Bi tane agir suslu bi yatak ortum var bebegim digerleri gunluk daha cicili seyler bi tane de satenim var su an hala suslu olani kullaniyorum misafir gelince degis fln olmasin diye
İçini ferah tut bebeğim hayırlısıyla atlatacaksınız inşallahsAĞOL bebeğim..
5 yaşında işte, hepsi bi anda çıkacak aradan işte bakalımm..
Sabah 7'de olcaz hastanede..
bana kim kahve yapcak şimdi
İçini ferah tut bebeğim hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah
İstediğin kahve olsun kuzum
Gecmis olsun lilyanacim korkma hayirlisiyla ustesinden gelirsiniz
Ahh ahh, sende olmasaaan
Birbirimize sahip çıkmamız lazım boncuğum. Bak yarın yok bu arkidişler yine birbirimizde fayda var
bana kim kahve yapcak şimdi
Diğerleri derken kaç tane var ki o kadar çok ihtiyaç var mı yatak örtüsüne:26: Bende bi tane süslü var bi tane annem yaptırıyo dantelli satenli bişey bi de kadife alayım diyorum günlük kullanım için yetmez mi onlar. Sonuçta her zmnda ihtiyaç duyulmaz gibi geliyo bana
Sayfamız ne kadar kalabalık olursa o kadar neşeli oluyordu tatlm. Bi de burda 10 kişide olsak birbirimizin herşeyini biliyoruz yorum yapabiliyoruz. Şimdi herkes kayıplardaTosbik sınırsıza geçmiş ya, hergün burdayım diyor, bekleyelim görelim
eski sayfalara baktım, ne güzel muhabbetlerimiz olmuş yahu
Ask olsun bebegim gel ben sana kopuklu kopuklu yaparim ki
Sayfamız ne kadar kalabalık olursa o kadar neşeli oluyordu tatlm. Bi de burda 10 kişide olsak birbirimizin herşeyini biliyoruz yorum yapabiliyoruz. Şimdi herkes kayıplarda
banadağğğğğğğğğğğğğğğğğ
Ask olsun bebegim gel ben sana kopuklu kopuklu yaparim ki
Yaa ben yaa bennnAhh ahh, sende olmasaaan
Birbirimize sahip çıkmamız lazım boncuğum. Bak yarın yok bu arkidişler yine birbirimizde fayda var
Mailleşiyoruz kuzum. Ama telden girdiği için pek gelmiyo. Zaten vaktide olmuyo oturma izni için kursa gidiyo tüm gün orda oluyo nerdeyseevt,yetişemezdiimm..
krmızyla görüşüyo musun
evlendi,hiç gelmedi
Yaa ben yaa bennn
Yani ben yok muyum
kızlar çıkmak zorundayım.
öpüyorum.
hoşçakalın
Görüşürüz tatlm
İzin alamadın mı lunnam izinliisndir diye düşünmüştüm nasıl oldun
Cancağızım bizde raporlu olsan bile öyle kolay kolay izin alınmıyoAma bugün iyiym çok şükür 2 günde atlattım galiba
Yine de dikkat et atlattım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?