Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yok tatlm henüz belli değil ama bu yaz atlanıcak büyük ihtimalle kışa doğru yada ilkbaharda 1 senesi var yani

Hadi bakalım =))
Cnm segemin kurslari var acente kursu sence ise yararmii

Hadi bakalım =))
Cnm segemin kurslari var acente kursu sence ise yararmii

Bence kesinlikle işe yarar kuzum bu belge olmadan sigorta acenteleri eleman çalıştıramıyorlar benmde var belgem almalısın bence bankada sigorta acentesinde daha rahat iş bulursun

Bence kesinlikle işe yarar kuzum bu belge olmadan sigorta acenteleri eleman çalıştıramıyorlar benmde var belgem almalısın bence bankada sigorta acentesinde daha rahat iş bulursun

Smdiki sinavin basvuru tarihi gecti kac ayda bir yapılıyor bu sinav ki:26:

Himm ise yarar diyorsun yani ... bnde alayım o zaman kalsin bolumum bankacılık ve Sigortacılık zaten

Al tatlm al 2 gün eğitim oluyo 2.günün sonunda sınav yapıyolar. Rahat geçersin zaten. Yalnız o belgeyi alabilmek için bi acentede kayıtlı olmak gerekiyor mu onu bilmiyorum işte bi araştır:44:

[SUB]p[/SUB]
Al tatlm al 2 gün eğitim oluyo 2.günün sonunda sınav yapıyolar. Rahat geçersin zaten. Yalnız o belgeyi alabilmek için bi acentede kayıtlı olmak gerekiyor mu onu bilmiyorum işte bi araştır:44:

Para yatirip netten kayit oluyorsun cnm arastrdim ama aklima yatmadi gtmedim bidhaki kurs zamani artik

[SUB]p[/SUB]

Para yatirip netten kayit oluyorsun cnm arastrdim ama aklima yatmadi gtmedim bidhaki kurs zamani artik

Abooo hep çeyiz konuşulmuşşş
Benim düğün yarım sene ertelendi bile daha şimdiden...
Kışın düğün mü olurmuşş.. olmazmışş
Kışı atlatıp bir sonraki senenin ilk baharında olurmuş anca
Ben mezun olim diye çırpınıyorum bizim paşa kışın düğün yapmazmışşşşş

Nasılsınız kızlaarr
Sınavlar yüzünden gelemiyorum pek

Canim hosgeldin
Nasilsin
Bi bn kaldim artik aranizda bekar

Selam Arkadaşlar :)

Uzun süredir takip ediyorum fakat bir türlü aranıza katılma fırsatım olmadı.Çeyiz dolayısıyla yazmak için bahanem olmuş oldu :)
Ben de Ağustos evleniyorum kısmetse :) çeyizimin çoğu bitti denebilir ama mutfak bir türlü bitmiyor :) devamlı porland dı cookplus dı tantitoni di bırakamıyorum mutfak cicilerini :)
sizlerle çeyizimden birkaç fotoğraf paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz :)

Canim hosgeldin
Nasilsin
Bi bn kaldim artik aranizda bekar
Yok be canımm ben daha bi 3 sene hatta artık 3 buçuk oldu bekar dolancam..
2016 eylülde mezun olcam ya ben sene bitmeden düğün yapalım diyodum
benimki yok 2017 mayıs-haziran gibi olacakmış daha erken olmazmış kışın düğün yapmicakmışş
O zamana kadar sen bakmışsın evlenmişsin bide zaten benim topice karşı sorumluluklarım var
Hepinizi evercem en son ben evlencem.. kaçış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…