bnm sevgılım yok kıanlat bakalım,sevgilinle aran nasıl
ortalamam dusuk geldıiyilik canım nolsun yuvarlanıp gidiyoruz işte
hmmm anladım canımm geçmiş olsun
olur mu la öyle şey git eski elemanı ara o öğretsin amma saçmalamışlar...
açık öğretim noldu canım senin sınavlara girmiştin
bnm sevgılım yok kı
hmmm hayırlısı tatlım inşAlah olur..
ortalamam dusuk geldı
bıdaha kı donem 2.00 ortalamam olursa dıploma alıcam ınsallah
uzaktan egıtımıde aöf ye ek olarak denemeyı dsunuyorum bu sene lys sınavına gırcem tutar ınsallah
hayyyy kuzularr ben geldimmmm
hoşgeldin kuzuuummm.
ne zaman gidiceksin hastaneyeeee
aaaaa hiç haberimiz yokkkk...gittim geldim canım sonuçları bekliyoruz çok heyecanlı:18::18: sağlık merkezi varmış bizim yakınlarda oraya gittim kan verdim akşam 5 gibi öğrenicez inş.yine dayanamadım evde bi daha yaptım pozitif ve adet olmadım sanırım bebişim benimle
aaaaa hiç haberimiz yokkkk...
inşAllah canım hadi bakalım
hadi inşAllah tatlımm sayılı saatlerin kalmış zaten öğrenmeye az daha sık dişiniyeni zaten kuzum c.tesiden beri bekliyorum her gün de evde idrar testi yapıyorum psikopata döndümpozitifi gördüm hep inşallah yanlış değildir herkes de diyo bi şey olmasa ikinciyi göremezsin yani o idrar testleri pozitif sonucu yanlış vermezmiş negatif de olurmuş eğer yanlışsa. bi de benim bellidir günüm hiç şaşmaz yıllardır öyle. tabi kesin sonucu kanda görmeden rahat edemiyorum:26:
gittim geldim canım sonuçları bekliyoruz çok heyecanlı:18::18: sağlık merkezi varmış bizim yakınlarda oraya gittim kan verdim akşam 5 gibi öğrenicez inş.yine dayanamadım evde bi daha yaptım pozitif ve adet olmadım sanırım bebişim benimle
hadi inşAllah tatlımm sayılı saatlerin kalmış zaten öğrenmeye az daha sık dişini
bende öyle duymuştum yanlış negatif verebiliyor diye ama yanlış pozitif çok nadirr
iki gelinimizde bebişleri yaptı hemen maşallah
sağlık merkezi açılmadan gitmişssindir hemde
bu sefr oldu bencedeeee
Allah ummadğın anda verir işte böyle bebişi inşAllahhahh be piskomm benim bu ay için hiç umudum yoktu içimden hep mart geçiyodu hala inanamıyorumartık inşallah hayırlısıyla doğurmak da nasip olur.
sen nasılsın canım yakınlarda görüşme var mı inş? aöf den bahsetmişsiniz ben de geçen dönem kayıt yaptım ama sınavlara gidemedim sınav merkezini değiştirmeyi unuttuğum içinşimdi bi daha kayıt yaptım ama istanbula aldım adresi
kız yok uyuyodum eşim uyandırdı saat 10 na geliyodu aslında sağlık ocağından randevu almıştım 10.20 ye ama sağlık merkezini görünce fikir değiştirdik bi an da ve orda yaptırdık aslında sağlık ocağına gideydik daha iyiydi illa ki gidip gebeliği bildirmek gerekiyomuş hem bizim yakınlardaki sağlık ocağı diye uzağa vermişlerdi şimdi gebelik olunca yakına vercekler ohh
amann sen onu adamdan mı sayıyorsun kızeski iş yeri patronun oğluna noldu
gene mi şutladın
evettt ben o yum:))zeliş benanammmmnadia sen o musun ben yeni öğrenmiş bulunmaktayımm
Allah ummadğın anda verir işte böyle bebişi inşAllahh
valla tatlım sıkmakta istemiyorum kendisini ama bu senede kalırsa 2 sene kaybedicek
kaybetmeseydi bu sene mezun olutyodu hatta açıktan +2 okuyo çünkü
bir sonraki aşamada 5 ay askerlik olacaktı sonrada gelsin para biriktirsin
şimdi böyle bi halt olmadı 2 sene havaya gitti askerlik hala uzun dönem kaldı kısa dönem gidemez bu şartlarda
uzadı gitti yaniiii... bu senede kalırsa hala okumaya devam edecek mi ciddi ciddi oturup konuşçam yani olmuyo böyle
aöf basbelası ya ınsanlar gecemesın dıye bın turlu zorluk yapıyolar pıslıklerhmmm hayırlısı tatlım inşAlah olur..
benimkininde düşük gelmiş 3 dersten geçmiş ama diğerleri ortalamaya kalmış
geçen sene kalmıştı bu senede yine kalırsa 2 yıl kaybetmiş olcakk
geçemiyo birtürlü askerliği uzun dönem yapçak gibi duruyor bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?