Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bncede cok ayip :)
yapalim yapalim anlat bakalim ne var ne yok :)

keyfim yerinde dün gece 3 kadar dizi izledik kocişle sınırsız internetime kavuştum en sonunda vodemi de kırıp atmayı düşünüyorum ne çektridi bana

bi yandan da seda ablamı izliyorum ben kv ile gitmiş olsam sorulara ne cevap verirdik diye kuruyorum kafada delü gibi okulda mısın sen canım?

bi ara lunnam buranın bekçisi gibiydi bak gelmez olmuş o da bronzdan hiç bahsetmiyorum bile güyaa anamız olacak morincim istifa etti topikten sankimmm

allah bozmasin keyfini sekerim
3 e kadar mi :) hay masallah :)
ben bu aralar tavuk gibi uyuyorum ya :) bebisten kaynakli heralde :)
bi de mide bulantilarim basladi surekli biseyler yiyorum cekilmez bi kadin oldum :)))

allah bozmasin keyfini sekerim
3 e kadar mi :) hay masallah :)
ben bu aralar tavuk gibi uyuyorum ya :) bebisten kaynakli heralde :)
bi de mide bulantilarim basladi surekli biseyler yiyorum cekilmez bi kadin oldum :)))

kız sabah 11 e 12 ye kadar uyuduğum için gece 3 bana vız geliyo tırs gidiyo

e haklı olarak canım hem bi de okuldaki çocuklarla uğraşıyosun kolay değil neyse ki 3 aylık tatil var önününde kız o zaman denk gelseydi doğum ne güzel olurdu doğum izniyle birleştirirdin mis gibi bence seni çekecek biri var yanında seve seve çekiyodur şu zamanlarda

aynen ya yoruluyorum okuldada
allahtan dedigin gibi kocisim nazimi cekmeye dunden razi bebis icin :)
yardimci oluyo her konuda
canim yine iyi denk geldi ya ekimde dogucak ya insallah bebisim yaz tatilinden sonra izinde olcam 1. donem gitmicem iyi olcak insallah buyutcem biraz bebisi

aa süper denk gelmiş o zaman senin okul kaça kadar sürüyo canım sabah öğlen arası olsa iyi olur gün sana ve bebişe kalırdı. cinsiyet ne zaman belli olacak acaba şimdi ciciler almak isteyip alamamak kötüdür cinsiyeti bilmediğin için annesi batik örcen mi

g
aynen ya gorunce magazalarda icim gidiyo
hele bi yatak begendim bayildim bayildim :)
ama daha erken diye hicbisey almiyorum
tabi bi de cinsiyetini ogrenmek lazim
12. Haftadan sonra belli olcak insallah biz daha 7. haftamizdayiz 5 hafta sonra ogrencez insallah tospik teyzesi :)

hadi bakalım inşallah canım sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil bence hele bi belli olsun annesi ciciler alıp durcak belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…