Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Isten ayrildim canim evde oturuyorum ohh miss
Aa neden?
Bende iyiym tatlm bu aralar hep çeyiz muhabbeti dönüp duruyo burda en zevkli konu

Bana büyük ihtimalle gelen olmycak ama ben yinede alırdım en şeker onlar oluyo

senin farklı bi şehre gitme imkanın var ama , aslında almasaydın da olurdu gerçi kocaya pazar kah.hazırlanırrr

Aa neden?

senin farklı bi şehre gitme imkanın var ama , aslında almasaydın da olurdu gerçi kocaya pazar kah.hazırlanırrr

bende bi tuhaflık var aldıgım herseyde önce ikimizin basbasa olacagımız sofraları düşünüyorum sonra almısken misafirede kullanırım diyorum sadece aklıma gelen bi amerikan servisten 4 tane aldım onuda misafirden cok ileride coluk cocuga karısıncada kulanırız diye

bende misafir düşünüyorum önce.

bende o amerikan servisten istiyorum,hasır var ya hani:84:

Kızlar benim kahvaltı takımımı gördünüz ya ben onu değiştirmek istiyorum acaba değiştirirler mi sonuçta kutusundan bile çıkmadı daha onun yerine şunu istiyorum

bende misafir düşünüyorum önce.

bende o amerikan servisten istiyorum,hasır var ya hani:84:

evet cok güzeller canım birde delikli delikli olan var oda cok güzel onuda aldım ve delikli gibi olanı dört adet aldım ben sizin orada varmı ikea

Kızlar benim kahvaltı takımımı gördünüz ya ben onu değiştirmek istiyorum acaba değiştirirler mi sonuçta kutusundan bile çıkmadı daha onun yerine şunu istiyorum

canım nereden almıstın kücük bi magaza falan mı ve ne kadar oldu inşallah degiştirirkler aklında kalmasın

bazı yerler baştan anlaşıyolar,ilerde fiyat farkı verip değiştirebilirsiniz diye.

pürüz cıkarabilirler. ama şansını bi dene derim,belli olmaz

3 katlı bi mağaza tatlm hemen yan dükkanımız zaten geçen ayın 7sinde almışım gidip konuştum şimdi ama patronla konuşup haber verelim dediler gönülsüz gönülsüzZaten o modelde yok orda bu iş yattı gibi gözüküyo

malesefff

sen yuvarlak mı alcan.

ben kare istiyorum

sipariş falan verirler belki canım

malesefff

sen yuvarlak mı alcan.

ben kare istiyorum

evet canım yuvarlak istiyorum tabi bu markaların günlük takımları tam kare olmuyo kare yuvarlak arası bişey günlükten bahsediyorum tabi :26:

benim bütün tabaklarım yuvarlak yine yuvarlak istiyorum ama kareye benzer olanın desenini daha cok begenirsem onuda alabilirim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…