Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kv ye çıktım ona da söylemiş bulundum bi nazlandırmalar ki sormayın kızlarrr şoktaayımm demek ki benim ilk aydan hamile kalmam gerekiyomuş

kv ye çıktım ona da söylemiş bulundum bi nazlandırmalar ki sormayın kızlarrr şoktaayımm demek ki benim ilk aydan hamile kalmam gerekiyomuş

yavrummm saat geçmiyoo yaa sinir oldum ayyyy artık sigara dumanından bile uzak durmalıyım kızlarrr topiğimizde sigara içimini yasaklayalım malum hamileler var
heheheh 9 ay burnundan getır kv nın oh olsun
bebısım yaa erkek olsun soyle tatlı yumuk yumuk ohh

heheheh 9 ay burnundan getır kv nın oh olsun
bebısım yaa erkek olsun soyle tatlı yumuk yumuk ohh

öyle düşünüyorum zaten 5 ayın acısını çıkarcam hazır fırsatını bulmuşum nazlanırım da nazlanırım..

valla ilk bebek sonuçta cinsiyeti önemli değil ama ben kız geçiriyorum içimden hep kız ismim hazır ama erkek olursa isim yok aklımda

oyy derdın erkek olsun bacım topıkcene buluruz sana ısım bızde teyzelerı sayılırız bızımde ısım hakkımız var

kaçta bitiyo mesain canım? memnun musun inş sanki diğer işinden daha rahat dimi?
6 da bıtıyor sozde canım
ama burası evıme uzak bıryer oldugu ıcın dıger arkadasların ısının bıtmesını beklıyorum hep beraber gıdıyoruz cunkıı
yanı 6-7 arası cıkıyorum dıyebılırım

tospa sen ne mezunusun bebısım ?

ee iyi işte yol ücretinde yok. o da istsnbulda bi külfiyet sonuçta öyle tek vesaitle işten eve evden işe zor.
hayırlısı yaa orda neredeyse sağlığından olacaktın artık.

tospa sen ne mezunusun bebısım ?

muhasebe bitirdim canım sonra aöf ye kayıt yaptım lisansa tamamlamak için 3 dersim kaldı o da nasıl oldu biliyo musun bi dersten kalmıştım finansal yönetim sonra sistemi değiştirdiler finansl 1 finansal 2 yaptılar oldu benim bi dersim iki geçen dönemde kayıt yaptım giremedim sınavlara baktım bu dönem bi ders daha eklenmiş daha önce ortalamayla geçtiğim dersi eklemiş etti 3

Son düzenleme:
ee iyi işte yol ücretinde yok. o da istsnbulda bi külfiyet sonuçta öyle tek vesaitle işten eve evden işe zor.
hayırlısı yaa orda neredeyse sağlığından olacaktın artık.
oldum valla antıdepresan kullanıyorum artık
basım agrıyor yoksa
dusunsene hergun 150 kısıyle konus her seferınde aynı seylerı papagan gıbı anlat anlat dur ne kadar zor

bn de bankacılıgın 2. sınıfındayım ama dedgın gbı bır dersten kalınca o ders 2-3 ders oluyor neredeyse
uyuz oldum gecemıyorum uzaktan egıtımı deneyecegım ıste ek olarak ıns ıyı olur

tospacan valla burda yardımcı kadın var yemek yapan cay getıren yoksa dayanamazdım boyle bır ıse ben

oldum valla antıdepresan kullanıyorum artık
basım agrıyor yoksa
dusunsene hergun 150 kısıyle konus her seferınde aynı seylerı papagan gıbı anlat anlat dur ne kadar zor
kurtuldun çok şükür canım. bu iş tam benim kv.lik o çok sever konuşmayı aman allahım susmuyoo hiççç
ahh bitse de alsak şu diplomaları
tospacan valla burda yardımcı kadın var yemek yapan cay getıren yoksa dayanamazdım boyle bır ıse ben

ne güzel ben çalışırken yemek param bendendi namıssız patron

Allahım yaaa bna yemek verıyoda noluyo kadın baharatlı yapıyo yemeklerı bn hergun mıde fesatı gecırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…