Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tospiğimmm bitanem nerelerdesin sen napıyosun yarın gidiyomusun:26:

hafızanı seviyorum evet canım gidiyorum

ayhh kaç gündür niye olmadığımı söylesem gülersiniz ama olsun gülün gülmek güzel internet faturasını yine unutup ödemediğim için kapatmışlardı tabi kapanır kapanmaz hemen ödedim normalde 5 dk içinde açılıyor. bekledim 5 dk açılmadı dedim ki heralde yine kotanın dibine vurduk, dizi izliyoduk akşamları o kadar bitmiştir diye düşündüm kapattım pc yi aradan iki gün geçti dün akşam eşim sen becerememişsindir dedi hımm tabi tabi ne becereemicem bee diye çemkiriyorum beni dinlemedi açtı pc yi vodemi taktı şifreyi girdi veeee internet bağlandı sinir oldum iki gün netsiz kaldım boş yere hadi kaldım üstüne bütün gece boyunca binbir türlü espri türetti durdu benim üzerimden ülee işte ayy sonunda apartmanımıza telekom teşrif etti bizde sınırsız internete geçebilicez

Hahahahhh şaşkınsın kızım sen Bak çok yorum yapmycam içimden gülüyorum

Hahahahhh şaşkınsın kızım sen Bak çok yorum yapmycam içimden gülüyorum

şaşkın mıyım saf mıyım sabırsız mıyım karar veremedim henüz şekerim bavulumu hazırladım bi yandan çok kıyafet götürmek istemiyorum dönüşüm muhteşem olacak çünküm bi yandan da onu da alsam bunu da alsam lazım olur diye düşünüyorum ya erkek kardeşimle anlaşma yaptım bi tane pijama aldım yanıma sadece ondan giyinicem ev kıyafeti yerine bol bol dışarı giydiğim kıyafetlerimden götürüyorum annem de diyo şık güzel şeylerini getir yeni gelinsin bayramda kısa geldin kimse gelemedi şimdi gelenler olacakmış amannn keşke gelmeseler sanki milleti görmeye gidiyorum ayyy ben daha gidip yemeği hazırlıcam köfte kızartıcam yarım saat sonra kocişim gelicek:18:

Tabii şıkır şıkır süslen millet yeni gelin görsün
Dönüşte kimbilir annen neler koyar yanına off düşününce ağzım sulanıyo
Hadi hadi yarım saatin kalmış çabuk git güzel sofralar kur kocana bu gece son geceniz sonra 1 hafta mecburi tatil var

Hahahhh sen her yemeği aynı tabaktan mı yiyosun ezik seni gelme topiğimize Ben seni yerim yaa çok tatlısın canım benim
Nişanlı olana bi de hediye mi getiriyolar ben daha bi iğne bile görmedim ya:26:

ühühüh istemedi beni seni yemek sofrasında denetlerim hee
kuzum valla ben hep gördügümde nişanlanıp dügünü yakın olana hep soruyorlar neyn eksik diye yada herkes kücük birseyde olsa getiriyo ama ben daha görmedim gerci hediyeyide az istemiyorum heee suan karcanın kahve fincanını istiyorum 50 tl

Sen yeterki denetlemeye gel bebeğim ellerimle doyurur öyle gönderirim seni
Hahahh sen hediyeleri siparişle mi alıyosun delii
Zaten ev hediyesi herkes fincan takımı getiriyo ama 50liralık getiriceklerini hiç sanmıyorum boşa ümitlenme

oyyy canım benim sagol
hediye getiren yokki sipariş vereyim
5 kişi birleşip bir fincan alsalar olmazmı

Aramıza hoşgeldin Bende deli gibi her fırsatta oynuyorum
Boncukk Porlandın armelle serisine baksana bayıldımm cıvıl cıvıl

20. level de kaldım.

baktım çooooooooooook cici ama fiyatları görünce kapattım :18:

20. level de kaldım.

baktım çooooooooooook cici ama fiyatları görünce kapattım :18:

Porland öyle ya çok pahalı off niye hem bu kadar güzel şeyler yapıp sonrada uçuk fiyatlara satıyolar ki aklımız kalıyo yazık değl mi bize

Şu meşhuuuur şekerleme oyunu

Bebe oyunu o yaaa, dedim.

Dün bi bakayım bende dedim.

bakış o bakışş esir aldı beni

bende gecmiş olsun canım neyin var dicektim iyiki dememişimde sormusum
Hangi fincan takımı bakayım şu kelebekli olanlar mı:26:

http://www.cookplus.com/urun/karaca-turk-kahve-fincan-takimi-50367-1-6s

pembe mavi yeşil her renk olabilir çok şeker duruyo dallı güllü modelleri çok sevmem ama bunda ve bunun kahvaltı takımında sevdim ama ben alamam şimdi ona 50 tl veremem zaten kahve fincalarımda var ama hediyede red edilmez şimdi

Ayyy çok şirinler aklının kalmasında hakkın var vallahi bende bayıldım

Porland öyle ya çok pahalı off niye hem bu kadar güzel şeyler yapıp sonrada uçuk fiyatlara satıyolar ki aklımız kalıyo yazık değl mi bize
alamayacağım şeylere bakmak istemiyorum , hemen sayfayı kapatıyorum. kahretsin ki fiyatlar son sayfadaymış, hepsini görmüş oldum

puhah

kız sen hala fincan derdinde misin?

Ayyy çok şirinler aklının kalmasında hakkın var vallahi bende bayıldım
o zaman sanada hediye bekliyoruz

alamayacağım şeylere bakmak istemiyorum , hemen sayfayı kapatıyorum. kahretsin ki fiyatlar son sayfadaymış, hepsini görmüş oldum

puhah

kız sen hala fincan derdinde misin?

yok aslında sadece o degil birde günlük yemek takımı var ama onu kimse hediye alamaz bu yüzden hayal kurmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…