Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

eyvah eyvah 3 ile patron mutlu son istiyor o ikisi arasında kaldık bizde ama öylemi diyorsun

ozaman biz eyvah eyvaha gidelim

karar verilmiştir

Caniiimm ya cok cok sevindim gelsin dügün tarihi heyyoo

hani bana skype
ben hic sesinizi bile duymadim dahaa

Canim neler duyuyorum cok sevindim aldinmi sonucu

Pembiş inşallaaah gelirsin bugün. sonucu cooook merak ediyoruuuuuuuuum

Bronzummm yeni goruyorum senin yazdigimi :)
Mujde mujde mujde artik bebisim benimle rabbime sukurler olsun nazarlardan saklasin inş
Sizde dua edin bize
2 hafta sonra kalp atislarini duycaz insallah kalbim pir pir atiyo

Mujde mujde mujde artik bebisim benimle rabbime sukurler olsun nazarlardan saklasin inş
Sizde dua edin bize

Ay canimm gözünüz aydin cok sevindim, Allah bebisinizi hayirlisiyla sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Sizde dua edin bize

Geliniiimmm Ayın haberi bu yaaaaaa.

öyle çok sevindim kiii. Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza versin inşAllah.

Ay eylül bebişimi olcakkkk. Terazi olcaaaakkkk

Canım ya topişimizin ilk bebişiiiiiiiiii , yerim ben onuuuuuuuu :119::119:

*

bu arada rüyamı anlatayım size. sanırım bana malum oldu pembişin bebişi

bebeğim olmuş , adınıda 'zümra' istiyoruz. ne alakaysa... hiç aklıma gelmeyen bi isim bide.
babam ezan okuyo cocugun kulağına. bambaşka bi isim söylüyo ve ben ağlıyorum ben o ismi istemiyorum diyeeee.

etrafımda bi sürü insan var. herkes bi isim söylüyo o olmaz bu ismi koyun. o isim güzel değil vs vs.

Hemen rüya tabirlerine bakmalıyım

Son düzenleme:
Insallah tatlim benim, hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gönlünüze göre versin herseyi
Aminn canım sağol
hani bana skype
ben hic sesinizi bile duymadim dahaa
Canım benimm skype senin köpeğin olsun
Sizde dua edin bize
Pembişimmm çok çok çok çoooook sevindim tayin bekleyişin düğünün dün gibi aklımda şimdi bi de anne olacaksın öyle mi Bitanem benim ya mükemmel bi anne olacağına eminim Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah Anammmm teyze mi olucaz biz
Cümleten günaydııııııııııııın
Günaydın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…