyo o zaman gider asıl gelinliği beğendiğim yerde sıkı bi pazarlığa girerim ama yok daha az fiyat çıkarırsa imalat yapan modaevinde yaparım olmaz mı? ya da nişanlımla beğendiğim gelinliğimi gidip alsam bilmiyorum valla. nişanlım da bunu beğendi bunu beğendiysen alırız dedi ama benim içim rahat değil sanki boş yere fazla para ödedicekmişim gibi geliyo:26:
bencede sudenaz mıhatlar karıştı
Öyle tabi sonuçta bunlar bir kere oluyo hepimiz aman bir evlenelim de bir oda olsun yeter falan diyoruz da bunlar da önemli tabii nişan dı düğün dü insanın içine sinmeli istedği gibi olmalııbende çok pürüz çıkartırımm
bende iyiyim zaman geçiriyorumm öylee
evet yapalım tabi alıştırmaa
kızzz sudenaz kimm allah seniiiii
Aynen öyle. Sonuçta bi kere olcak diyoruz ama olmuyosa da zorlamamak lazım, kalp kırmaya değmez nihayetindeÖyle tabi sonuçta bunlar bir kere oluyo hepimiz aman bir evlenelim de bir oda olsun yeter falan diyoruz da bunlar da önemli tabii nişan dı düğün dü insanın içine sinmeli istedği gibi olmalııbende çok pürüz çıkartırımm
Okudum okudum.alıntıyı bozdum hepinize cevap vermeye calısırken ya
he evet hatlar karıştı sen tospaaya bişeyler yazmışsın ya onun için bencede dedim ama tospaa yazacağıma sudenaz yanmışım :26::26:
alttaki tişikkürde sanaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?