Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yaa kıyamam ben sanaa

aileleyle aynı binada yaşamak büyük sıkıntı. herkes bunu söylüyo istediği kadar kocanın annesi-babası olsun. sonuçta senin canından kanından değil.

bende bile isteye sevdiğimin ailesinin alt katına gideceğim. sanırım bende bu duygulaı yaşayacağım

Son düzenleme:

İnsallah benimki gibi bi kv degildir de sorun yasamazsiniz canim gercekten kocanla Ne kadar mutlu olursan ol boyle olunca yine bi mutsuzluk yasiyosun. Su an var ya esim yatiyo kalkiyo evimizi satip nasil kurtuluruzun dusuncesinde hep. Evimizi de o kadar seviyorum ki her seyiyle sirf dis etkenler yuzunden rahatimizi bozmayi dusunuyoruz. Esyalariyla her seyiyle bu ev boyle guzel Bana gore baska bi yere tasinsak esyasi uymaz fln komple esyalarla satmayi bile dusunuyo esim su an

Sen cok şanslısın biliyosun dimi? seni bu kadar cok seven, gözü hiç bişi görmeyen bi adamla evlisin. eşinde çook şanslı, senin gibi naif biriyle evlendiği için. onun ailesiyle yaşadığın sorunları ona belli etmemeye çalışıyosun, bazı gelinler annen şöyle, annen böyle, deyip kötülüyor, sen onu hiç yapmıyosun. Aşkınız gerçekten imrendirici.

Onun ailesi en başında yaptı hatayı. siz o eve yerleştiğinizde pılını pırtını toplayıp oraya taşındılar. aynı evlerinde yaşamaya devam etseydi böyle olmayacaktı belki de. bu şartlarda huzurunuz için, başka eve cıkmanız en doğrusu canımın içi. henüz bebekte yokken, bu işi hızlandırın bence :97:

Hep diyorum zaten canim tek sansim esim. Evlenmeden once de emindim ondan iyi bi es iyi bi baba kisacasi iyi bi aike reyisi olacagina inaniyordum cok sukur umdugumdqn da iyi.

Keske keske gelmeselerdi be canim o zaman dort dortluk olacakti her sey,

Evi satalim da ha diyince satilmiyo maalesef yani satilir ama degerinden asagi satilir. Esime kalsa 30-50 bin asagi fark etme daha yasimiz genc Ne firsatlar cikar karsimiza ama Bana gore oyle degil. İstanbulda yasayip ev sahibi olmak hem de daha bi yilini bile doldurmayan bi daiereye sahip olmak kolay degil. Ev bizim garantimiz gibi su an bence. Bakalim hayirlisi bi suru sey var su an kafasinda İnsallah hayirlisi olur.

Tabi ki hayırlısı olsun.
ama bu sekildede devam etmez yani.

peki şey dicem. kv ile konuşmayı denedin mi? neden böyle bi tutum içindesiniz bana karşı gibi?

gunaydın tembel hatunlar
dukkanı actım hadı gelın de kaynatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…