Bende iyiym tatlm bu aralar hep çeyiz muhabbeti dönüp duruyo burda 6:
Aa neden?Isten ayrildim canim evde oturuyorum ohh miss
Bende iyiym tatlm bu aralar hep çeyiz muhabbeti dönüp duruyo burda en zevkli konu
Bana büyük ihtimalle gelen olmycak ama ben yinede alırdım en şeker onlar oluyo
Aa neden?
senin farklı bi şehre gitme imkanın var ama , aslında almasaydın da olurdugerçi kocaya pazar kah.hazırlanırrr
evet haklısın inişe geçiyoruzzzahh hayaller
50-60-70-80kütahya güral falan varya marketlerde satılıyor onlar gibi takım internette bakıyorum güzel modeler var yine ama yakından yok:44:
mesela bunu begenmiştim bizim orada buldum 70 t ama rengi beyaz degil nasıl anlatsam krem ama kirli gibiydi :44:kaseside biraz farklıydı
http://www.trendyol.com/6-Kisilik-Porselen-24-Parca/UrunDetay/15989/3069308
aslında cok güzel gözüküyoo:26:
bende bi tuhaflık var aldıgım herseyde önce ikimizin basbasa olacagımız sofraları düşünüyorum sonra almısken misafirede kullanırım diyorumsadece aklıma gelen bi amerikan servisten 4 tane aldım onuda misafirden cok ileride coluk cocuga karısıncada kulanırız diye
yakından rengi degişik geldi işte hatta yanında bir takım daha vardı o normal beyazdı ama bu kirli gibiydi :44:
bende misafir düşünüyorum önce.
bende o amerikan servisten istiyorum,hasır var ya hani:84:
Kızlar benim kahvaltı takımımı gördünüz ya ben onu değiştirmek istiyorum acaba değiştirirler mi sonuçta kutusundan bile çıkmadı daha onun yerine şunu istiyorum
hıımm:44: bilemedim.
bu 6 kişiliklerin kare si var mıdır
Aa neden?
senin farklı bi şehre gitme imkanın var ama , aslında almasaydın da olurdugerçi kocaya pazar kah.hazırlanırrr
Kızlar benim kahvaltı takımımı gördünüz ya ben onu değiştirmek istiyorum acaba değiştirirler mi sonuçta kutusundan bile çıkmadı daha onun yerine şunu istiyorum
evet cok güzeller canım birde delikli delikli olan var oda cok güzel onuda aldım ve delikli gibi olanı dört adet aldım bensizin orada varmı ikea
canım nereden almıstın kücük bi magaza falan mı ve ne kadar oldu inşallah degiştirirkler aklında kalmasın
hayırlısı olsun
evet cok güzeller canım birde delikli delikli olan var oda cok güzel onuda aldım ve delikli gibi olanı dört adet aldım bensizin orada varmı ikea
canım nereden almıstın kücük bi magaza falan mı ve ne kadar oldu inşallah degiştirirkler aklında kalmasın
evet canım var
3 katlı bi mağaza tatlm hemen yan dükkanımız zaten geçen ayın 7sinde almışım gidip konuştum şimdi ama patronla konuşup haber verelim dediler gönülsüz gönülsüzZaten o modelde yok orda bu iş yattı gibi gözüküyo
Öyle tabi canim.sen ayni iste devammi
malesefff
sen yuvarlak mı alcan.
ben kare istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?