Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

incimde skype yok amaaa:26:
bide siz akşam girmiyonuzz

Pembegeliiiiiiiiiiiinnnnnnnn
Çoook sevindimmm canıımmmm Allah kucağına almayıda nasip etsin
2014 bereketli bir yıl olacak gibi.. etrafımda herkes ya hamile ya doğurdu doğuracak yada doğurdu
arkadaşım doğurdu kızı var yengem hamile şubat sonu gibi prensimizin gelmesini bekliyoruz
pembiş hamile müstakbel eltim hamile benimkinin bankada çalışan iki bayan hamileeeee
ben hamileeeee .... derrrrrrmişiimmmm

incimde skype yok amaaa:26:
bide siz akşam girmiyonuzz
Evet bebeğim İncimde skype yok akşamları da girmiyoruz ama bi kere İncim Kırmızılara gittiğinde ordan konuşmuştuk hele İncim bi skype alsında o zmn yaparız yine hep birlikte
iyim canım oturuyorum evde
sen nasılsın

Bende iyiym kuzum nasıl geçti sınavlar

hmmm... anladım canımmm bir an önce alsın bi skype yada 2dk da çabuk elden açıveririm ben ona bitane
bu arada göz ucuyla baktım geçmişe siz haber bekliyodunuz ne oldu o iş
kışa doğru düğün muhabbetleri geçmişşşşş evleniyomusunuz bu senee

canım yaa sınavdan hiç konuşasım yok:26:
haftaya cuma günü son bir sınav kaldı ama bazılarıda telafiye kaldı taa eylülde
bi yandan canım skılıyor bi yandan amaaann sanki ucunda ölüm var ne kahrediyorum kendimi bukadar diyorum ama işte
neyse artık Allah büyük dua edicem bol bol

Günaydin kizlar , hayirli cumalar herkese
Günaydın canım hayırlı cumalar nasılsın
Haber bekliyoduk veee kabul edildi tatlım Şimdi bikaç sınav daha var önünde hayırlısıyla onlarıda geçecek inşallah. Ekim gibi düğün olabilir ama kesin bişey yok henüz

anladım tatlımm hayrlısı olsun inşAllah
senide tez zamanda gelin edelim

benimki biliyon mu bütün hayallerime çomak soktu resmennnn
ben 2016 ağustos-eylül gibi mezun olcam inşAllah
sene bitmedende hemen nikah düğün yaparız diye kuruyorum kafamda
bu demesin mi kışın düğün olmaz okullar kapalı değil herkes çalışıyor istanbuldan dayımlar gelmez bilmemne
anca 2017 mayıs olurmuş o da en erkenn
düşün artık daha 2014 şubattt

Son düzenleme:

Canım benim ya böyle iki tarihi yanyana getirince çok uzun geliyo gerçekten ama anlamadan gelip geçiyo Bak bizimki de çok yüksek ihtimal kış düğünü olacak. Kii çocukluğumdan beri hep açık hava düğünü hayal ederdim salonda olması isteyeceğim son şey ama kısmet ne olacak bakalım. Hel o zmnlar bi gelsinde ikna edersin şimdiden bunun için canını sıkma bebeğim. Planladığın gibi gitmiyor ki hiçbişey

Günaydin tatlim, mutluyum hafta sonu geldii . Sen nasilsin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…