Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ooo

doktorrr civanımmmm

doktor doktor civanımmm , gelmiş, hoşgelmiiiiiiiiiiiişşş

Ortam nasıl? muhasebe miydi zelişim?

Hiç bilgi vermedin bize

Ay bnde naptgimi bilmiyorum ki
Ortam idare eder ama is tam anlamiyla ogretmiyolar hep bn sorup biseyler ogreniiyorum

Ay bnde naptgimi bilmiyorum ki
Ortam idare eder ama is tam anlamiyla ogretmiyolar hep bn sorup biseyler ogreniiyorum

Daha 1.günün canım. ilk günden sıkmak istemiyolardır belki :44:

zaman geçtikçe alışır, açılır, işi kaparsın.

seninkiyle aran nasıl?

Farkettim ama sustum Nicola değil tatlım Nicomedia

Hey

Hoşbuldum canım
naber tatlımm

Ooo

doktorrr civanımmmm

doktor doktor civanımmm , gelmiş, hoşgelmiiiiiiiiiiiişşş

Ortam nasıl? muhasebe miydi zelişim?

Hiç bilgi vermedin bize
hoşşbuldummm canımmm uzun zaman oldu hiç denk gelemedik senlee

Bi sirkette bebisim muhasebe sen napiyosun bakalım ne var ne yok anlat
hmmm hayırlı olsun canımm ilk işinde muhasebe değilmiydi
memnunmusun bari şimdi
ben iyi nolsun işte hastaneye git gel yemek ye yat kalk tekrar hastaneye giittt

Evet kuşum, bu aralar giremiyodum, yoğunduk ve net yoktu 2 gün. dün ve bugün tam anlamıyla burdayım

okudum canımm okudumm benden kaçmazz
çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor bakalımm

valla incik cincik şeyler alıyorum geçen haftada baya bişi aldm. sadece büyük şeyler kaldı diyebilirim. (tenceresi -çatal baçığı-yemek tak. gibi)

onlarıda mayıs-haziran ayında almayı düşünüyorum

canımm sizin düğün seneye olucaksa dahada geç alabilirsin büyük parçaları
yazın nişan olcaksa yanii maşallah nişana kadar çeyizi bitirceksin zaten
annenleri ikna etme şansınız yok mu bu sene olsun düğün

yok canım bu sene olmazz

biraz para biriktirmem lazım. seneye olsun, daha rahat olsun. düğünü mayıs gibi istiyoruz hayırlısıyla

Cok keyifsiz nesesizim kizlarcigim kardesimu cagirdim o gelicek birazdan belki disari cikariz.

Gelmememin sebebi interneti kurutmus olmamiz. Ama cok sukur internetimiz baglandi baglanicak sinirsiz dalicam tekrar iki gune baglanir demisler esime.

Pembisim okudum mesajini ama telden yazmak eziyet resmen masallah diyeyim en basta minik kalbi hic durmasin yavrucaginin insallah

Hayrola canın niye sıkkın? :44:

Kv durumlari iste canim sade kv degil maalesef esimin ailesinin yaninda kendimi oyle yalniz oyle yabanci hissediyorum ki dun patlamasini yasadim gece eve gelince. Beni gercekten sevdigini gordugum babaannesi ve bi halasi gerisi hep on yargili. Bazen takmiyorum takmiyorum diye dolaniyorum ama insanim ben de ayrim yapildigini gorunce moralim bozuluyo gitmek gorusmek istemiyorum. Gitmiyorum da aslinda artik o kadar sık ama bu seferde laf sokmalar basliyo. Eve geldik esimi de uzmek istemiyorum ama anliyo bi seyler oldugunu. İsrar etti olanlari anlattim ben de farkindayim her seyin dedi kimsenin seni uzmesine izin vermem az daha sabredicez ve gidicez burdan diyo. Seninle bunlar olsun diye evlenmedim diyo ve daha bi suru sey konustuk iste gitsem kendimi ikinci sinifmisim gibi hissetiriyolar gitmesem laf sokmalardan laf begen.

Sanirim o kadar da guclu degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…