Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bi tane agir suslu bi yatak ortum var bebegim digerleri gunluk daha cicili seyler bi tane de satenim var su an hala suslu olani kullaniyorum misafir gelince degis fln olmasin diye

Diğerleri derken kaç tane var ki o kadar çok ihtiyaç var mı yatak örtüsüne:26: Bende bi tane süslü var bi tane annem yaptırıyo dantelli satenli bişey bi de kadife alayım diyorum günlük kullanım için yetmez mi onlar. Sonuçta her zmnda ihtiyaç duyulmaz gibi geliyo bana

Birbirimize sahip çıkmamız lazım boncuğum. Bak yarın yok bu arkidişler yine birbirimizde fayda var

Tosbik sınırsıza geçmiş ya, hergün burdayım diyor, bekleyelim görelim

eski sayfalara baktım, ne güzel muhabbetlerimiz olmuş yahu

Canim cok degil Bana da bi tane annem yaotirmisti satenlib tane suslu ben almistim bi tane de xicicili gunluk almistim bi tane de hediye geldi yoksa uc taneydi benim de yeter yani ayy sonra yer bul o kadar seye evde

Tosbik sınırsıza geçmiş ya, hergün burdayım diyor, bekleyelim görelim

eski sayfalara baktım, ne güzel muhabbetlerimiz olmuş yahu
Sayfamız ne kadar kalabalık olursa o kadar neşeli oluyordu tatlm. Bi de burda 10 kişide olsak birbirimizin herşeyini biliyoruz yorum yapabiliyoruz. Şimdi herkes kayıplarda
Ask olsun bebegim gel ben sana kopuklu kopuklu yaparim ki

banadağğğğğğğğğğğğğğğğğ

evt,yetişemezdiimm..

krmızyla görüşüyo musun

evlendi,hiç gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…