hehe evet canimsende hic cizelge yok ama
Ama sen daha bakma dayanamayıp alırsın sonra hevesin kaçarBen onların en son alınması taraftarıyım çünkü he gün bir sürü modeller çıkıyo değişiyo fikirler
Çok haklısın
daha cizelgeye zaman var
Çeyiz topiği açtım bak bakalm beğenicekmisin
Hepsi çok tatlı canım güle güle kullan
Gele hele gel hele bu yana bişey diyeceğum sana
Hahahahhh deliiiiiii nerden aklına geldi bu kahkaha attım
Yaa benim günlüklerimde rengarenk cıvıl cıvıl değil bende renkli günlük istiyorum
Bende bakıcam işte
Bence söylediğin çok mantıklı kuzum pazarda fln çok cici tabaklar oluyo annem alıyo hep öyle bişey yapabilirsin
Bak keramikanında 6 lı tabakları oluyo şu kırmızı çubuk adamlı var ya çok hoşuma gidiyo onlar benim
valla gider bakarım.kafamdaki fiyatın üstüne çıkmam
yani ben 2. 6 kişilik takımı gereksiz buluyorum:44:
züccaciyeden alırsın 6 kişilik. şahsen ben öyle yapcam.
düğünde hediye getiren bile olmuştu
bunu nerde bulduuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn
İşte dedigim gibi olmadı öyle yapıcam onlar hediyede geliyomus gerci ama ya gelir ya gelmez şu ana kadar kimse hediye getirmedi nişandan beri getirende havlu patik falan
6 tane tek çukur tabak dimikız varya bende söylerken acaba beni dıslarlarmı sanki kk da herkes servisle yemek yiyor gibi geliyorda kimsede sadece cukur tabak görmedim ayyy nasıl yiyolar aynı tabakta derler mi diyodum ama bizim cevrede herkes öyle yiyo :26:
Hahahhh sen her yemeği aynı tabaktan mı yiyosun ezik seni gelme topiğimizeBen seni yerim yaa çok tatlısın canım benim
Nişanlı olana bi de hediye mi getiriyolar ben daha bi iğne bile görmedim ya:26:
heyyyyy şekerr
ben yarın sabah kocişimle beraber memleketime gidiyorumbi hafta olamıcam aranızda ama özleyin beni kızlar tımam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?