Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ortalamam dusuk geldı
bıdaha kı donem 2.00 ortalamam olursa dıploma alıcam ınsallah
uzaktan egıtımıde aöf ye ek olarak denemeyı dsunuyorum bu sene lys sınavına gırcem tutar ınsallah

ortalamam dusuk geldı
bıdaha kı donem 2.00 ortalamam olursa dıploma alıcam ınsallah
uzaktan egıtımıde aöf ye ek olarak denemeyı dsunuyorum bu sene lys sınavına gırcem tutar ınsallah
hmmm hayırlısı tatlım inşAlah olur..
benimkininde düşük gelmiş 3 dersten geçmiş ama diğerleri ortalamaya kalmış
geçen sene kalmıştı bu senede yine kalırsa 2 yıl kaybetmiş olcakk
geçemiyo birtürlü askerliği uzun dönem yapçak gibi duruyor bu gidişle

hoşgeldin kuzuuummm.

ne zaman gidiceksin hastaneyeeee

gittim geldim canım sonuçları bekliyoruz çok heyecanlı:18::18: sağlık merkezi varmış bizim yakınlarda oraya gittim kan verdim akşam 5 gibi öğrenicez inş.yine dayanamadım evde bi daha yaptım pozitif ve adet olmadım sanırım bebişim benimle

aaaaa hiç haberimiz yokkkk...
inşAllah canım hadi bakalım

aaaaa hiç haberimiz yokkkk...
inşAllah canım hadi bakalım

yeni zaten kuzum c.tesiden beri bekliyorum her gün de evde idrar testi yapıyorum psikopata döndüm pozitifi gördüm hep inşallah yanlış değildir herkes de diyo bi şey olmasa ikinciyi göremezsin yani o idrar testleri pozitif sonucu yanlış vermezmiş negatif de olurmuş eğer yanlışsa. bi de benim bellidir günüm hiç şaşmaz yıllardır öyle. tabi kesin sonucu kanda görmeden rahat edemiyorum:26:

hadi inşAllah tatlımm sayılı saatlerin kalmış zaten öğrenmeye az daha sık dişini
bende öyle duymuştum yanlış negatif verebiliyor diye ama yanlış pozitif çok nadirr
iki gelinimizde bebişleri yaptı hemen maşallah

sağlık merkezi açılmadan gitmişssindir hemde

bu sefr oldu bencedeeee

ahh be piskomm benim bu ay için hiç umudum yoktu içimden hep mart geçiyodu hala inanamıyorum artık inşallah hayırlısıyla doğurmak da nasip olur.

sen nasılsın canım yakınlarda görüşme var mı inş? aöf den bahsetmişsiniz ben de geçen dönem kayıt yaptım ama sınavlara gidemedim sınav merkezini değiştirmeyi unuttuğum için şimdi bi daha kayıt yaptım ama istanbula aldım adresi

sağlık merkezi açılmadan gitmişssindir hemde

bu sefr oldu bencedeeee

kız yok uyuyodum eşim uyandırdı saat 10 na geliyodu aslında sağlık ocağından randevu almıştım 10.20 ye ama sağlık merkezini görünce fikir değiştirdik bi an da ve orda yaptırdık aslında sağlık ocağına gideydik daha iyiydi illa ki gidip gebeliği bildirmek gerekiyomuş hem bizim yakınlardaki sağlık ocağı diye uzağa vermişlerdi şimdi gebelik olunca yakına vercekler ohh

Allah ummadğın anda verir işte böyle bebişi inşAllahh
valla tatlım sıkmakta istemiyorum kendisini ama bu senede kalırsa 2 sene kaybedicek
kaybetmeseydi bu sene mezun olutyodu hatta açıktan +2 okuyo çünkü
bir sonraki aşamada 5 ay askerlik olacaktı sonrada gelsin para biriktirsin
şimdi böyle bi halt olmadı 2 sene havaya gitti askerlik hala uzun dönem kaldı kısa dönem gidemez bu şartlarda
uzadı gitti yaniiii... bu senede kalırsa hala okumaya devam edecek mi ciddi ciddi oturup konuşçam yani olmuyo böyle

bugün saat 5 olmazzz.

bnde heyecan yaptımmmmm

aynen öyle kuzucum ummadığın an da aklından çıktığı an da oluveriyo ablam da öyle diyo bakalım hayırlısı benim aklım yine kan sonucunda görmeden çok da kaptırmak istemiyorum yoksa çok üzülürüm o testlerin de hepsine tü kaka ederim yani
ama sıkmasan da olmaz canım yani tartışarak değil ama bunu yapması gerektiğini hatırlat ona. uzun dönem beklemek daha zordur bilen bilir ben kısa dönemi bile gözümde büyütüyorum hem sen zamanında bitirmek için elinden geleni yapıyosun o da az sıksın dişini.

aöf basbelası ya ınsanlar gecemesın dıye bın turlu zorluk yapıyolar pıslıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…