Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

senınkı daha askerlık yapmadımı kız

topicçe saat 5i bekliyoruuzzz

offf tatlm daha ne diyim ben ona sınavlar geçti zaten artık ikinci döneme bakıcaz
bu senede geçemezse ben dicem artık bırak okulu git askere olmuyor böyle
yok devam etçem okula dese hadi birşey oldu seneye yine geçemedi ee o zaman ne olcak
gitsin gelsin çıksın aradan sonra istiyosa evlendikten sonrada okuyabilirr
askerliği geçtim iş hayatıda etkileniyor böyle başka bankalardan teklif geliyor
bazıları devlete bağlı bankalar memuriyet imkanı fln var ama 4 yıl üniversite mezunu istiyolar e haliyle gidemiyor
bende mezun olsun istiyorum birikimi olsun istiyrum ama olmuyosada askere gitsin napimmm

aynen sakın beni yalnız bırakmayın beni burda

yenilenmişsin hayırlı olsun böyle daha seksi olmuşsun teşekkür edderim yavrum
eskı nıck ımde boyleydı sonra bağzııı kısılıklerden dolayı adımı degıstırmıstım eskıye gerı dondüm dıyelım

askerlik başa bela canım şimdi benim eşim kendi işini yaptığı için sıkıntı olmuyor ama başka bi yerde çalışıyo olsa sıkıntı olur erkekler için ilk sorulan şey askerlik. yapmamış adamı pek işe almak istemiyolar. yaa senin dediğini yapsın nice insan evlendikten sonra devam ediyo okumaya hem açıktan sonuçta çok da etkilemez bence bi an önce çıksın askerlik aradan hele evlendikten sonraya sakın bırakmayın valla daha zor.

bebegım bnm bolum 2 senelık 2 yıldır 2. sınıftayım
e canım benimkininde iki senelik şuan 1.sınıfın 2.senesinde yine geçemezse ve devam ederse 3 yıl hep aynı sınıfta olcak
eee bunun sonra 2. sınıfıda var onuda 3 senede bitirirse etti sana 6
ooooo tıp okusaydı daha iyiii... benim beyfendi çok akıllı tabi
daha lisedeyken babası teklif etmiş eczacılık oku diye yok demiş bizimki babası bulgaristana göndercekmişş ahhh
okusaydı şuanda mezuniyetine 1 sene kalmış olcaktıı kader işte zaman geri alınmıyor ama keşke eczacılık okusaydı
açardı eczanesini bakardı keyfine bankada koşturmazd böyle yok yükselcem yok bilmemne yapçam diye

eskı nıck ımde boyleydı sonra bağzııı kısılıklerden dolayı adımı degıstırmıstım eskıye gerı dondüm dıyelım
iyi olmuş iyi ben de değişmiştim ifşa olunca
anladım canım
hayırlısı olsun
zor olmazmı

zor olmaz olur mu canım şimdiden düşünüyorum ama inş yükseğe başlarsa en az 3 sene erteleyebilecek. mimar sinanda yapmak istiyo bakalım inş kabul edilir.

yok tatlım yaa zaten o konuda tepkimi koydum askerlik yapmayana kız yok dedimm
nolmuş sanki diyo erkek aklı işte hiç mantıklı düşünebilir mii
anamdan evimden bilmemkaç bin km öteye gelin alcak beni anasının dibine koycak dicek hadi ben askere yok daha nelerrr
bide tutturdu ben gitmicem askere ödicem parasını
heee para içinde yüzüyoruz biz dedim 30 bini oraya vereceksin artık düğünüde bi 3-5 sene ekstradan erteleriz.... iyice sapıttıı yaaa

Son düzenleme:

kız bende o kafadan düşünüyorum bana kalsa ödeyelim ama eşim hiç yanaşmıyor onlar bana 30 bin versin ben fazladan bi 5 ay daha yaparım diyo dalga geçiyo benle

valla ben zaten askerliğini yaparken o burda duracak değilim 5 ay. giderim bi ay annemlerde kalırım bi ay evime gelirim annemler gelir olmadı kız kardeşim gelir kalır yanımda ama düzenimi bozmak istemem. hem kv ile rahat değilim ki yanında kalayım.

