Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ama sen daha bakma dayanamayıp alırsın sonra hevesin kaçar Ben onların en son alınması taraftarıyım çünkü he gün bir sürü modeller çıkıyo değişiyo fikirler

Çok haklısın

Yaa benim günlüklerimde rengarenk cıvıl cıvıl değil bende renkli günlük istiyorum
Bende bakıcam işte

bak bakalım ama yok güzel bişey olanlarda pahalı

Bence söylediğin çok mantıklı kuzum pazarda fln çok cici tabaklar oluyo annem alıyo hep öyle bişey yapabilirsin

Bak keramikanında 6 lı tabakları oluyo şu kırmızı çubuk adamlı var ya çok hoşuma gidiyo onlar benim

İşte dedigim gibi olmadı öyle yapıcam onlar hediyede geliyomus gerci ama ya gelir ya gelmez şu ana kadar kimse hediye getirmedi nişandan beri getirende havlu patik falan
keramikanın kalpli serisinimi diyorsun canım pasta takımı degilmiydi o

öylemi diyorsun ne biliyim cogu kişi 12 ye tamamlıyor ya hatta 2. yi alıpta :44:
6 tane tek çukur tabak dimi kız varya bende söylerken acaba beni dıslarlarmı sanki kk da herkes servisle yemek yiyor gibi geliyorda kimsede sadece cukur tabak görmedim ayyy nasıl yiyolar aynı tabakta derler mi diyodum ama bizim cevrede herkes öyle yiyo :26:

Hahahhh sen her yemeği aynı tabaktan mı yiyosun ezik seni gelme topiğimize Ben seni yerim yaa çok tatlısın canım benim
Nişanlı olana bi de hediye mi getiriyolar ben daha bi iğne bile görmedim ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…