gerçekten görüntülü mü yapmışlarrrkız ben şakacıktan lunna aramıza katıldı diyosun sandım meğer görüntülü yapmışınız anovv şimdi şaşırdım hakkaten
günaydın eylülomm
işlerimi toparladım, hmn koştum size
boncukummm yakaladım öpücükü öptüm ben de senii
gerçekten görüntülü mü yapmışlarrr:44:
günaydın cınımmm napıyosunn
iyi yaptınn kuzumm gelll
benimde kitaplarım gelmedi halaa meraktan ölüyorumm
ayy gördüm o kitapları. okumak isterim ama bi o kadar da korkarım ki:18:
Bende öylee :18: ama yazar çok güzel bir uslupla anlatmış ama sadece 1.ci kitabın bir bölümünü okumuştum kalanı ve diğer 2 kitap nasıl bilmiyorum , kargoya verilicekte 3.cü kitap temin edilmemiş daha gelseydi iyiydii :12:
süpermiş valla benim jeton geç düştü bacım kusura bakmayınyok kız şakacıktan değil koyduk laptopu karşımıza baya üçümüz sohbet ettik falan
gerçekten görüşmüşler kız biraz geç anladıkgerçekten görüntülü mü yapmışlarrr:44:
iyi yaptınn kuzumm gelll
napıyosun gelin hanımnasıl olsa işten cıkcam diye iş yeribndekilere gider yapıyo musun
bende pucca nın3.kitabına başlıcam.
akıyo kitap
sen oku bakalım, yorumları alırım senden
süpermiş valla benim jeton geç düştü bacım kusura bakmayın
gerçekten görüşmüşler kız biraz geç anladık
aslında canım sıkkın be boncuuumdün olabilir dediğimiz 3 restaurant 2 salon bakmış ve hepsi dolu nirde yapıcaz düğünü bilmiyorum. geç kaldılar yer bakmak için yorgunum falan dedi ben de dedim üzmiyim onu hazır bana sürprizlerde düşünüyomuş cadılık yapmıyım. sonra gittiği her yer dolu çıkınca kriz geçirdim ağzıma geleni saydım :26: pişman olacağın şeyler söyleme dedi ama napım çok kızdım. sen karışma dedi ben güzel bi düğün yapıcam bize. bundan bile nem kaptım ne yani benim fikrim alınmasın mı her şeyi kafana göre mi yapmak istiyorsun diye cinnet getirdim çok malca davrandım ama kızgındım işte. neyse sabah özür diliyim dedim çok bağırdım diye o da boşver aşkım unutalım dedi. başka şeylerden konuştu
hee bende kuzenımden 3. kitabını istedim gelirsen getir diye ama uslubu hoşuma gitmemeye başladı blogdaki yazılarını okuyunca ne bileyim bir de twitter a baktım tuhaf tuhaf şeylerr
aslında canım sıkkın be boncuuumdün olabilir dediğimiz 3 restaurant 2 salon bakmış ve hepsi dolu nirde yapıcaz düğünü bilmiyorum. geç kaldılar yer bakmak için yorgunum falan dedi ben de dedim üzmiyim onu hazır bana sürprizlerde düşünüyomuş cadılık yapmıyım. sonra gittiği her yer dolu çıkınca kriz geçirdim ağzıma geleni saydım :26: pişman olacağın şeyler söyleme dedi ama napım çok kızdım. sen karışma dedi ben güzel bi düğün yapıcam bize. bundan bile nem kaptım ne yani benim fikrim alınmasın mı her şeyi kafana göre mi yapmak istiyorsun diye cinnet getirdim çok malca davrandım ama kızgındım işte. neyse sabah özür diliyim dedim çok bağırdım diye o da boşver aşkım unutalım dedi. başka şeylerden konuştu
gayette komiikk.
hürriyetin köşesinde yazıyo. ordaki yazıları da güzel.
ayy sorma cimcim morincim.
Dün genel muhasebeye gittim, iki saat dönemedim ofise.
ben gelene kadar saat 4 oldu zaten,sonra da eve gectim .
gerçekten görüntülü mü yapmışlarrr:44:
iyi yaptınn kuzumm gelll
o merak konusu zatenKız nasıl ailesinin o anlattığı kişilerin yüzüne bakıyo anlamadım hee
hmm iyi bakalım hadi elinde olmayan sebepmişş
Bende öylee :18: ama yazar çok güzel bir uslupla anlatmış ama sadece 1.ci kitabın bir bölümünü okumuştum kalanı ve diğer 2 kitap nasıl bilmiyorum , kargoya verilicekte 3.cü kitap temin edilmemiş daha gelseydi iyiydii
Ben okuyayım da size de söylerimm:
aynen öyle rahatlığı abisinin düğününde son 2 hafta içinde düğün salonuna karar verilmiş ve tutulmuş bilmem ne. ne yani bu bizim şanssızlığımız mıniye sıkıştırdınız ki bu kadar:44: 1 bucuk ay kaldı resmen.
evet bizim biraz geç düştüüama bak bana hiç söylememişlerrr
düğün arefesi böyle sorunlar olabilir tatlım bak nişanlında bunu anlayışla karşılamış unutalım dmeiş sürdürmemiş ,ama kızmakta haklısın tabi baya geç kalındı düğün yeri için taa bir kaç ay önceden yer bakmaaya başlanmalıydı kuzum , ama sıkma canını elbet bir yer bulursunuz sadece tamamiyle bu işe odaklanıp baya bir bulana kadar araştırmak lazımm
o merak konusu zaten
bu arada o kız harbidende dişlekmiş
yehhu affedildim
günaydınn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?