Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

o zaman sanada hediye bekliyoruz

yok aslında sadece o degil birde günlük yemek takımı var ama onu kimse hediye alamaz bu yüzden hayal kurmuyorum

e 6-8 li alcaktın hani öyle karar vermiştin. ekmekle tabağı sıyırıp başka yemek koycaktın

şaka bi yana.

bende cidden gereksiz. her zaman servis tabağı,çorba kasesi kullanan yoktur yaa:26:

Son düzenleme:

e 6-8 li alcaktın hani öyle karar vermiştin. ekmekle tabağı sıyırıp başka yemek koycaktın

şaka bi yana.

bende cidden gereksiz. her zaman servis tabağı,çorba kasesi kullanan yoktur yaa:26:

cüzdanım öyle söylesede kalbim bunu kabul etmiyor
bide onu yıkaması var ben bulasık makinesi istemezken 2 tabak 2 bardak için gerek yok demiştim diger türlü 6 tabak hatta 4 bardak olur vayy canına

cüzdanım öyle söylesede kalbim bunu kabul etmiyor
bide onu yıkaması var ben bulasık makinesi istemezken 2 tabak 2 bardak için gerek yok demiştim diger türlü 6 tabak hatta 4 bardak olur vayy canına

Kadeeeeeerrrr sen bize nazik davranmadıın

puhahah ya en güzeli salma tabak. git istediğin kadar al. miiis

şaka bi yana.

Kırmızı kahvaltı takımı bile çok gereksiz diyo

Canimmm iyiyim sen nasılsın
Bende iyiym tatlm bu aralar hep çeyiz muhabbeti dönüp duruyo burda en zevkli konu
Bana kahvaltıya gelen giden cok olur ama, arkadaş, aile , akraba..

gelen olmayacağını bilsem bende almazdım...

Bana büyük ihtimalle gelen olmycak ama ben yinede alırdım en şeker onlar oluyo

Fazla uçmasan diyorum Edamm

Günaydın tatlm naber

evet haklısın inişe geçiyoruzzz ahh hayaller

günlük için ne kadarlık bişi düşünüyosun?

50-60-70-80 kütahya güral falan varya marketlerde satılıyor onlar gibi takım internette bakıyorum güzel modeler var yine ama yakından yok:44:
mesela bunu begenmiştim bizim orada buldum 70 t ama rengi beyaz degil nasıl anlatsam krem ama kirli gibiydi :44:kaseside biraz farklıydı
http://www.trendyol.com/6-Kisilik-Porselen-24-Parca/UrunDetay/15989/3069308

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…