Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bence dondurma için harika bir şey yapabilirsin balondan çikolatalı kase yapıp içine dondurmayı koyarsın , biraz uğraşmalı ama değişikk

bende akşama doğru midem kazınıyo yaaa
Nasıl yani, iice anlat bakıyım şunu
en iyisi dondurma hem hafifte :)
Yessss
Hoşbuldum bi an çok korktum ya noluyo dedim daha gelir gelmez yanlış mı yaptım diye sordum kendime yani

Sizi tanıyalım o vakit.

Nasıl yani, iice anlat bakıyım şunu
1: [/B][/FONT]

Tarifler - Çikolata Balonunda Carte d

tarif bu kuzum annem değişik şeyler yapmayı çok sever carte dor reklamında görmüştü su balonları varya küçük onlarla yapıyo ,çikolatayı eritebilirsin yada direk çikolta sosusuna yapabilirsin , çikolata kasesini yaptıktan sonra evde hangi dondurma varsa koyarsın normal kaseye koyar gibi üsütüne süslersin o kadar güzel oluyo kii hem görsellik hem tat

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen tanıtayım kendimi daha fazla geç kalmadan İsmim Begüm henüz 18 yaşındayım ve Nevşehirliyim. Biraz küçük olabilirim ama sitenizi ziyaretçi olarak çok gezdim ve dedim ki madem bu kadar yararlı bi yer ben neden yokum. İnsanlara ben de yardımcı olabilirim dedim ve hemen üye oldum Şu an farkına vardım iyi ki üye olmuşum :116:

niye baştan demiyosun hemşeri olduğumuzu daa

hoşgeldin iyi yaptınnn

bende 22 yaşındayım istanbuldayım hayat sevince güzell

Tek bunla uğraşcak olsam tamam da, bi dünya işim var evde.
buna vkit mi dayanır yahu, çok uğraştırıcı
Beni aşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…