tatlım sizin durum farklı benimde elimde avucumda olsa tabikide göndermek istemem hele benimkide gitmem diyorken en iyisi bu
ama biz daha evli değiliz.. annesi abisini evlendirirken neyi var neyi yoksa sattı altın aldı eşya aldı bilmemne aldı sanki tek oğlu varmış gibi
bize birikim kalmadı... babasının emeklilik durumları yüzünden dava açıldı masraf edilmiş 10 bin tl...
babası kredi çekti 10 bin benimki atmış kendini ortaya her ay kredi taksitinin yarısını o ödüyor 500 civarı
zaten aldığı maaş 1200 civarı nereye birikim yapsın bu çocuk.... ailesinin elinde birşeyde yok
hadi tutturdu gitmicem dedi askere 30 bin ona kredi çekse kendisi bizim düğün içinde 30 bin anası babası çekse
bu iki kredi bize kalsa biz nasıl kalkçaz bukadar yükün altından
kaldı ki benim türkiyede çalışma iznim yok ekonomik açıdan yardımcı olamam
önce sınavlardan geçmem lazımmm...
evim barkım borcum harcım olmasa derim amaann 30 bin ne ki çeker kredi tıkır tıkır öderiz bişe olmaz
ama oturmuş bir düzen bile yokken daha bana mantıksız ve çok riskli geliyor evliliğimin ilk yıllarında borç içinde mi yüzcem
kaynımda sefasını sürsün ilk çocuk diye adam şuan arabasını değiştirdi gitti ev aldı bilmemne..ohhh ne alaa

tabi ki olmaz tatlım e kaynının aslında destek çıkması gerekiyo senınkınden önce ama işte hayırlı evlat olmak başka bi şey. ama bence anası babası sıra size gelince yapılması gerekeni yaparlar çünkü doğulular ekstra çok altın takar geline. borçla evlenmek çok zor insan ilk zamanların tadını yaşayamaz aklındaki borç yüzünden. yaa bence seninki zaten ödemesin çünkü daha senin mezuniyetine zaman var kuzum sen mezun olmadan o dönüp gelir allahın izniyle. e gelince de çalışmaya devam o zaman da artık sizin için yatırım yapmaya başlar ailesi de o askerdeyken başının çaresine bakıcak illa ki

o evli ya karısının kaprislerini karşılıyor şimdide hamile zaten babasının borcunuu kardeşi öderken beyfendi gidiyor 40 binlik araba satıp yenisini alıyor
bizimde iş ciddiye binmedi diye nasıl olsa daha birikim yapmasına var diyip ona yöneliyorlar sanırım..
ya günah almak istemem annesi kendi demiş zaten oğlum abinin karısına ne yapıldıysa seninkinede aynen eksiksiz yapılır diye
geçende altın muhabbeti oldu bizim düğün için benimki dedi senin altınların için birikim yapmam lazım
bende dedim altınları kayınvalide takmıyor mu zaten (abisinin düğününde kv aldı taktı hepsini 30 binlik altın takmış kv)
annem mi evlencek senle yoksa ben mi dedi güldü bana...
bende sustum tabi diyemedim eee yengene neden annen ağırlığınca altın taktı o zaman diye:26:
amannn içim şişti boşveerrr altın delisi değilim ama benimki çok saff
abisi daha dik başlı kimse ona şunu yap bunu yap demiyor ama afedersin herkes benimkini paspas gibi kullanıyor
gel diyolar geliyor git diyolar gidiyor yap et bilmemne pfff
salla amaaaaaaannnn anlat birşeylerr

Bronz 5e kadar burdaydı sözde bak nasıl kaytardı hemen

valla Allah ınsanları bankanın elıne dusurmesın ne musterı olarak ne de calısan olarak bnm psıkolojım bozuldu antıdepresanla yasıyorum artık yoksa basım agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…